üzülme canım bende de var daha beteri hem de. ilk başlarda ben de senin gibi hissettiklerimi eşime anlatıyordum ki bunların çoğunda da kavga ediyorduk.sonuçta erkekler anneye biz kadınlardan daha çok düşkünler.bizim tanışmamızdan şu ana kadar hiç sıcaklık görmedim ve hep uyuzluk var.bazı arkadaşlar yaşamamış olabilirler bu duyguları..sadece maddiyat değil sorun maneviyatta var.ben sıcak yaklaştıkça o kendini çekti..düğüne doğruda işler koptu 2 hediyelik bilezikle evlendim.biz herşeyimizi kendimiz yaptık fakat karşılığında insan en azından saygı bekliyor.neyse 3 yıllık evliyim 8.ayımda hamileyim hala sinir oluyorum çok yüzsüzler.istemeye gelince hep isterler vermeye gelince dirsek gösterirler.ben neler yaşadım psikolojim bozuldu.
ne yapman lazıma gelince :
sen daha iyisini yap..bizimkisi gezmeyi çok sever mesela ama kocası kendini gezdirmekten onu hiç gezdirmez kocası yani kayınpederim maaşını tek başına yer. ki ben kayınvalidemi tatilede , pikniğede ne gezmelere götürdüm yine de hiç götürmüyor durumuna düştüm ki kendi kızı bir kere olsun çarşıya bile götürmemiştir.
şimdi neler yaparak hıncımı alıyorum:
gezmeye giderken onu hiç götürmüyorum evden kaçarcasına çıkıyorum.biliyorum gelince neler olacağını.gelince beni niye götürmediniz diyor.bende kocamla başbaşa gittik diyorum.ona hissettiriyorum senin yerin benim yanım değil diye.
pazar işi ne gelince bizimde kapı önünde pazar kurulur ve yıllardır eşim yapar pazarlığını ben onun yüzünden hamileyken bile pazar gezdim ona da çözüm buldum. eşime bırak annen gitsin dedim insan pazarda tanıdık görüyor iki laf ediyor sen annene iyilik yapmıyosun dedim pazarlığını yaparak dedim o da onayladı artık pazarlıkta kendi yapıyor.
bunun gibi daha bir sürü şey,yani kısacası sinsi kayınvaliden varsa aptal gelin olma tepene çıkartma ben çok dayandım mide mi kaybediyordum neredeyse sinirlenince direkt olarak mideme vuruyordu ve iğnesiz asla geçmiyor ve en az 3gün yeri ağrıyor du. şimdi ki planım ise en kısa zamanda ev alıp kaçıp gitmek böyle insanlarla ömür geçmez.bol şans kocana direkt olarak anlatma..çünkü o onun annesi :)) unutma sen de hayatını paylaşacağı eşisin
)