- 3 Haziran 2020
- 18
- 9
- 54
- Konu Sahibi Mavigozlupremses
Herkese merhaba, ben eşimle severek evlendim. Çok sancılı bir nişanlılık geçirdim bunda tek etkisi olan da kaynanamdı. Eşimle aramız çok iyiydi şu an da iyi. Ancak Nişanlılık döneminde kaynanam yüzünden defalarca tartıştık Nisan atma raddesine kadar gelecekti iş. Kaynanam Nisan süresince hep istemez haldeydi. Ceyzime aldıklarımı kucumsedi, ailemin oturdugu muhiti kucumsedi, bana başkalarının gelinleri şöyle iyi şöyle güzel gibi karşılaştırmalarda bulundu. Hiçbir şey için çaba harcamadı en küçük bir cop almadi bana ama eşya seçiminden halı secimine kadar zorla bizimle geldi, ki benim annem gelmedi. Eşimden daha iyi bir eğitimim var, daha iyi kazancım var, elimden her iş gelir, ve kiyasladigi insanlardan daha güzel bir kadınım. Ama sürekli asagilaniyorum. Kardeşimin özel bir durumu var ve bu beni bağlamıyor ancak bana akrabalarımız bilmesin bile bile neden kabul ettiniz derler dedi. Kardeşimin durumuna bunu baglayamiyorum çünkü bunu paylaşmadan önce de tavırları gayet kotuydu. Şimdi sorun şu ben artık dayanamıyorum ve tavır yapıyorum. Bu kadın alttan alıp özür dileyecegine hasta oldum ben üzüldüm çok iyiyim ben insanlar beni yanlış anlıyor ayağına eşini ve eşimi manipüle etmeye çalışıyor. Eşim halini hatrini sormak için aradığında onunla konuşmak istemediğini söylemiş. Çünkü eşim de bir şeylerin farkında ve yeri geldiğinde benim yanimda yer alıyor annesini kırmadan. Ama bu kadın resmen eşime psikolojik şiddet uyguluyor ve benden soğutmaya çalışıyor eşime vicdan azabı çektirmeye çalışıyor ve sanki sorunlu bizmisiz gibi davranıyor. Eğer ben eşimi alıp onlara gidersem yine her şey eskisine dönecek ve bu kadın ben ne yaparsam yapayım bunlar beni sayıyor diye düşünecek. Gitmezsem de eşime karşı böyle tavırlar yaparak beni suçlu gösterecek. Sizce ne yapmalıyım? Gerçekten inanılmaz kötü birisi burada anlatamıyorum yazamıyorum kelimeler yetmez. Dertli anımda ne yapalım bir tek senin mi derdin var ne yani demiş birisi. En son polemik sebebi de kendi tanışan insanlar boşanıyor araları kötü oluyor. Ben diğer oğlumu görücü usulüyle evlendiricem demesi. Biz eşimle tanışıp evlendik ortada hiç bir de sorun yok ama sürekli böyle diyor. Aileme laf sökücü şeyler söylüyor ve her şeyi ben bilirim tavrı var kaynanam yok da eltim varmış gibi. Karşımda 50 yaşında bir kadın değil de 20 yaşında bir genç kız varmış gibi. Hali tavrı bu. Ne yapsam takliet ediyor ben eşya alınca evini yeniledi. Artık bunlar devede pire