- 2 Aralık 2011
- 2.938
- 8.865
örnek2 benKaynanam beni hiç sevmiyor. Bundan eminim ama sorun şu ki yaptığı somut bir şey yok. Yani kötü söz hakaret vs. Ama bazen bazı konuşmalarında beni hiç önemsemedigini ya da sevmediğini biliyorum. Yani herkes hisseder bunu. Mesela ben çok ağır hastalik geciriyorum oralı bile olmuyor. Ama eşim hafifçe öksürsün arayıp ağlıyor falan. Ve en önemlisi de biz onların dediği her şeyi yapmak zorundaymışız gibi sanki biz ayrı bir aile değilmişiz gibi sürekli birseyleri dikte etmeye çalışıyorlar. Ama asıl sorunum şu beni sevmeyebilir, benden hoşlanmayabilir ya da benimle ilgilenmeyebilir ben neden bunu kafama bu kadar takıyorum. Neden önemsiyorum bu kadar. Düşünmek istemiyorum. Ama sürekli bunu düşünüyorum. 8 aydır evliyim çokta severek evlendik evliliğimden bir şey anlayamıyorum. Sorun bendedir belki de ama sebebini bilmiyorum. Benim gibi hisseden ya da çözen varsa bunu beni de rahatlatirsa teşekkür ederim şimdiden kızlar.
Ben 2. Kısma takilirdim. Neden herşeyi yapmak zorundasınız?Kaynanam beni hiç sevmiyor. Bundan eminim ama sorun şu ki yaptığı somut bir şey yok. Yani kötü söz hakaret vs. Ama bazen bazı konuşmalarında beni hiç önemsemedigini ya da sevmediğini biliyorum. Yani herkes hisseder bunu. Mesela ben çok ağır hastalik geciriyorum oralı bile olmuyor. Ama eşim hafifçe öksürsün arayıp ağlıyor falan. Ve en önemlisi de biz onların dediği her şeyi yapmak zorundaymışız gibi sanki biz ayrı bir aile değilmişiz gibi sürekli birseyleri dikte etmeye çalışıyorlar. Ama asıl sorunum şu beni sevmeyebilir, benden hoşlanmayabilir ya da benimle ilgilenmeyebilir ben neden bunu kafama bu kadar takıyorum. Neden önemsiyorum bu kadar. Düşünmek istemiyorum. Ama sürekli bunu düşünüyorum. 8 aydır evliyim çokta severek evlendik evliliğimden bir şey anlayamıyorum. Sorun bendedir belki de ama sebebini bilmiyorum. Benim gibi hisseden ya da çözen varsa bunu beni de rahatlatirsa teşekkür ederim şimdiden kızlar.
Ya şey iste o bizim oğlumuz bizim dediğimiz şeyleri yapar. Kendi aramızda karar verince küsüyorlar. Evlerimiz ayrı ama her hafta sonu geliyorlar neredeyse ve mesela eşimle konuşup karar veriyorlar bana söylemiyorlar. Ama eşimle beni ilgilendiren şeyler hakkında bu kararlar hep . Sanki ben yokmuşum gibi yani. Aslında sadece sevgi meselesi değil saygı da yok bana sorarsan. Bir birey olarak gorulmuyorumBen 2. Kısma takilirdim. Neden herşeyi yapmak zorundasınız?
Teşekkürler yorumunuz için ama kendi ailemle aram çok iyidir çok şükür.Kocam hariç -çünkü bir ömrü beraber tüketeceğiz- kimsenin beni sevmemesini önemsemem ve kafaya da takmam. Sevmiyorsa mesafeli de olursunuz hem kafanız rahat olur. Kayınvalideden sevgi mi dileneceksiniz, sizi sevmeyeni siz hiç sevmeyin. Kendinizi böyle telkin edin, annenizle aranız nasıl? Bazen insan anneden sevgi şefkat göremeyince, eşinin annesini annesi gibi hissetmek istiyor olabilir. Böyle bir durum olabilir mi temelde?
