- 25 Ağustos 2014
- 20.320
- 48.117
Eşinle iyiysen, arkanda duruyorsa bence önemli değil.Hayır işte tabi ki değil de neden bunu bu kadar taktığımı bilmiyorum bende zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşinle iyiysen, arkanda duruyorsa bence önemli değil.Hayır işte tabi ki değil de neden bunu bu kadar taktığımı bilmiyorum bende zaten
Henüz 8 aydır evli olduğunuz için bunu bu kadar takıyorsunuzKaynanam beni hiç sevmiyor. Bundan eminim ama sorun şu ki yaptığı somut bir şey yok. Yani kötü söz hakaret vs. Ama bazen bazı konuşmalarında beni hiç önemsemedigini ya da sevmediğini biliyorum. Yani herkes hisseder bunu. Mesela ben çok ağır hastalik geciriyorum oralı bile olmuyor. Ama eşim hafifçe öksürsün arayıp ağlıyor falan. Ve en önemlisi de biz onların dediği her şeyi yapmak zorundaymışız gibi sanki biz ayrı bir aile değilmişiz gibi sürekli birseyleri dikte etmeye çalışıyorlar. Ama asıl sorunum şu beni sevmeyebilir, benden hoşlanmayabilir ya da benimle ilgilenmeyebilir ben neden bunu kafama bu kadar takıyorum. Neden önemsiyorum bu kadar. Düşünmek istemiyorum. Ama sürekli bunu düşünüyorum. 8 aydır evliyim çokta severek evlendik evliliğimden bir şey anlayamıyorum. Sorun bendedir belki de ama sebebini bilmiyorum. Benim gibi hisseden ya da çözen varsa bunu beni de rahatlatirsa teşekkür ederim şimdiden kızlar.
İşsiz misiniz? Kafanız pek dolu değil sanırım. Şuna takmak yapabileceğim son şey olurdu. Aklıma bile gelmez. Bence kayda değer bir şeylerle meşgul olmayı deneyin.ben neden bunu kafama bu kadar takıyorum. Neden önemsiyorum bu kadar.
bizim gelin lisede ogretmen ama dert edecek oldu mu insan basini kaşımiyor da dert ariyorHenüz 8 aydır evli olduğunuz için bunu bu kadar takıyorsunuz
Çalışmıyorsanız eğer kendinize bir uğraş bulun. İnsanın uğraşı olunca böyle basit şeyleri düşünmüyor
Sevmek zorunda değil eşinle olan ilişkine karışmadığı sürece sorun olmaz bence. Bak ben neler atlatıyorum bir yazsam roman olur. Toplama 2-3 kez aramıştır kayınvalide beni. Görümceler hiç aramaz bende Allah var sık sık arayıp sormam. Ama eşimi aradıklarını bilgi aldıklarını biliyorum. Ha dersen kendi oğlu hastaysa napar o zaman beni bile arar bilgi alır o ayrı konu. Üstelik laf soktuğu da olur bana üstü kapalı aman banane der güler geçerim. Galiba fazla gamsızım. Ayrııca hastayken de insanın kendi anası dışında gerçekten üzülen de olmuyor bil istedim.Kaynanam beni hiç sevmiyor. Bundan eminim ama sorun şu ki yaptığı somut bir şey yok. Yani kötü söz hakaret vs. Ama bazen bazı konuşmalarında beni hiç önemsemedigini ya da sevmediğini biliyorum. Yani herkes hisseder bunu. Mesela ben çok ağır hastalik geciriyorum oralı bile olmuyor. Ama eşim hafifçe öksürsün arayıp ağlıyor falan. Ve en önemlisi de biz onların dediği her şeyi yapmak zorundaymışız gibi sanki biz ayrı bir aile değilmişiz gibi sürekli birseyleri dikte etmeye çalışıyorlar. Ama asıl sorunum şu beni sevmeyebilir, benden hoşlanmayabilir ya da benimle ilgilenmeyebilir ben neden bunu kafama bu kadar takıyorum. Neden önemsiyorum bu kadar. Düşünmek istemiyorum. Ama sürekli bunu düşünüyorum. 8 aydır evliyim çokta severek evlendik evliliğimden bir şey anlayamıyorum. Sorun bendedir belki de ama sebebini bilmiyorum. Benim gibi hisseden ya da çözen varsa bunu beni de rahatlatirsa teşekkür ederim şimdiden kızlar.
