- 27 Ağustos 2023
- 28
- -14
- 3
- 33
- Konu Sahibi flowersdesing
-
Umursamadigin anda kazanırsun sen ona cevap verme sen de başkalarının yanında onun sana yaptığini yapKayınvalidem sürekli laf sokan bir insan. Birebir de iyiyiz bir sorunumuz yok ama başkasının yanında kadının resmen içinden başka biri çıkıyor. Benimle ilgili gözüne batan, zoruna giden içten içe ne varsa hep alakasız konuları bile bunlara bağlayıp milletin yanında beni iğneliyor. Yani bu aklınıza gelebilecek her türlü konu olabilir. Gezmek, giyinmek, ahlak. Simdikiler de şöyle böyle zaten, insan biraz geldigi yeri bilmeli, yok efendim iste nikahlı kadın biraz giyimine dikkat eder, bi kız evleniyosa artık gittigi yerin adetlerini almalı… Yani bakın bunların çok çok daha fazlası seyler ama o kadar alakasız konularda bunları sokuyor ki yanimizdaki insanda anlayamıyor ne alaka simdi diye ama ben gayet anlıyorum tabi. Hiiic kaale almıyorum, cevap vermiyorum. Onun seviyesine inmek istemiyorum çünkü bende aynisini yapmaya baslarsam bu sefer isi sidik yarisina cevirecek hepten şeyini cikartacak olayin. Bi alip karsima konusayim diyorum hani anne basbasayken bir sorun yok ama neden bu sekilde laf sokup beni igneliyorsun varsa bi problem konusalim aramizda halledelim ben rahatsiz oluyorum diyeyim ama ise yarar mı bilmiyorum. Artik resmen kadinla baskalari varken bir araya geldigimiz her seferinde huzursuz olmaya başladım. Önceleri böyle degildi sonradan basladi bu halleri
Eşiniz annesiyle konuşsun ve uyarsın.Kayınvalidem sürekli laf sokan bir insan. Birebir de iyiyiz bir sorunumuz yok ama başkasının yanında kadının resmen içinden başka biri çıkıyor. Benimle ilgili gözüne batan, zoruna giden içten içe ne varsa hep alakasız konuları bile bunlara bağlayıp milletin yanında beni iğneliyor. Yani bu aklınıza gelebilecek her türlü konu olabilir. Gezmek, giyinmek, ahlak. Simdikiler de şöyle böyle zaten, insan biraz geldigi yeri bilmeli, yok efendim iste nikahlı kadın biraz giyimine dikkat eder, bi kız evleniyosa artık gittigi yerin adetlerini almalı… Yani bakın bunların çok çok daha fazlası seyler ama o kadar alakasız konularda bunları sokuyor ki yanimizdaki insanda anlayamıyor ne alaka simdi diye ama ben gayet anlıyorum tabi. Hiiic kaale almıyorum, cevap vermiyorum. Onun seviyesine inmek istemiyorum çünkü bende aynisini yapmaya baslarsam bu sefer isi sidik yarisina cevirecek hepten şeyini cikartacak olayin. Bi alip karsima konusayim diyorum hani anne basbasayken bir sorun yok ama neden bu sekilde laf sokup beni igneliyorsun varsa bi problem konusalim aramizda halledelim ben rahatsiz oluyorum diyeyim ama ise yarar mı bilmiyorum. Artik resmen kadinla baskalari varken bir araya geldigimiz her seferinde huzursuz olmaya başladım. Önceleri böyle degildi sonradan basladi bu halleri
Kayınvalidem sürekli laf sokan bir insan. Birebir de iyiyiz bir sorunumuz yok ama başkasının yanında kadının resmen içinden başka biri çıkıyor. Benimle ilgili gözüne batan, zoruna giden içten içe ne varsa hep alakasız konuları bile bunlara bağlayıp milletin yanında beni iğneliyor. Yani bu aklınıza gelebilecek her türlü konu olabilir. Gezmek, giyinmek, ahlak. Simdikiler de şöyle böyle zaten, insan biraz geldigi yeri bilmeli, yok efendim iste nikahlı kadın biraz giyimine dikkat eder, bi kız evleniyosa artık gittigi yerin