- 3 Nisan 2014
- 36.015
- 146.591
Hayır işte tabi ki değil de neden bunu bu kadar taktığımı bilmiyorum bende zaten
siz onu seviyorsunuz galiba yoksa niye kafaya takasınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır işte tabi ki değil de neden bunu bu kadar taktığımı bilmiyorum bende zaten
Oğluna özen göstermesine bozulmuyorum öyle şey olur mu. Ben beni hic yokmuşum gibi saymasına üzülüyorum. Saygı gösteren insan yokmuşum gibi davranmaz. Bir de şey değilmidir. Annemelerimiz başkalarının çocuklarına da üzülür mesela sadece herkes kendi çocuğuna uzulmemeli bu bana o kadar normal gelmiyor. Benim çocuğum iyi olsun da kime ne olursa olsun diye düşünmek iyi bir insanın dusunecegi bir şey değil benceO zaman neden oğluna sizden çok özen göstermesine bozuluyorsunuz? Herkesin annesi babası bir tane. Herkesin de çocuğu kendine. Size saygısızlık etmesinler yeterli
Oğluna özen göstermesine bozulmuyorum öyle şey olur mu. Ben beni hic yokmuşum gibi saymasına üzülüyorum. Saygı gösteren insan yokmuşum gibi davranmaz. Bir de şey değilmidir. Annemelerimiz başkalarının çocuklarına da üzülür mesela sadece herkes kendi çocuğuna uzulmemeli bu bana o kadar normal gelmiyor. Benim çocuğum iyi olsun da kime ne olursa olsun diye düşünmek iyi bir insanın dusunecegi bir şey değil bence
Haklısınız teşekkür ederim8 aydır evlisiniz yeni sayılır aslında.
Kv bence henüz sizi tam olarak benimseyememiş ve klasik kv tribine girip kıskanmıştır diye düşünüyorum.
Bazı insanların yapısı öyle. Benimde malesef babam enişteme karşı bu şekilde..
Hiç karışmaz, etmez, ama oğlu gibi falan da görmüyor. Bence damat olarak bile görmüyor
Birinin oğluyla kızım evlendi gerisi onların işi modunda. Ve bence kendisine bile itiraf edemiyor ama sebebi kızlarını kıskanıyor olabilir. İç güdüsel olarak..
Size tavsiyem kendinizi kimseye sevdirmek veya beğendirmek zorunda değilsiniz.
Saygınızı bozmayın, gerisi ona kalmış..
Hem belki zamanla bu durum değişir.
Ama değişmese bile önemli olan sizsiniz ve sizin mutluluğunuz..
Kv nin sevgisine muhtaç değil kimse..
Kendi anneniz ile araniz nasıl. Kayinvalidenin size olan hislerini bu kadar kafaya takmaniz normal değilKaynanam beni hiç sevmiyor. Bundan eminim ama sorun şu ki yaptığı somut bir şey yok. Yani kötü söz hakaret vs. Ama bazen bazı konuşmalarında beni hiç önemsemedigini ya da sevmediğini biliyorum. Yani herkes hisseder bunu. Mesela ben çok ağır hastalik geciriyorum oralı bile olmuyor. Ama eşim hafifçe öksürsün arayıp ağlıyor falan. Ve en önemlisi de biz onların dediği her şeyi yapmak zorundaymışız gibi sanki biz ayrı bir aile değilmişiz gibi sürekli birseyleri dikte etmeye çalışıyorlar. Ama asıl sorunum şu beni sevmeyebilir, benden hoşlanmayabilir ya da benimle ilgilenmeyebilir ben neden bunu kafama bu kadar takıyorum. Neden önemsiyorum bu kadar. Düşünmek istemiyorum. Ama sürekli bunu düşünüyorum. 8 aydır evliyim çokta severek evlendik evliliğimden bir şey anlayamıyorum. Sorun bendedir belki de ama sebebini bilmiyorum. Benim gibi hisseden ya da çözen varsa bunu beni de rahatlatirsa teşekkür ederim şimdiden kızlar.
Benim kaynanamda beni hiç sevmez ve bu durum zerre umrumda diil.Hatta evime barkima bile gelmesini istemiyorum o derece.Kendinize odakli yaşayin ben öyle yapiyorum.Bir ajandam var aksamdan ertesi gunumu planliyorum.O kadar dolu geciyor ki günüm cadi kadınin bana yaptiklari aklima bile gelmiyor.Bir ara fena takiyordum neden sevilmiyorum diye simdiyse aman sevmesin hatta cok uzakta dursun istiyorum.bir keresinde yan komsumuzun annesi ayy gelinin ne kadar güzel ay gibi bir kız dedi bir baktim kadin yüzünü igrenir bir ifadeyle büzmüş:))))) ayyy o zamanlar ne takardim kafaya simdiyse anliyorum ki hem güzel hem meslek sahibi oldugum icin kiskaniliyormusum Olaya boyle bakinca tam tersine gurur duyuyorum kendimle sevmezse sevmesinKaynanam beni hiç sevmiyor. Bundan eminim ama sorun şu ki yaptığı somut bir şey yok. Yani kötü söz hakaret vs. Ama bazen bazı konuşmalarında beni hiç önemsemedigini ya da sevmediğini biliyorum. Yani herkes hisseder bunu. Mesela ben çok ağır hastalik geciriyorum oralı bile olmuyor. Ama eşim hafifçe öksürsün arayıp ağlıyor falan. Ve en önemlisi de biz onların dediği her şeyi yapmak zorundaymışız gibi sanki biz ayrı bir aile değilmişiz gibi sürekli birseyleri dikte etmeye çalışıyorlar. Ama asıl sorunum şu beni sevmeyebilir, benden hoşlanmayabilir ya da benimle ilgilenmeyebilir ben neden bunu kafama bu kadar takıyorum. Neden önemsiyorum bu kadar. Düşünmek istemiyorum. Ama sürekli bunu düşünüyorum. 8 aydır evliyim çokta severek evlendik evliliğimden bir şey anlayamıyorum. Sorun bendedir belki de ama sebebini bilmiyorum. Benim gibi hisseden ya da çözen varsa bunu beni de rahatlatirsa teşekkür ederim şimdiden kızlar.
