kaynanam,eşim ve yıkılan yuvam

nisa123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
212
3
26
Ankara
Merhabalar, öncelikle kk deki bazı arkadaşlarım yaşadıklarımı bilirler,ama ben yinede burdan yazıp sizlerle paylaşmak istiyorum.Eşim ailesine çok aşırı düşkün bir insandı hatta ailesi yüzünden kendi yuvasını yıkacak kadar...ailesinin doğrusu neyse eşimin doğrusu da oydu :(
biz farklı şehirlerde görev yapıyoruz ve 2 yıldır da eşimin doğu tayini nedeniyle ayrıydık,kaynanam en ufak bir tartışmamızda bize birbirinizi aramayın sormayın diyordu,ne varsa bu kadar ayrılmamızı istediler.Eşimle yazın ufak bir tartışma yaşadık ve beni babamlara gönderdi 3 ay ne aradı ne sordu ne yaptım,nereye gittim,kiminle kaldım hiç umrunda olmadı .Tek bildiği şey bana istediklerini yaptırmak için boşanmayla tehdit etmesiydi.3 aylık ara verdik bana söylediği biraz uzak kalalım birbirimizi aramayalım, sormayalım yada ailesini arayıp özür dilemezsem benden boşanacağıydı.
3 ay aradan sonra müdürüm vasıtasıyla tekrar barıştık evime döndü ama o da 2 ay sürdü.Boşanma sebebimiz olan kavgamız ise: annesi babası umreye gidicekmiş bana diyorki onlar eve gelicek sen annenlere git, onlar gidince geri gelirsin,bende burası benim evim hiçbiryere gitmiyorum o da sen gitmiyorsan ben seni göndermesini bilirim deyip babamı aradı .Zavallı babam geldi aldı beni ve babam geldiğinde ona karşı çok saygısız davrandı :( sonrasında da boşandık işte.Şimdi hepsi mutlu olsunlar,yuvam yıkıldı oğluna kavuştu kaynanam olacak kadın .
Ne kadar mutlulardır eminim ben böyle ağlayıp gözyaşı dökerken .Değermiydi bunca şeye birde bana diyorki ben erkeğim sen kendi haline yan.....eşim uzman jandarmaydı ben de mühendisim ki allahtan çalışıyorum ve güzel bir gelirim var ailem çok şükür yanımdalar.Ben de burdan sizinle paylaşıp rahatlamak istedim.İnş. böyle sebeplerden daha çok yuvalar dağılmaz kolay mı kuruluyor bir ev :( bu erkekler ne kadar akılsız :(

ayrılmakla en doğrusunu yapmışsın, babanı çağırıp seni aldırmaya kadar gittiyse hayır gelmezdi bu adamdan.. sen hiç üzülme, o sana diyomuş ya sen kadınsın kendi haline yan.. asıl o yansın, kimle evlenirse evlensin evliliği yürümez ya da hiç evlenemez..
Allah senin karşına hayırlı insanlar çıkarsın:29:

ayrılmakla en doğrusunu yapmışsın, babanı çağırıp seni aldırmaya kadar gittiyse hayır gelmezdi bu adamdan.. sen hiç üzülme, o sana diyomuş ya sen kadınsın kendi haline yan.. asıl o yansın, kimle evlenirse evlensin evliliği yürümez ya da hiç evlenemez..
Allah senin karşına hayırlı insanlar çıkarsın:29:

herkes öyle söylüyor ama ben üzülüyorum yuvam dağıldığı için :( ki ona göre çok iyi imkanlarım var her yönden

asıl kaybeden ex eşin olmuş.birgün çok pişman olacak ama ne çare.sen de boşver ne üzüleceksin:34:

yazdıklarınıza inanmayı o kadar istiyorumki ,tek istediğim onun pişman olması :( allah kimseye böyle üzüntüler vermesin

O adam seni surekli evden gondermek istiyordu ya
kimbilir ne haltlar karistiriyordu...

Simdi kendine yeni bir hayat kurma zamani, aglayip sizlama zamani degil.
Cunku ortada bir evlilik bile yokmus...

ben erkeğim sen kendi haline yan diyen iğrenç bir zihniyete sahip bu adamla zaten hayatın heba olurdu. en doğrusunu yapmışsın boşanmakla. bütün bu sıkıntıları geride bıraktığında kendine yeni bir yaşam kuracaksın. her şey bitti diye sakın düşünme, nice ikinci evliliğini yapıp çok mutlu olan insan var. şimdi kendinle kalma ve iyileşme zamanın.