adetlerini almalı… Yani bakın bunların çok çok daha fazlası seyler ama o kadar alakasız konularda bunları sokuyor ki yanimizdaki insanda anlayamıyor ne alaka simdi diye ama ben gayet anlıyorum tabi. Hiiic kaale almıyorum, cevap vermiyorum. Onun seviyesine inmek istemiyorum çünkü bende aynisini yapmaya baslarsam bu sefer isi sidik yarisina cevirecek hepten şeyini cikartacak olayin. Bi alip karsima konusayim diyorum hani anne basbasayken bir sorun yok ama neden bu sekilde laf sokup beni igneliyorsun varsa bi problem konusalim aramizda halledelim ben rahatsiz oluyorum diyeyim ama ise yarar mı bilmiyorum. Artik resmen kadinla baskalari varken bir araya geldigimiz her seferinde huzursuz olmaya başladım. Önceleri böyle degildi sonradan basladi bu halleri
Konuşmayin.Kayınvalidem sürekli laf sokan bir insan. Birebir de iyiyiz bir sorunumuz yok ama başkasının yanında kadının resmen içinden başka biri çıkıyor. Benimle ilgili gözüne batan, zoruna giden içten içe ne varsa hep alakasız konuları bile bunlara bağlayıp milletin yanında beni iğneliyor. Yani bu aklınıza gelebilecek her türlü konu olabilir. Gezmek, giyinmek, ahlak. Simdikiler de şöyle böyle zaten, insan biraz geldigi yeri bilmeli, yok efendim iste nikahlı kadın biraz giyimine dikkat eder, bi kız evleniyosa artık gittigi yerin adetlerini almalı… Yani bakın bunların çok çok daha fazlası seyler ama o kadar alakasız konularda bunları sokuyor ki yanimizdaki insanda anlayamıyor ne alaka simdi diye ama ben gayet anlıyorum tabi. Hiiic kaale almıyorum, cevap vermiyorum. Onun seviyesine inmek istemiyorum çünkü bende aynisini yapmaya baslarsam bu sefer isi sidik yarisina cevirecek hepten şeyini cikartacak olayin. Bi alip karsima konusayim diyorum hani anne basbasayken bir sorun yok ama neden bu sekilde laf sokup beni igneliyorsun varsa bi problem konusalim aramizda halledelim ben rahatsiz oluyorum diyeyim ama ise yarar mı bilmiyorum. Artik resmen kadinla baskalari varken bir araya geldigimiz her seferinde huzursuz olmaya başladım. Önceleri böyle degildi sonradan basladi bu halleri
Milletten yüzlenip saçmalıyor, tek başına iken bile demekten çekindiği şeyleri rahatça sayıyor, çok zavallıca bir durum onun açısından.Kayınvalidem sürekli laf sokan bir insan. Birebir de iyiyiz bir sorunumuz yok ama başkasının yanında kadının resmen içinden başka biri çıkıyor. Benimle ilgili gözüne batan, zoruna giden içten içe ne varsa hep alakasız konuları bile bunlara bağlayıp milletin yanında beni iğneliyor. Yani bu aklınıza gelebilecek her türlü konu olabilir. Gezmek, giyinmek, ahlak. Simdikiler de şöyle böyle zaten, insan biraz geldigi yeri bilmeli, yok efendim iste nikahlı kadın biraz giyimine dikkat eder, bi kız evleniyosa artık gittigi yerin adetlerini almalı… Yani bakın bunların çok çok daha fazlası seyler ama o kadar alakasız konularda bunları sokuyor ki yanimizdaki insanda anlayamıyor ne alaka simdi diye ama ben gayet anlıyorum tabi. Hiiic kaale almıyorum, cevap vermiyorum. Onun seviyesine inmek istemiyorum çünkü bende aynisini yapmaya baslarsam bu sefer isi sidik yarisina cevirecek hepten şeyini cikartacak olayin. Bi alip karsima konusayim diyorum hani anne basbasayken bir sorun yok ama neden bu sekilde laf sokup beni igneliyorsun varsa bi problem konusalim aramizda halledelim ben rahatsiz oluyorum diyeyim ama ise yarar mı bilmiyorum. Artik resmen kadinla baskalari varken bir araya geldigimiz her seferinde huzursuz olmaya başladım. Önceleri böyle degildi sonradan basladi bu halleri
