• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam beni ynetmeye alyor...

burda yöntem tektir...herşeyi nişanlının üzerine atacaksın...
aaa...doğru söyleyosun ama x istemiyor...x bunu beğenmedi...x izin vermez...
bu arada...nişanlınıza hiç kötülemeyin annesini...şikayet etmeyin...sonunda o melek olur siz şeytan...kendi işinizi kendiniz görün...

benneyaptımki BeNim KaXNaNaM 4 seNeDiR evLiXiM HaLa KaRi$iXoR HeR$EXiMe.aLi$Tim ama xineden bazen deLi edixor kötükedihüso beNi. püF NoKTaSi iSE;FiKIRLeRiNi DiNLEXeCeKSiN ama KeNDi BiLDiGiNi XapaCaKSIn cicim yerimseniben ama BiRDe KoCaN ana KUZUSu ISE i$Te:ecrin_bebek: o zmana allah xardim etsin derim :Saruboceq:

Şunu bilirim,şunu söylerim.Mesafe mesafe mesafe başka yolu yok şekerim.Şimdiden mesafeni ayarlarsan ileride hiç sorun çıkmaz bunu unutma.Denenmiş ve onaylanmıştır.Sevgi ile kal.:jeyyar:

he he de geç. cevap bıle verme,bildıgını oku. nışanlınla aranı bozma, aksıne hep mutlu ve umursamaz bır tavır takın. akıllı olup dunyanın kahrını çekecegıne, deli ol dunya senın kahrını çeksın :jeyyar:

mesela yakında eve perde diktircez illa o da gelcek,ben gelmesin istiyorum ama gelse de onun istediği olmıcak zaten,Ona laf söylicem artık dayanamıcam bu sefer sizce perdeye karışırsa ne diyim ? Yani etkili birşey söylicem bu sefer sıktı beni artık.Kendi ailem burda olsa onu hiç karıştırtmam ama malesef ailem başka şehirde:(

bence onceden kendin gidip begen haber vermeden. boylece beraber gittiginizde zaten onceden belirlemis oldugun icin isi oldu bittiye getirirsin. hatta daha ileriye goturmek gerekirse dukkan sahibiyle onceden konus. mobilyalar soyle falan de kayinvaliden yanindayken "aaa o tarz mobilyalarla bu aralar su perdeler kullaniliyor, bunlar moda" falan desin.
sence bu tutar mi?

en güzeli açıkça konuşun bu eşyaları kullanacak olan benim lütfen karışmayın de baktın anlamıyo sen tınma al istediğini.a.s taviz tavizi doğurur.bu hep böyle gitmez dimi

loca ya bende katılıyorum tatlım, uygun bi dille söyle; annnecim bak biz bir ömür yaşayacağız allah nasip ederse, eşya dediğin ha deyip değiştirilemiyo, o evde biz yaşayacağız müsade tamamiyle biz döşeyelim, size saygısızlık yapmak istemem ama sizin seçimlerinizle kurlmuş bir evde kurmak istemem, her zevk başkadır, kendi evinizde de ben size karışamam deyip çık işin içinden.bende eşya alırken dedim kayınvalideme, kusura bakmayın bu evde biz yaşayacağız seçim benimdir iyisi ve kötüsü, karışmayın.mesela beğendğim buzdolabın göstermiştim onlarla beraber almadık çünkü.gördüler dediler buzluk altta olursa kullanışlı olmaz üstteki buzlukların nesi var hem pahalı bu diye.bende dedim ben uzun boylum meyve için aşağı eğilmek istemiyorum hazneside geniş, parası çok olursa olsun zaten biz ödeyeceğiz siz düşünmeyin bunları diye.

mesela yakında eve perde diktircez illa o da gelcek,ben gelmesin istiyorum ama gelse de onun istediği olmıcak zaten,Ona laf söylicem artık dayanamıcam bu sefer sizce perdeye karışırsa ne diyim ? Yani etkili birşey söylicem bu sefer sıktı beni artık.Kendi ailem burda olsa onu hiç karıştırtmam ama malesef ailem başka şehirde:(

ben o şekilde olsun istemiyorum de açıkça bunda alınacak darılacak bişey yok. sonuçta o evde sen oturacakın. :kahve:

şimdiden bukadar karşıyorsa emin ol sonra herşeyin içinde olur:sinifsinif:
o yüzden tavrını belli edeceksin,
kendi beğendiğinin alınacağını açık açık söyleyeceksin,
saten kayınvalidelerin geneli ancak söyledikten sonra anlayabiliyorlar:delphin:

