Hayır işte tabi ki değil de neden bunu bu kadar taktığımı bilmiyorum bende zatenSevmek zorunda mı ?
Ya da sevilmek zorunda mısınız ?
Çok fazla ilgileniyorlar aksine belki aynı sevgiyi onlardan da beklediğim icindirKendi anneniz, babaniz hayatta değiller mi ya da sizinle hiç ilgilenmiyorlar mi?
Ne güzel uzakta falan mı oturuyor çok yakın değil misinizkv nin beni sevmemesi kafama takacağım son şey bile olmazdı sanırım.
Eşinizle aranızdaki sevgi tam olsun yeterli,kayinvalideniz sizi çok sevmek zorunda değil.Nedense evladım gibi severim diyenlere de çok inanmıyorum ben.Aranizdaki saygıyı ve mesafeyi koruyun yeterli.Kaynanam beni hiç sevmiyor. Bundan eminim ama sorun şu ki yaptığı somut bir şey yok. Yani kötü söz hakaret vs. Ama bazen bazı konuşmalarında beni hiç önemsemedigini ya da sevmediğini biliyorum. Yani herkes hisseder bunu. Mesela ben çok ağır hastalik geciriyorum oralı bile olmuyor. Ama eşim hafifçe öksürsün arayıp ağlıyor falan. Ve en önemlisi de biz onların dediği her şeyi yapmak zorundaymışız gibi sanki biz ayrı bir aile değilmişiz gibi sürekli birseyleri dikte etmeye çalışıyorlar. Ama asıl sorunum şu beni sevmeyebilir, benden hoşlanmayabilir ya da benimle ilgilenmeyebilir ben neden bunu kafama bu kadar takıyorum. Neden önemsiyorum bu kadar. Düşünmek istemiyorum. Ama sürekli bunu düşünüyorum. 8 aydır evliyim çokta severek evlendik evliliğimden bir şey anlayamıyorum. Sorun bendedir belki de ama sebebini bilmiyorum. Benim gibi hisseden ya da çözen varsa bunu beni de rahatlatirsa teşekkür ederim şimdiden kızlar.
Bu mümkün değil:)Çok fazla ilgileniyorlar aksine belki aynı sevgiyi onlardan da beklediğim icindir
Aynenkv nin beni sevmemesi kafama takacağım son şey bile olmazdı sanırım.
memlekette annem de kv de. eşim komşumdu ve annesini evlenmeden önce de çok severdim.Ne güzel uzakta falan mı oturuyor çok yakın değil misiniz
Çok fazla ilgileniyorlar aksine belki aynı sevgiyi onlardan da beklediğim icindir
En objektif yorumbasliga cvp kaynanam beni de sevmiyor hic takmiyorum cunku bende onu sevmiyorum
Biraz fazla mı toysunuz acaba?Çok fazla ilgileniyorlar aksine belki aynı sevgiyi onlardan da beklediğim icindir
Bende sizin gibiydim kendimi sevdirmek isterdim biri beni sevmesin dünyam başıma yıkılırdı yetiştirme tarzı olsa gerek. Sonra baktım kendimi sevdirmeye çalışmadığımda daha güzel herşey artık kendim gibiyim sevmezlerse kendi bilirler ben kendimi seviyorum :)Kaynanam beni hiç sevmiyor. Bundan eminim ama sorun şu ki yaptığı somut bir şey yok. Yani kötü söz hakaret vs. Ama bazen bazı konuşmalarında beni hiç önemsemedigini ya da sevmediğini biliyorum. Yani herkes hisseder bunu. Mesela ben çok ağır hastalik geciriyorum oralı bile olmuyor. Ama eşim hafifçe öksürsün arayıp ağlıyor falan. Ve en önemlisi de biz onların dediği her şeyi yapmak zorundaymışız gibi sanki biz ayrı bir aile değilmişiz gibi sürekli birseyleri dikte etmeye çalışıyorlar. Ama asıl sorunum şu beni sevmeyebilir, benden hoşlanmayabilir ya da benimle ilgilenmeyebilir ben neden bunu kafama bu kadar takıyorum. Neden önemsiyorum bu kadar. Düşünmek istemiyorum. Ama sürekli bunu düşünüyorum. 8 aydır evliyim çokta severek evlendik evliliğimden bir şey anlayamıyorum. Sorun bendedir belki de ama sebebini bilmiyorum. Benim gibi hisseden ya da çözen varsa bunu beni de rahatlatirsa teşekkür ederim şimdiden kızlar.