arkadaşlar benim kaynanam gelip benim yüzüme karşı açık açık bişeyler demez istemez yapmaz ne istiycekse ne yapcaksa eşime söyler eşimden bana ulaşır bende bu duruma çok kızıyorum sanki beni insan yerine koymuyorlarmış gibi ayrıca kaynanam hiçbir şeyime yardım etmez anca akıl verir şaka yolluda hep laf sokar şuan hamileyim doğumuma az kaldı ne yapıyorsa hep eşimin yanında yapıyor bana bitane çanta verdi eşimde yanımda al bunu hastane için hazırlarsın dedi o kadar içine koymam gerek ne yapmam gerek bilmiyorum bişey demedi sonra kendi annemle hastane çantası için alışverişe çıktık geceliği düğmeli almayı unutmuşuz evde sonradan farkettik çanta hazırlarken tesadüfen geldi kaynanam ve anneme sen bunu nasıl akıl edemedin diye ukala ukala konuştu bütün sinirlerim tepeme çıktı ama bişey demedim çok biliyorsan gelip yardım etseydin sende
mesela geçen hafta sonu c.tesi eşim çalıştığı için beni kahvaltıya çağırdı kendisi alt katta oturur neyse iyi güzel kahvaltı yaptık sonra yukarı evime çıktım ben eşimde işten gelicek hazırlanıyorum yürüyüş yapmak için kendisinin pazara gitme ihityacı varmış eşimi aramış işten gelince pazara gidermisiniz diye daha ben sabah kahvaltıdaydım bana söyle hazır yürüyüş yapıyorsunuz benimde şu ihtiyaçlarım var alırmısınız dese gücüme gitmez ama eşimi arayıp pazar ihtiyacım var gidermisiniz demesi yokmu deli etti beni tabi oğlu hayır diyemez
hamileliğimden bu yana bi iğne bile alıp yardım ettiği yoktur ne yaptıysam kendi çabamla kendi annemle yaptık geçen yine eşimin yanında doğum için eksiklerinizi alın geri kalanınada bebeğin eksiklerini alın diye para vermiş verdiği de 40 tl bişey alay eder gibi tamam belki iyi niyetli ama gel bana söyle deki benimde elimden bu kadar geliyor belki ihtiyacınız olur alın dese anlıycam neyse fazla uzatmıyım bunlar son zamanlarda olan şeyler yani bişey yapcağı zaman yada bişey istiyceği zaman eşime söylüyor ondan istiyor
sürekli zırt pırt yukarı gelip rahatsız etme durumu yok ama durmadan elinde telefon her akşam eşimi arıyor napıyorsunuz diye hiç gelmiyorsunuz diye ister geç olsun ister erken olsun zırt pırt arar zaten her sabah eşim giderken ben gidiyorum diye uğrar ne diyceksen o zaman söyle ama yok ille arıycak yada akşam gelirken uğrar kapıdan ben geldim diye yada o zaman söyle yok ille yukarı çıkınca arıycak ama eşime sorsan annesi bak bizi rahatsız etmemek için gelmiyor bile iyilik yapıyor hafta sonlarımız yok hep bi yere gitmek isterler yada eşime iş çıkarırlar ya misafirleri gelir hep bunun gibi şeyler...
yani eşime iyi görünüyor ilk zamanlarda çok tartışıyorduk kavga ediyorduk ama anladım kaynanam masus yapıyor ben bi şey desem haksız ben olcam o yüzden artık sesimi çıkarmıyorum ne yapmalıyım sizce ???? lütfen cevaplarınızı bekliyorum