- 14 Ocak 2024
- 8
- 12
- 3
- 27
- Konu Sahibi leylaaleem
Biraz dertleşmek istedim. Kaynanam çok konuşuyor çok boş konuşuyor. Kendisi çok iyi bir kadin Allah razı olsun gönlüde kiri yok oğluna düşkün kendisini çok severim ama çok konuşmasi yüzünden ara ara hiç sevemiyorum nedense. Yeni doğum yaptim refakatçi olarak yanımda kaldı hastanede sezaryen olduğum için çok şeyi kendim yapamıyorum eve geldik yardam için kalırım dedi Allah razı olsun 10 gün geçti ama canımdan canım çıktı öyle çok konuşuyor ki uykuya dalıyorum uyandırıp konuşmaya devam ediyor eşimle evde mesajla konuşuyoruz artık kurtar beni annenden diye yalvarıyorum . Ha konuşmasında aynı hikaye aynı olan olaylar 80 kere anlatıyor , anlatmıştın diye söylüyorum ama hala devam ediyor kendisi yakınlarda yaşıyor haftada 2 kere gittiğimizde 1 kere telefonda aradığında gene kendimi alıştırmıştım çok konuşmasına ama bir evde kalınca çok zor oluyor.
Konuşmasıda aynı Ben çok becerikliyim ben bunu yaparım ben bunu yaparım vesaire vesaire
Bütün akrabalarıyla olan hikayeler vesaire vaesaire.
Artık dayanamıyorum gece geliyor yatağıma oturuyor kalkayım demeden uzanıp gene konuşmaya başlıyor ben yeni doğum yapmışım biraz dinlenmek uyumak istiyorum bebe geceleri uyutmuyor zaten ama hiç anlamıyor. Hatta gece yarısı uykulu bebeyi emzirirken bile geldi neymiş uyku tutmamış yapıyor kahvesini 1,5 saat oturdu ta ben uyu kalana kadar.Geçen üç kere haydi anne odana geç yat uyu bende uyurum dedim yok hala konuşuyor napim ne edim bıktırdı. Kocama gönder artık diyorum sen tek yapamazsın diyor. Kocamda sağolsun iki tarafida kırmamaya çalışıyor ama gene yeter diyecek noktaya geldim terslemek istemiyorum gönlü kırılır ama başka çare de görmüyorum siz be derseniz
Konuşmasıda aynı Ben çok becerikliyim ben bunu yaparım ben bunu yaparım vesaire vesaire
Bütün akrabalarıyla olan hikayeler vesaire vaesaire.
Artık dayanamıyorum gece geliyor yatağıma oturuyor kalkayım demeden uzanıp gene konuşmaya başlıyor ben yeni doğum yapmışım biraz dinlenmek uyumak istiyorum bebe geceleri uyutmuyor zaten ama hiç anlamıyor. Hatta gece yarısı uykulu bebeyi emzirirken bile geldi neymiş uyku tutmamış yapıyor kahvesini 1,5 saat oturdu ta ben uyu kalana kadar.Geçen üç kere haydi anne odana geç yat uyu bende uyurum dedim yok hala konuşuyor napim ne edim bıktırdı. Kocama gönder artık diyorum sen tek yapamazsın diyor. Kocamda sağolsun iki tarafida kırmamaya çalışıyor ama gene yeter diyecek noktaya geldim terslemek istemiyorum gönlü kırılır ama başka çare de görmüyorum siz be derseniz