Kaynanam hakkında fikirlerinize ihtiyacım var

Allah kolaylık versin. Benim başım da sizin kayınvalidenizin 10 katı kötülüğünde versiyonu var. Nişan nikah kına düğün hepsinde kavga çıkardı herşeye karıştı hiç birşeyi beğenmez ailemle kötü oldu .bende severek evlendim eşim yanımda olmasaydı inanın evlenmezdim . Bizim taktigimiz saygıyı elden bırakmıyoruz, cevap vermiyoruz özel günleri fln unutmuyoruz asgarî derece konuşup görüyorum , o ne dese de biz yine sessizce bildiğimizi yapıyoruz. Kısacası eşimle birlikte bizi çok yıprattı ve bundan besleniyor biz bunu fark ettik ve etkisiz eleman haline getirdik bizim için sinek vizildamassı gibi oldu .bu raddeye gelmek çok zor hâlâ bazen üzülüyorum ama yapacak bir şeyimiz yok anne atamayız o yüzden olayı kişiselleştirme sen olmasaydın başka biri olsaydı ona da böyle şeyler yapardı onu da beğenmezdi çünkü kendi psikolojik durumu bunu yapmayı gerektiriyor. Sizin onunla en iyi başa çıkma yönteminiz eşinizle mükemmel bir evliliginizin olması bak o zaman daha da çıldırır. Madem küstü sizin işinize gelir karışmayın. ama kötülemeyin de annendir gönlünü al fln diyin ama ben çok gerekmedikce görüşmek istemiyorum diyin .

Allah ıslah etsin. Bu zamana kadar öğrendiğim bir şey var o da bu tarz insanlar değişmiyor sen ne yaparsan yap ister kötü ol ister iyi o aynı kalacak. Ve en kötüsü de eşinin annesi başka biri olsa bıçak gibi kesersin ilişkiyi ama maalesef sürekli bir şekilde çıkacak karşına. Önerim onu duyma görme önemsemediğini hissettir.

Ben sizin yerinizde olsam asla eşimin yanında annesini kötülemem annesi yokken , eşimin yanında annesi ile zitlasmam. Çünkü onun ekmeğine bal kaymak sürmüş olursunuz . Esiniz madem farkında siz hiç yüz göz olmayın. Gelirse ağırlayin, esiniz gitmek isterse eşlik edin ama abartmadan bir mesafe koyun . Hani sizi suçlu gösteremesin. Madem o oğluna göstermiyor yaptığı şeyleri , kötülüğü ; siz de kötü olmayın eşinizin gözünde. Bırakın o sizi kollasin . Bu durumda yapacağınız en büyük hata eşinize haklaten annesine kötü davrandiginizi dusundurtmek. Siz sabırlı olun , kazanın eşinizi. Annesi ile de kötü olsun demiyorum tabi . Anadır. Ama sizi de ezdirmesin umarım. Kötü olmayın ona karşı , ama iyi de olmayın hak etmiyor belli ki . Sadece sabırlı olun

Oğlunun birini sevmesini kabullenemiyor. Evlendi değişti felanda diyordur bu. Ex kv hatırladım. Evlerinden çıkar çıkmaz arardı eşimi bize niye şöyle demedi bize nie bunu konustu. Benim ex te kurmalı oyuncak gibi hemen doluverir 1 haftalık kavgan mübarek olsun. En büyük silahta 'içimde bi kötülük yoktu ki sen yanlış anlamışsın' Ben ters bişey desem düzgün konuş olur. Fitne fesat ben olurum. Ayy içim şişti. Valla hiç bana göre değil. Kaostan beslenemiyorum. Allah sanada sabır versin. Yuvanı yıkar bu kadın

Oğlu gidip geliyor karismiyorum asla. Ama geçen gün gitmek istediğinde gelme müsait değilim yazmış. Babası da aynı şekilde davranıyor gelin geliyorsa gel yoksa gelme yazmış. Gitmeyecegim amaçları ne bilmiyorum. Ama insanlar kendi kızlarına yaptırmayacagi şeyleri hekimlerine yapıyor. Hakkımı helal etmiyorum. Umarım bana yaptıklarını kizlarinda gorurler

Gelinlerine olacaktı. Klavye yanlis düzeltme yapmış kusura bakmayin

Siz mesafenizi aynen koruyun onlar içini deşarj etmek için büyük kavga arıyor. O şekilde de zaten kötü olacaksınız şu an hiç değişmeyin

Aynen bi salın şu gelinleri. İlla 3.yü 5.yi alınca akıllanır bu eş ailesi. Oda elalem kaygısından. Gelen gidiyor durmuyor demesinler diye.

kalbine sor bi haksizlik yaptimmi su kisiye karsi kalbin mutmain ise korkma icinde vicdaninda rahat olsun vicdani rahatsiz olanlar bir insanin kalbini kiranlardir elbette er yada gec hatalarini onlarda anlayacak ama ne zaman insaAllah cok gec kalmazlar haklarina girdiklerinden özür dilemeye ve iyi insan olmak icin niyetlenmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…