- 29 Ocak 2021
- 253
- 298
- 53
- Konu Sahibi KrrraliceyiiiCekkkk
Selam kızlar buraya içimi dökmek istiyorum anneme anlattım, arkadaşlarıma anlattım konuyla ilgisi olan kişilerle konuştum yine rahatlamadım. Konuyu en baştan anlatıyım iki gün önce akşam bir konudan konuşurken kaynanam yükseldi ve sesini yükseltti bunun sonucu sabah eşimle gerginleştiğimizi konuştuk ve bu konuyu annesiyle konuşacağını söyledi, sabah çıktım kontorle gittim cıkma dan kaynana kaynataya söyledim Allah ısmarladık dedim cıktım, hastane dönüşü anneme gittim kaynanayada gittiğimi haber ettim, eşim eve gelince kaynanama anne sen niye bağırıyorsun diye konuyu açmış ben sizin için yaptım vesaire diye konuşup benim kaynatamın yanında ayak ayak üstüne attığımı, (eşimin anneannesi kaynanama söylüyor o da kocama aktarıyor gözle görülmemiş) kaynatamın yanında şarkı mırıldandığımı, onlara ve misafirlerine (görümcem) güler yüz
göstermediğimi, kendimi geri tuttuğumu söylemiş ev baktık eşim pek iletişim kurmadı benimle haberim dahi yoktu kaynanamgile gelip sen neden benimle konuşmuyorsun diyince patladı ve bunları söyledi şoka uğradım bağırış oldu kaynanam geldi sen bütün bunları söylemek için oğlunun sana neden bağırdın demesini mi bekledin bana neden söylemedin ben kimseye saygısızlık için özellikle bişey yapmıyorum bilmeden yapıyorsam o an söyleyin uyarın dedim ben bunları diyince o an öyle gerekti oldu eşime neden bana sormadın direkt yargısız infaz yaptın diyince annem asla yalan söylemez peki ben söyler miyim deyince sana yalan söyleyen yok denildi ne yapayım ne edeyim gebeyim stres oldum iyi değilim lütfen akıl verin
göstermediğimi, kendimi geri tuttuğumu söylemiş ev baktık eşim pek iletişim kurmadı benimle haberim dahi yoktu kaynanamgile gelip sen neden benimle konuşmuyorsun diyince patladı ve bunları söyledi şoka uğradım bağırış oldu kaynanam geldi sen bütün bunları söylemek için oğlunun sana neden bağırdın demesini mi bekledin bana neden söylemedin ben kimseye saygısızlık için özellikle bişey yapmıyorum bilmeden yapıyorsam o an söyleyin uyarın dedim ben bunları diyince o an öyle gerekti oldu eşime neden bana sormadın direkt yargısız infaz yaptın diyince annem asla yalan söylemez peki ben söyler miyim deyince sana yalan söyleyen yok denildi ne yapayım ne edeyim gebeyim stres oldum iyi değilim lütfen akıl verin