Kaynanam her şeye laf soyluyor?.Ne yapmalıyım?

Siz KPSS’yi kazanıp yerleşene dek çocuğunu kreş çağına gelir. Verirsiniz kreşe. Eşinizle bunları önceden konuşmadınız mı anlamadım. Eşiniz ancak fikir verebilir ama hayatınızla ilgili bu derece önemli bir kararı eşiniz veremez. Çok istiyorsa bakıcıya bırakmamak işten çıkıp kendisi bakabilir çocuğuna. Evi siz geçindirin, çocuğa eşiniz baksın, gözü arkada kalmaz. Kendi şehriniz dışında bir yere atanma olasılığınız da yüksek. Sizin kayınvalidenizden daha büyük sorununuz var o da eşiniz. Kayınvalidenize gelince arada bakıyorsa oğlunun çocuğuna bakıyor. Verin cevabını, sizin evini sizin düzeniniz

Ben bu lafları arka arkaya kendisine sıralasam ilk önce kafasını tülbentle sıkar, sonrasında mütemadiyen oğullarına ağlar 😂 Anında mağdur oluverir.Gözünün yaşı kirpiklerinin arkasında hazırdır nazlı prensesimin😂😂😂
Aynen hemen oğullarını doldururlar

Siz KPSS’yi kazanıp yerleşene dek çocuğunu kreş çağına gelir. Verirsiniz kreşe. Eşinizle bunları önceden konuşmadınız mı anlamadım. Eşiniz ancak fikir verebilir ama hayatınızla ilgili bu derece önemli bir kararı eşiniz veremez. Çok istiyorsa bakıcıya bırakmamak işten çıkıp kendisi bakabilir çocuğuna. Evi siz geçindirin, çocuğa eşiniz baksın, gözü arkada kalmaz. Kendi şehriniz dışında bir yere atanma olasılığınız da yüksek. Sizin kayınvalidenizden daha büyük sorununuz var o da eşiniz. Kayınvalidenize gelince arada bakıyorsa oğlunun çocuğuna bakıyor. Verin cevabını, sizin evini sizin düzeniniz
Eşimle evlenmeden önce bu konuyu sordum calisma konusuna bakarız dedi.Simdi de çalışmamı istemiyor.Ben de sınava hazırlanıyorum.

Eşimle evlenmeden önce bu konuyu sordum calisma konusuna bakarız dedi.Simdi de çalışmamı istemiyor.Ben de sınava hazırlanıyorum.

Bakarız mı dedi? Evlenmeden önce de istemiyormuş ki çalışmanızı. Kusura bakmayın hata sizde o zaman. Adam kendini saklamamış, konuşulanı bozan siz olmuşsunu bu durumda.

Merhaba bayanlar ben Sakarya da oturuyorum.Evleneli 3 sene oldu 15 aylık kızım var.2 senelik ilk ve acil yardım bolumu mezunuyum.Kpss ye hazırlanıyorum.Kaynanamla aynı apartmanda oturuyoruz.Ama eşim beni çalıştırmak istemiyor çocuğa kim bakacak bakıcıya veremem diyor kaynanam da çocuğa bakmam diyor(sanki sozlesmislee aralarında).Vukuatsiz gün gecmiyor.Guzel günüm hiç olmadi.Kaynanam sürekli laf sokuyor(yok beyaz halı aldın çocuğun var senin döker saçar) yok sunu yaptın yok şuna para mı harcanir? Hep evimin temiz olmadığından bahseder halbuki sadece dağınıktır ki çocuktan kaynaklıdır.Kaynanama kızı bırakacağım zamanlar olmasa ona cevabını verirdim.Aslinda bir ona uyarı yapayım mı?Nasıl karşılık vermeliyim?
Açıklama yapmayı bırak... Lafı ağzına birkaç kez tıkarsan bununla başedilmez der gider kendi kumunda oynar..

Bu taktik her insan için geçerlidir. Sizi eleştirenlere açıklama yapmayın haddini bildirin..