Merhabalar, öncelikle kk deki bazı arkadaşlarım yaşadıklarımı bilirler,ama ben yinede burdan yazıp sizlerle paylaşmak istiyorum.Eşim ailesine çok aşırı düşkün bir insandı hatta ailesi yüzünden kendi yuvasını yıkacak kadar...ailesinin doğrusu neyse eşimin doğrusu da oydu :(
biz farklı şehirlerde görev yapıyoruz ve 2 yıldır da eşimin doğu tayini nedeniyle ayrıydık,kaynanam en ufak bir tartışmamızda bize birbirinizi aramayın sormayın diyordu,ne varsa bu kadar ayrılmamızı istediler.Eşimle yazın ufak bir tartışma yaşadık ve beni babamlara gönderdi 3 ay ne aradı ne sordu ne yaptım,nereye gittim,kiminle kaldım hiç umrunda olmadı .Tek bildiği şey bana istediklerini yaptırmak için boşanmayla tehdit etmesiydi.3 aylık ara verdik bana söylediği biraz uzak kalalım birbirimizi aramayalım, sormayalım yada ailesini arayıp özür dilemezsem benden boşanacağıydı.
3 ay aradan sonra müdürüm vasıtasıyla tekrar barıştık evime döndü ama o da 2 ay sürdü.Boşanma sebebimiz olan kavgamız ise: annesi babası umreye gidicekmiş bana diyorki onlar eve gelicek sen annenlere git, onlar gidince geri gelirsin,bende burası benim evim hiçbiryere gitmiyorum o da sen gitmiyorsan ben seni göndermesini bilirim deyip babamı aradı .Zavallı babam geldi aldı beni ve babam geldiğinde ona karşı çok saygısız davrandı :( sonrasında da boşandık işte.Şimdi hepsi mutlu olsunlar,yuvam yıkıldı oğluna kavuştu kaynanam olacak kadın .
Ne kadar mutlulardır eminim ben böyle ağlayıp gözyaşı dökerken .Değermiydi bunca şeye birde bana diyorki ben erkeğim sen kendi haline yan.....eşim uzman jandarmaydı ben de mühendisim ki allahtan çalışıyorum ve güzel bir gelirim var ailem çok şükür yanımdalar.Ben de burdan sizinle paylaşıp rahatlamak istedim.İnş. böyle sebeplerden daha çok yuvalar dağılmaz kolay mı kuruluyor bir ev :( bu erkekler ne kadar akılsız :(

kurtulmuşsun bence dua etmelisin:)

ya ben cok uzuldum
ilk defa yorum yapacak gucte degilim
yazilanlara gore cokmu sevdim be canim
seni aylarca yollamis neden geldinki sanki
keske sen ona bir darbe indirseydin seni ve ailenin yuzunu gormek isteyen kim diye

tek şey söylüyorum canım eşin kendini çok fazla önemsemiş... ben senin yerinde olsam hayatımı yaşarım bu dkdan sonra kurtulmuşsun yaa yat kalk şükret... birde ortak muhakkak görüştüğün kişiler vardır sakın ola onlara dert yanma veya üzüldüğünü belli etme bol bol imkanın varsa seyahat et kendine bak ye iç gez toz cnm onun kulağına senin mutsuz olmana üzülmene dair hiçbirşey gitmemeli... buna çok dikkat et... diğer boşanma cesaretin içinde tebrikler...

cok gecmis olsun, Allah in sevdigi kuluymussun ki yolun basindayken kurtulmussun, hayat bir gun o da bugun deyip gecmisi birakip bugunune bak. esinide Allah a havale et sana ve ailene yapkiklarinin karsiligini kat kat bulur yanina kalmaz.. tekrar geclis olsun cabuk kurtulmussun

Eski konularına bakmadım, şaşkınım..
Anne ve babası geldiği için seni neden evden uzaklaştırdı ki?
Sürekli git demesi..
Aşk sevgi saygı.. Bitti mi..
Allah sabır versin..

çalışıyosun ve ailen arkanda..bu manasız evliliği sürdürmeye hiç gerek yokmuş zaten..

eski eşin şimdi anneciği ve babacığıyla doya doya hasret gidersin sen de yeni hayatının tadını çıkart :21:

bence o yansin derdine
baskasiyla evlense yine ayni seyler yasacak
ama sen öyle degilsin
bosver önüne bak sansin acik olsun

arkadaşlar destekleriniz için çok teşekkür ederim öncelikle ,evet evlilik bitti dünyanın sonu değil ama insan onca emeğe acıyor, üzülüyor :( inşallah bundan sonra karşısına fettan bir kadın çıkar da o zaman anlar değerimi :( inş. en kısa sürede tekrar eski hayatıma geri dönerim , ama hakim duruşma salonunda boşadığını söylediği andan itibaren üzerimden bir yük gitti ,şimdi annesi babasıyla bir ömür geçirsin bakalım
aklın yolu birmiş işte herkes aynı şeyleri düşünüyor

Son düzenleme:
ben anlamadım açıkçası evlenmeden önce kul ,köle oluyorlar evleniyorsun inanıp sonrasında en ufak herşeyi boşanma sebebi yapıyorlar yazın 3 ay aramamasının sebebi ise güzel bir araba alalım demem ki istediğim araba da bizim çok rahatlıkla alabileceğimiz bir modeldi,ama o babamı arayıp beni şikayet etmekte buldu çareyi yok efendim neymiş ben çok maddiyatçıymışım aldıklarıma yetişemiyormuş , ki eşim bana ayda 5 kuruş desteği olmayan biri her ihtiyacımı kendim alıyordum zaten :( :(

Valla canım mevkisi ne olursa olsun insan olsun
Bence kurtulduğuna sevin böyle ne kadar devam ederdi ki
Ama Rabb'imden diliyorum ki böyle insanlar hesabını hep dünyada hep ahirette versin
Terbiyesizler

Back