Abla onu bende cok merak ediyorum.Ve kendisi edilen küfürlerle cennetlik olmuşturTarihte eş ailelerine geline karışma hakkını kim verdi
Kv ile bir araya gelmeyin sık sık, mesafeli ayda yılda bir görüşün..Kayınvalidem sürekli laf sokan bir insan. Birebir de iyiyiz bir sorunumuz yok ama başkasının yanında kadının resmen içinden başka biri çıkıyor. Benimle ilgili gözüne batan, zoruna giden içten içe ne varsa hep alakasız konuları bile bunlara bağlayıp milletin yanında beni iğneliyor. Yani bu aklınıza gelebilecek her türlü konu olabilir. Gezmek, giyinmek, ahlak. Simdikiler de şöyle böyle zaten, insan biraz geldigi yeri bilmeli, yok efendim iste nikahlı kadın biraz giyimine dikkat eder, bi kız evleniyosa artık gittigi yerin adetlerini almalı… Yani bakın bunların çok çok daha fazlası seyler ama o kadar alakasız konularda bunları sokuyor ki yanimizdaki insanda anlayamıyor ne alaka simdi diye ama ben gayet anlıyorum tabi. Hiiic kaale almıyorum, cevap vermiyorum. Onun seviyesine inmek istemiyorum çünkü bende aynisini yapmaya baslarsam bu sefer isi sidik yarisina cevirecek hepten şeyini cikartacak olayin. Bi alip karsima konusayim diyorum hani anne basbasayken bir sorun yok ama neden bu sekilde laf sokup beni igneliyorsun varsa bi problem konusalim aramizda halledelim ben rahatsiz oluyorum diyeyim ama ise yarar mı bilmiyorum. Artik resmen kadinla baskalari varken bir araya geldigimiz her seferinde huzursuz olmaya başladım. Önceleri böyle degildi sonradan basladi bu halleri
Ahahah doğruAbla onu bende cok merak ediyorum.Ve kendisi edilen küfürlerle cennetlik olmuştur
Boşver gitsin yaa olabildigince uzaklas bence kaynanandan eşiniz umarım hu konu da size destek veriyordurKayınvalidem sürekli laf sokan bir insan. Birebir de iyiyiz bir sorunumuz yok ama başkasının yanında kadının resmen içinden başka biri çıkıyor. Benimle ilgili gözüne batan, zoruna giden içten içe ne varsa hep alakasız konuları bile bunlara bağlayıp milletin yanında beni iğneliyor. Yani bu aklınıza gelebilecek her türlü konu olabilir. Gezmek, giyinmek, ahlak. Simdikiler de şöyle böyle zaten, insan biraz geldigi yeri bilmeli, yok efendim iste nikahlı kadın biraz giyimine dikkat eder, bi kız evleniyosa artık gittigi yerin adetlerini almalı… Yani bakın bunların çok çok daha fazlası seyler ama o kadar alakasız konularda bunları sokuyor ki yanimizdaki insanda anlayamıyor ne alaka simdi diye ama ben gayet anlıyorum tabi. Hiiic kaale almıyorum, cevap vermiyorum. Onun seviyesine inmek istemiyorum çünkü bende aynisini yapmaya baslarsam bu sefer isi sidik yarisina cevirecek hepten şeyini cikartacak olayin. Bi alip karsima konusayim diyorum hani anne basbasayken bir sorun yok ama neden bu sekilde laf sokup beni igneliyorsun varsa bi problem konusalim aramizda halledelim ben rahatsiz oluyorum diyeyim ama ise yarar mı bilmiyorum. Artik resmen kadinla baskalari varken bir araya geldigimiz her seferinde huzursuz olmaya başladım. Önceleri böyle degildi sonradan basladi bu halleri
ahlakıma dair kim yorum yapsa ağzının payını veririm, kaynana da kaynanalıgını bilsin.r. Gezmek, giyinmek, ahlak. S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?