Demek ki sorun eşinizle çözülmeliYa şey iste o bizim oğlumuz bizim dediğimiz şeyleri yapar. Kendi aramızda karar verince küsüyorlar. Evlerimiz ayrı ama her hafta sonu geliyorlar neredeyse ve mesela eşimle konuşup karar veriyorlar bana söylemiyorlar. Ama eşimle beni ilgilendiren şeyler hakkında bu kararlar hep . Sanki ben yokmuşum gibi yani. Aslında sadece sevgi meselesi değil saygı da yok bana sorarsan. Bir birey olarak gorulmuyorum
Evet yorumunuz katılıyorum herkes beni sevsin istiyorum sanırım. Sevilmeyince de bunu kaldıramıyorum. Psikolojik bir sorun olabilirAileden sevgi ve guveni öğreniyor insan.
Ailenizden bu duygulari alamamissaniz kv'den tedarik etmek isteyisiniz ondan bence.
Böyle bir durum yok ise ; beğenilme ve örnek teşkil etme çabası sizinkisi.
Her zaman sevilemezsiniz,herkes size bayılmak durumunda değil.
Eğer daha önce sevgizlik gormemisseniz,hep el üstünde tutulmussaniz bu yüzden takıntı yapmış olabilirsiniz.
Kv'de böyle davranınca hafiften hırs yapmışsınız.
Bu bence.
Eşim zaten onlari pek dinlemiyor. Yine benim istediğimi yapıyor. Benim istemedigim seyleri yapmiyor. Bu konuda çok şanslıyım. Ama onlar yine de ben yokmuşum gibi davranıyor.Demek ki sorun eşinizle çözülmeli
Ne kadar mesafe o kadar iyidir. Iki tarafta birbirine karşı saygısızlık etmesin bu yeterli. Daha yeni evlisiniz. Bazı erkek anneleri oğullarının elinden alındığını düşünüp gelinlerine bir kızgınlık besliyorlar. Belki de böyle biridir. Kapıyı kapiyorsunuz esinizle iyi olmaya çalışıyorsunuz. Sizin hayatınız bu. Cok fazla dertlenmeyin boş şeylere size yazikKaynanam beni hiç sevmiyor. Bundan eminim ama sorun şu ki yaptığı somut bir şey yok. Yani kötü söz hakaret vs. Ama bazen bazı konuşmalarında beni hiç önemsemedigini ya da sevmediğini biliyorum. Yani herkes hisseder bunu. Mesela ben çok ağır hastalik geciriyorum oralı bile olmuyor. Ama eşim hafifçe öksürsün arayıp ağlıyor falan. Ve en önemlisi de biz onların dediği her şeyi yapmak zorundaymışız gibi sanki biz ayrı bir aile değilmişiz gibi sürekli birseyleri dikte etmeye çalışıyorlar. Ama asıl sorunum şu beni sevmeyebilir, benden hoşlanmayabilir ya da benimle ilgilenmeyebilir ben neden bunu kafama bu kadar takıyorum. Neden önemsiyorum bu kadar. Düşünmek istemiyorum. Ama sürekli bunu düşünüyorum. 8 aydır evliyim çokta severek evlendik evliliğimden bir şey anlayamıyorum. Sorun bendedir belki de ama sebebini bilmiyorum. Benim gibi hisseden ya da çözen varsa bunu beni de rahatlatirsa teşekkür ederim şimdiden kızlar.
O zaman sizde onlar yok gibi davranınEşim zaten onlari pek dinlemiyor. Yine benim istediğimi yapıyor. Benim istemedigim seyleri yapmiyor. Bu konuda çok şanslıyım. Ama onlar yine de ben yokmuşum gibi davranıyor.
herkes herkesi sevmez. Hatta herkesin sevdiği insan var mıdır? Bence yoktur. Benim sevmediğim insanları başkaları itici buluyordur mutlaka. Yani herkesin sevdiği makul insan olacaksak eğer kendimiz olamayız. Burada bile benim sevdiğim bir kaç üye var ama sevmeyeni de çok.Evet yorumunuz katılıyorum herkes beni sevsin istiyorum sanırım. Sevilmeyince de bunu kaldıramıyorum. Psikolojik bir sorun olabilir