Kaynanam dedikodumu yapıyor

Justahuman

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2020
54
32
18
Merhaba arkadaşlar ,2 yıllık evliyim , kayınvalidem dedikodumu yapıyormuş. yaptığım işi beğenmiyormuş. yaptığım yemeği beğenmiyormuş. ve bunu herkesle paylaşmış. Gururum kırıldı. Ben çocukken annemi kaybettim , sonra üniversite okudum. Belki bana birşeyler gösterip öğretecek bi annem yoktu ama kendi kendime çabaladım. Bu mudur analık?, insanın ayıbını araştırmak mıdır? Yazıklar olsun ne deyim ! Ne deyim kime dert yanayım?biz de misafirliğe gidiyoruz. ikram edilenin tadına bakıp ; ellerinize sağlık güzel olmuş deyip takdir ediyoruz .nedir bu anlamadım ?

Son düzenleme:
Sen sabırlı kadınsın belki.
Ama ben bana bunu getiren kişiye derdim ciddi ciddi.
Nasılsa o laf ona giderdi ahdhshdgw
Belki bi kaç sene sonra konuda yapabilirim .hayatımda ilk defa bi bloğa dert anlattırdılar bana .insanın huyu değişiyormuş.belki o dediğinizide yaparız

Amin inşallah ,Allah razı olsun var olun.öyleymiş Allah kalbimi biliyor .ben temiz kalacağım inşallah Allaha havale ettim .

Hiç umursama zıkkımın kökü var onu yesin. Kötü işte kötü. Bizimkiler her pazar gelirlerdi eve misafir gelince gelirlerdi 10 yıldan sonra biz 3 kere geldik evine dediler hiç uyma işine bak Allaha bırak

Hiç umursama zıkkımın kökü var onu yesin. Kötü işte kötü. Bizimkiler her pazar gelirlerdi eve misafir gelince gelirlerdi 10 yıldan sonra biz 3 kere geldik evine dediler hiç uyma işine bak Allaha bırak
Aynen bizimkilerde misafirle gelirler adımız iş bilmese çıktı .işin garibi KV evinide biz temizliyoruz

Aynen bizimkilerde misafirle gelirler adımız iş bilmese çıktı .işin garibi KV evinide biz temizliyoruz
İşimi beğenmeyenin evinde sarı bez almam elime, anam dahil. Çok bilen kendi yapacak.

Bence benimde arkamdan insanlar konusuyor. Olabilir. Ben zaten perfect pembe gelin oldugumu hic iddia etmedim. 16 yasimda calismaya basladim okulun yaninda. Manti yapmayi bilmiyorum mesela, ama ac kalmiyoruz da. Yemek yapmanin cogunu youtube dan ögrendim (Allah oraya yemek tarifleri yükleyen herkesten razi olsun, onlar olmadan ne yapardim ). Bizim toplumda yardim elinden önce elestiri gelir maalesef. Bende herseyi kendi tempomda yapmaya gayret ediyorum. Kayinvalidem ailenin icinde konussa umursamam. Ücüncü kisilere karsi aileden kimseyi kötülemez asla cünkü milletin agzina dedikodu malzemesi vermek istemez.öyle birsey kulagima gelseydi esime söylerdim uyarsin diye. Kücük düsürdügü tek gelini degil. Millet sizi beceriksiz ilan ederken kayinvalidenin hakkindada "ögretmiyor/ögretemiyor" diye konusur. Orasini düsünmöyor. Kendi ailesini kücük düsüren hakkinda kimse olumlu konusmaz

Bende mükemmel değilim zaten iddia da etmedim.bende sizin gibi internetten bakıyorum farklı tariflere.yemek yapmayı küçüklüğümden beri bilirim çünkü annem vefat ettiği için kardeşime ve babama yapardım .bende kendi halinde eşime ve çocuğuma birşeyler hazırlar ortaya koyarım.ama bu insanlar farklılar ya ben ilk defa bunlarda gördüm .yemek yaparsın beğenmez yemez .herkes yiyor işte sende yesene herkesin midesi çöpte bi tek senin ki mi gurme .mis gibi yemek nimet .güleryüzde gösteriyorum koyuyorum önüne yani daha ne istiyor anlamadım ki.

Demek ki o insanda iyi niyet yok. Baskalari kücümsemekten ego tatmini ediyor veya huysuzluk ederek ilgi odagi olmak istiyor. Biri yemiyorum dese bir kere daha teklif ederim ondan sonra keyfi bilir. Inan öyle negatif enerji sacan insanlara 0 yüz veriyorum artik.insanin hayat sevincini bitirirler harry potterdeki askabandaki dementorlar gibi

Ben de anlamadım.mesela bugün gittim bende onda yemedim bakalım nasılmış anlasın.adımız iş bilmese çıktı ama ben yinede temizliğini yaparım.ama yemeğini yemem.bu hayatta mazlum olan olmayı zalim olmaya tercih ederim.

Madem yaptıklarına burun kıvırıyor bi teşekkürü bile esirgiyor.Sende geldikçe koy önüne makarnayı daya çayın yanında bisküviyi nankörlük nasılmış anlasın.
Muhtemelen bu böyle gidecek .ben kalitemi bozmucam ama iyi bi sarsıldım kendime geldim .araya bi tekme mesafesi koyacam zamanı gelip kötülük yaptığında canım yanmasın diye .yemiyor ama eline sağlık diyor şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…