Kv belirlemez ki bunu. Benimde sevmiyor ama değerimi o biçemez. Zorunda olmasam asla görüşmem ki senede bir görüşüyorum yüzyüze uzaktalar. Başta samimi davrandım baktim tek taraflı şimdi hiç umrumda değil. Hatta işime geliyor hiç muhatap olmam gerekmiyor.Evet cok yüksek ihtimalle olay bu. Aylardır evlendiğimden beri kendimi işe yaramayan biri gibi hissediyorum. O davranışlardan dolayı da iyice değersiz hissetmeye başladım.
Evet benimkinde de buna benzer şeyler var işte. Biri beni övsün ya da iyi bir şey desin hemen kendi kızını övmeye başlar. Ya da kendini över aynı konuda. Kimsenin bana iyi bir şey demesine tahammül edemiyor.Benim kaynanamda beni hiç sevmez ve bu durum zerre umrumda diil.Hatta evime barkima bile gelmesini istemiyorum o derece.Kendinize odakli yaşayin ben öyle yapiyorum.Bir ajandam var aksamdan ertesi gunumu planliyorum.O kadar dolu geciyor ki günüm cadi kadınin bana yaptiklari aklima bile gelmiyor.Bir ara fena takiyordum neden sevilmiyorum diye simdiyse aman sevmesin hatta cok uzakta dursun istiyorum.bir keresinde yan komsumuzun annesi ayy gelinin ne kadar güzel ay gibi bir kız dedi bir baktim kadin yüzünü igrenir bir ifadeyle büzmüş:))))) ayyy o zamanlar ne takardim kafaya simdiyse anliyorum ki hem güzel hem meslek sahibi oldugum icin kiskaniliyormusum Olaya boyle bakinca tam tersine gurur duyuyorum kendimle sevmezse sevmesin
Evet maalesef bazı insanlar aşırı kıskanç olabiliyor, benim kaynana bana annelik yapmak yerine beni adeta evine gelmiş kuma olarak gördü ve kiskanclıkla muamele etti...Kendi bilir.Beni de bir evladı olarak görmek çok mu zordu.Artık yüzünü görünce bile istemsizce kusma hissi geliyor.Sesini duymak bile tüylerimi diken diken ediyor.Yapçak bir sey yok kötü insan kötüdür ve kendi şeytanlariyla baş başa bıraktım.Bana çok çektirdi ama ben ona çektirmeyeceğim sadece benle muhatap olmasın yeterli.Evet benimkinde de buna benzer şeyler var işte. Biri beni övsün ya da iyi bir şey desin hemen kendi kızını övmeye başlar. Ya da kendini över aynı konuda. Kimsenin bana iyi bir şey demesine tahammül edemiyor.
Sizde onlar yokmuş gibi yapınEşim zaten onlari pek dinlemiyor. Yine benim istediğimi yapıyor. Benim istemedigim seyleri yapmiyor. Bu konuda çok şanslıyım. Ama onlar yine de ben yokmuşum gibi davranıyor.
Kvdelere ne kadar cok anlam yukluyorsunuz ya?Kaynanam beni hiç sevmiyor. Bundan eminim ama sorun şu ki yaptığı somut bir şey yok. Yani kötü söz hakaret vs. Ama bazen bazı konuşmalarında beni hiç önemsemedigini ya da sevmediğini biliyorum. Yani herkes hisseder bunu. Mesela ben çok ağır hastalik geciriyorum oralı bile olmuyor. Ama eşim hafifçe öksürsün arayıp ağlıyor falan. Ve en önemlisi de biz onların dediği her şeyi yapmak zorundaymışız gibi sanki biz ayrı bir aile değilmişiz gibi sürekli birseyleri dikte etmeye çalışıyorlar. Ama asıl sorunum şu beni sevmeyebilir, benden hoşlanmayabilir ya da benimle ilgilenmeyebilir ben neden bunu kafama bu kadar takıyorum. Neden önemsiyorum bu kadar. Düşünmek istemiyorum. Ama sürekli bunu düşünüyorum. 8 aydır evliyim çokta severek evlendik evliliğimden bir şey anlayamıyorum. Sorun bendedir belki de ama sebebini bilmiyorum. Benim gibi hisseden ya da çözen varsa bunu beni de rahatlatirsa teşekkür ederim şimdiden kızlar.