şimdiden boyleyse ilerisini düşünemiyorum bıle
bırakın kız yeni heves alsınlar eşyalarını kendı beğensin demiyorlar
çok yanlış
beraber mi oturacaksınız

benimki de aynı 5 yıl uğraştım değişmedi ne yatıysam anlamadı he yönlendirmeye çalıştı en sonunda oğlumun doğumunda aramız bozuldu ve o gün bu gün bozuk çok kırıldım ve mesafe koydum çok fazla artık karışamıyor çekiniyor zaten karışsa da kendi bildiğimi okuyorum bunu da gördü şimdi daha rahatım

benim melek görünen kayınvalidem (bir tek oğlunun yanında bana iyi davranır)bana benim dediğim olacak dedi.o güne kadar hiçbir sözünü ciddiye almamıştım.o an çıldırdım ve nişanlım da var yanımda.en sinir olduğum şey de nişanlımın yanında bana bunu söyleyip onun ses çıkartmayışıydı.bende elimi masaya vurdum (hem mecazi hem gerçek anlamda:) ) ne demek benim dediğim olcak,o ne demek oluyor.olmayacak.bu ne biçim laf ,bana bunu söyleyemezsin dedim.hemen kıvırdı yok canım öle değl yanlş anlama falan diye o gün bugündür sustu kaldı kadıncağız.çok da iyi oldu.nişanlıma da dedim düğüne 1 hafta var böyle olcaksan bileyim ona göre kararımı vereyim.olmayacaksan eğer bir dahakinde ne olursa olsun dönüp de arkama bakmam dedim.şimdi her şey süt liman..ben istemezdim ona öyle konuşmayı ama sabır taşımı çatlattı.iyi ki de çatlatmış:):)

cnm ben evlıyım hala yonetmeye calısıyo ama suc bende basta herseye hıhı dedım sımdı demeyıncede kotu gelın oluyoruz ama sen yolun basındasın ızın verme yonetmesıne

arkadaşlar,hayat bir oyunsa eğer; siz hiç bıkmadan oynayacağınız rolü seçeceksiniz,hangimiz kendi annenizle bile anlaşmazlığa hiç düşmeden bir ilişki sürdürebiliyorsunuz bence hiç birimiz,annem tam 38 yıl kayınvalidesi ile birlikte yaşadı,bir süre önce babanemi kaybettik ne oldu biliyormusunuz annem babannemin ölümünü kabullenmedi depresyona girdi,daha önce hiç bu kadar yanlız hissetmiyorum kendimi dedi,(bu arada annem ondan çektiğini eminim kimseden çekemezdi bu hayatta ama yinede bir sinerji varmış aralarında demekki!),çocuğum yok olmasını çok istiyorum ve biliyorum ki tüm anneler gibi bende onu hayattaki herşeyden çok seveceğim ve paylaşmakta güçlük çekeceğim,eviliyim,eşimin ailesi ile ilk tanıçtığımda nasıl bir aile ilişkisi istediğimi bana ne yapıp ne yapmayacakları hakkında çok açık bir şekilde konuştum,ne biliyorsam ve nasıl istiyorsam öyle davranıyorum ve herşeyden öteye samimiyim,kayınvalide kelimesi yada kaynana kelimesi benim için iğrenç bir kelime yada gelin kelimesi,ilk tanıştığımızda daha dedimki beni gelin olarak alacaksanız almayın,bana gelin diyecekseniz istemiyorum,bana kızımız derseniz siz kız evladı olurum dedim onlarda sağolsun kırmadılar beni,samimiyiz ve içten,kırılınca kırıldım diyorum sevinince sevindim,bunların hepsi eşimle ilişkimiz çok etkiliyor emin olun çünki her zaman herkes benden yana,kızımız diyorlar başka birşey demiyorlar,ama hayatta bir ilke edindim ilkgünden beri asla kayın valide,kaynana,kayınpeder kelimesini beynimden dahi onlar için geçirmedim bırakın dilimden,işin özü samimiyet ve dürüstlük arkadaşlar ve empati,bazen kızıyorum onlara ama açıkça ifade ediyorum ve onlara evlat sahibi oldukları için hak verdiğimi ama onun dışında yanlış olanı aktarıyorum,beni samimi buldukları için benden korkup çekinmiyorlar çünki ağzımı açtığımda ağzımdan dökülecek kelimelerle ilgili bir fikirleri var, eşimi sormayın sırf bu yüzden bile sana tapıyorum diyor,kalbime giden yol midemden değil burda geçiyor diyor aslında.... hepinize içten ve dürüst insanlarala karşılaşmanızı temenni ediyorum.

Back
X