Ben bu lafları arka arkaya kendisine sıralasam ilk önce kafasını tülbentle sıkar, sonrasında mütemadiyen oğullarına ağlar 😂 Anında mağdur oluverir.Gözünün yaşı kirpiklerinin arkasında hazırdır nazlı prensesimin😂😂😂
E senin de hazır olsun ?ne yapacak ogluslari seni mi dövecek? Senin de elinde hazır olsun kalp ilacın, düs bayil , ayni dili konus
Bi akilli onlar mi ayol ? Bu dunyaya dert çekmeye onun bunun anasinin yalancı kaprisini çekmeye gelmedin, azicik caninin kadri olsun

Bi cep telefonunu yazmadigin kalmış a bacım , daha yeni bi kisi ifşa oldu , ne gerek var hakkında bu kadar açık bilgiler girmeye
Konuna gelince sana laf sokan herkesin yırt agzini , kocan da sahibin degil izin vermiyor ne demek?
Hayat çok kısa, aman birileri üzülmesin kırılmasın diye hareket edip de kazanan gormedim . Saygı kisvesi altında büyüklerin her haltı yiyip ,laf sokup mutsuz edebilme hakları yok . Sana ne demeyi öğren
Kim ifşa oldu, nasil oldu?

Ay ben tek benimkisi böyle sanıyordum 🤣😂 bir keresinde hiç unutmuyorum gezme dönüşü gel de küçük kızımı sev demedim diye yol boyunca ağlayıp eve gidince hasta olmuştu 🤣😂 hemen mi ağlar insan bir bayılmalar falan valla o lafları bende desem ölür benimkisi

Atanın ve kurtulun o kv den kocanız da özgür hissetmeyi ona bağımlı hissedin diye yapıyır bunları bence kendiniz için atanın çalışın kurtulun hayat ve insanlar çok acımasız önümüze ne geleceği belli olmuyor

Bi cep telefonunu yazmadigin kalmış a bacım , daha yeni bi kisi ifşa oldu , ne gerek var hakkında bu kadar açık bilgiler girmeye
Konuna gelince sana laf sokan herkesin yırt agzini , kocan da sahibin degil izin vermiyor ne demek?
Hayat çok kısa, aman birileri üzülmesin kırılmasın diye hareket edip de kazanan gormedim . Saygı kisvesi altında büyüklerin her haltı yiyip ,laf sokup mutsuz edebilme hakları yok . Sana ne demeyi öğren
👏🏻👏🏻 Tebrik ederim büyük büyüklüğünü bilecek önce yaş almak yaşlı olmak her türlü ben sana istrdiğim saygısızlığı yaparım ama sen karşılık verirsen seni saygısız ilan ederim demek değil.. az önce k.v. Evine döndü oğlu bıraktı ben kalkmadım bile 12 gün kaldı benimle muhatap olmadı nasıl davrandıysa aynı şekilde karşılık verdim,10 sene saygı yaptım asla bana merhamet etmedi bir gün kızım demedi artık o saygıyıda kaybetti çok acı ama o beni yok sayarsa bende onu yok sayarım. Sonu boşanma olsa bile kimse bana hak etmediğim muameleyi yapamaz. Sakın alttan alma 10 sene sonra benim gibi birde bunun pişmanlığını yaşarsın👍🏽

Heee evet de yine bildigini yap..
Ya da duymamazliktan gel cevap bile verme.
Kpss ye tabii ki calis hep bebek kalmayacak degil mi krese gidecek buyuyecek yani bu cocuk.

Merhaba bayanlar ben Sakarya da oturuyorum.Evleneli 3 sene oldu 15 aylık kızım var.2 senelik ilk ve acil yardım bolumu mezunuyum.Kpss ye hazırlanıyorum.Kaynanamla aynı apartmanda oturuyoruz.Ama eşim beni çalıştırmak istemiyor çocuğa kim bakacak bakıcıya veremem diyor kaynanam da çocuğa bakmam diyor(sanki sozlesmislee aralarında).Vukuatsiz gün gecmiyor.Guzel günüm hiç olmadi.Kaynanam sürekli laf sokuyor(yok beyaz halı aldın çocuğun var senin döker saçar) yok sunu yaptın yok şuna para mı harcanir? Hep evimin temiz olmadığından bahseder halbuki sadece dağınıktır ki çocuktan kaynaklıdır.Kaynanama kızı bırakacağım zamanlar olmasa ona cevabını verirdim.Aslinda bir ona uyarı yapayım mı?Nasıl karşılık vermeliyim?
Ne yaptin başedebildin mi ?

Merhaba hanımlar tesadüfen gördüm bende kaynanadan çenesinden çeken kişiyim en son bana sen işine gelenden korkar gelmeyenden korkmazsin dedidig için çok kırıldım ağladım falan de ağla rahatla modunda takildi

Bosayin kaynananizi

X