Niye bu kadar çok baskalari tatafindan sevilme ihtiyaciniz var?siz kendinize deger verin kendinizi sevin kimsenin sizi sevmesini beklemeyinKaynanam beni hiç sevmiyor. Bundan eminim ama sorun şu ki yaptığı somut bir şey yok. Yani kötü söz hakaret vs. Ama bazen bazı konuşmalarında beni hiç önemsemedigini ya da sevmediğini biliyorum. Yani herkes hisseder bunu. Mesela ben çok ağır hastalik geciriyorum oralı bile olmuyor. Ama eşim hafifçe öksürsün arayıp ağlıyor falan. Ve en önemlisi de biz onların dediği her şeyi yapmak zorundaymışız gibi sanki biz ayrı bir aile değilmişiz gibi sürekli birseyleri dikte etmeye çalışıyorlar. Ama asıl sorunum şu beni sevmeyebilir, benden hoşlanmayabilir ya da benimle ilgilenmeyebilir ben neden bunu kafama bu kadar takıyorum. Neden önemsiyorum bu kadar. Düşünmek istemiyorum. Ama sürekli bunu düşünüyorum. 8 aydır evliyim çokta severek evlendik evliliğimden bir şey anlayamıyorum. Sorun bendedir belki de ama sebebini bilmiyorum. Benim gibi hisseden ya da çözen varsa bunu beni de rahatlatirsa teşekkür ederim şimdiden kızlar.
Burada ki asıl sorun eşiniz ama kv deniz değil ki. Sizi de ilgilendiren bir karar aldıkları zaman eşiniz merveliia'ya da soralım demesi gerekir. Bir daha sizden bağımsız sizi de ilgilendiren bir konu hakkında karar verirlerse sizde bu karara karşı çıkın ve birey olduğunuzu kanıtlayın.Ya şey iste o bizim oğlumuz bizim dediğimiz şeyleri yapar. Kendi aramızda karar verince küsüyorlar. Evlerimiz ayrı ama her hafta sonu geliyorlar neredeyse ve mesela eşimle konuşup karar veriyorlar bana söylemiyorlar. Ama eşimle beni ilgilendiren şeyler hakkında bu kararlar hep . Sanki ben yokmuşum gibi yani. Aslında sadece sevgi meselesi değil saygı da yok bana sorarsan. Bir birey olarak gorulmuyorum
Yeni evlisin de ondanKaynanam beni hiç sevmiyor. Bundan eminim ama sorun şu ki yaptığı somut bir şey yok. Yani kötü söz hakaret vs. Ama bazen bazı konuşmalarında beni hiç önemsemedigini ya da sevmediğini biliyorum. Yani herkes hisseder bunu. Mesela ben çok ağır hastalik geciriyorum oralı bile olmuyor. Ama eşim hafifçe öksürsün arayıp ağlıyor falan. Ve en önemlisi de biz onların dediği her şeyi yapmak zorundaymışız gibi sanki biz ayrı bir aile değilmişiz gibi sürekli birseyleri dikte etmeye çalışıyorlar. Ama asıl sorunum şu beni sevmeyebilir, benden hoşlanmayabilir ya da benimle ilgilenmeyebilir ben neden bunu kafama bu kadar takıyorum. Neden önemsiyorum bu kadar. Düşünmek istemiyorum. Ama sürekli bunu düşünüyorum. 8 aydır evliyim çokta severek evlendik evliliğimden bir şey anlayamıyorum. Sorun bendedir belki de ama sebebini bilmiyorum. Benim gibi hisseden ya da çözen varsa bunu beni de rahatlatirsa teşekkür ederim şimdiden kızlar.
İstisnalar kaideyi bozmaz.bizim gelin lisede ogretmen ama dert edecek oldu mu insan basini kaşımiyor da dert ariyor
Ya şey iste o bizim oğlumuz bizim dediğimiz şeyleri yapar. Kendi aramızda karar verince küsüyorlar. Evlerimiz ayrı ama her hafta sonu geliyorlar neredeyse ve mesela eşimle konuşup karar veriyorlar bana söylemiyorlar. Ama eşimle beni ilgilendiren şeyler hakkında bu kararlar hep . Sanki ben yokmuşum gibi yani. Aslında sadece sevgi meselesi değil saygı da yok bana sorarsan. Bir birey olarak gorulmuyorum
Eşim bana sormadan hiç bir şey yapmıyor birine yazmıştım gormemissiniz sanırım. Kendisi benim fikrim ve dahlim olmayan hiç bir seyi öyle pat diye onaylamak. Ben ordan kv ve kp davranışından bahsetmek istedim. Hani yok gibi sayıyorlar beni diye. Ama bana verilen cevaplardan anladığım kadarıyla bu normal bir şeymiş. Ben kendi ailemden çıkıp bu aileye gittim sonuçta ailemde de böyle dışlamalar falan olmaz yabancıya bile. O yüzden böyle görünce şaşırmış ve afallamış olabilirim. Sonuçta kimseye kötü söz edip kötü davranmiyorsun. Eşimin annesi iyi olsun hoş olsun diyorsun kalp kırmıyorsun karşılığında değer görmeyince kendimi suçladım neden beni sevmiyor sorunum ne diye.Sizi saymayan, birey olarak görmeyen de eşiniz malesef eger ailesiyle karar aliyorsa.
Eşimin annesi de beni saymaz direkt eşimi arayip plan yapardi mesela ama eşim "Cirilla ya sorayim" der cevap vermezdi, plan yapmazdi, benimle konuşurdu önce. Bu aileyle değil eşinizle cozmeniz gereken bir durum. Eşiniz saygili davranmazsa ailesi de davranmaz cunku.
Eşim bana sormadan hiç bir şey yapmıyor birine yazmıştım gormemissiniz sanırım. Kendisi benim fikrim ve dahlim olmayan hiç bir seyi öyle pat diye onaylamak. Ben ordan kv ve kp davranışından bahsetmek istedim. Hani yok gibi sayıyorlar beni diye. Ama bana verilen cevaplardan anladığım kadarıyla bu normal bir şeymiş. Ben kendi ailemden çıkıp bu aileye gittim sonuçta ailemde de böyle dışlamalar falan olmaz yabancıya bile. O yüzden böyle görünce şaşırmış ve afallamış olabilirim. Sonuçta kimseye kötü söz edip kötü davranmiyorsun. Eşimin annesi iyi olsun hoş olsun diyorsun kalp kırmıyorsun karşılığında değer görmeyince kendimi suçladım neden beni sevmiyor sorunum ne diye.
Valla sevmezse sevmesin bende sevmiyorum oda beni sevmiyorum oh rahatlık bu olsa gerek ne gidiyorum nede evime geliyor ne takıyorsun eşinle mutluysan sorun yokKaynanam beni hiç sevmiyor. Bundan eminim ama sorun şu ki yaptığı somut bir şey yok. Yani kötü söz hakaret vs. Ama bazen bazı konuşmalarında beni hiç önemsemedigini ya da sevmediğini biliyorum. Yani herkes hisseder bunu. Mesela ben çok ağır hastalik geciriyorum oralı bile olmuyor. Ama eşim hafifçe öksürsün arayıp ağlıyor falan. Ve en önemlisi de biz onların dediği her şeyi yapmak zorundaymışız gibi sanki biz ayrı bir aile değilmişiz gibi sürekli birseyleri dikte etmeye çalışıyorlar. Ama asıl sorunum şu beni sevmeyebilir, benden hoşlanmayabilir ya da benimle ilgilenmeyebilir ben neden bunu kafama bu kadar takıyorum. Neden önemsiyorum bu kadar. Düşünmek istemiyorum. Ama sürekli bunu düşünüyorum. 8 aydır evliyim çokta severek evlendik evliliğimden bir şey anlayamıyorum. Sorun bendedir belki de ama sebebini bilmiyorum. Benim gibi hisseden ya da çözen varsa bunu beni de rahatlatirsa teşekkür ederim şimdiden kızlar.