nasıl yani?Kızlar herkese mrb...2gündur yasadığım sıkıntıya ıcımdekı yangına allah sahıt öyle kırgınımkı içim yanıyor resmen..Dün kaynımla tartısırken bana dediği su cümle(sen bu eve gelın gelıceksın bıze başkaları dıye hıtap edemezsın lafına)ben öle bırsey demedım am aonlara kalsa demısım...en onemliside kaynanam benı kıskanıyormus ve bunu bana nısanlım kendı söyledı annem bıraz senı cekemıyor gıbılerınden senın alttan aldığının farkındayım dedı...bende yenımı anladım dedım hayır sen bırseyden bahsetmeyınce ben sölemedım dedi,bende nasıl bahsedebılırdımkı dedım bırsey olunca bana dırek annenı savunmaya gecıyorsun dedım,kaynanam sureklı bana oğlunu öptüğünü anlatır,oğlu onsuz yasayamayacağını anlatır,onusz mutusz olcağını anlatır hepsı oğlum beni seviyor demek için,bunların hepsının farkındaymıs nısanlım bız bır yere gıdıceğımız zaman bırseyler cıkartması zaten en başta gelıyor,nısanlım bana dun ben senden yanayım artık uzulme buna sevınmen lazım dedı ben seni alıcam dedi, annemıde ıdare ettığın gıbı smdı et dedı napım ben dedı bana kocası ılgılenmemıs benı artık herseyı gıbı göruyor dedı bır hastaneye gıdıleceği zaman bıle nısanlım gıder hep heryere onu goturur...yanı ben senden yanayım dıyor ama napıcağımı sasırdım cok zor donemler gecırıyorum ve düğünümede 3ay kaldı..ben onu kıskandırıcak hıcbırsey yapmadım ben onun oğlula el ele bıle tutusmuyorum yanında düşünün vede altlı ustlu oturucaz nısanlımıı cok sevıyorum onsuz yasayamam ama aılesıde var napıcam ben yaaa
Annesinin kocası nişanlının neyi oluyor.
nasıl yani?
bunu nişanlın annesi için mi söyledi?
Annesinin kocası nişanlının neyi oluyor.
nişanlımın öz babası ama sorumsuz bır ınsan...
üzgünüm ama terbiyesiz bir nişanlınız varmış...
bi insan kendi öz anne ve babası için bunları nasıl söyler aklım almadı
iyi düşün şekerim
bugün anne babasının ardından böyle ukalaca konuşan bir adam ilerde senin için de aynı şeyi yapar
üzgünüm ama terbiyesiz bir nişanlınız varmış...
bi insan kendi öz anne ve babası için bunları nasıl söyler aklım almadı
iyi düşün şekerim
bugün anne babasının ardından böyle ukalaca konuşan bir adam ilerde senin için de aynı şeyi yapar
Çok kötü ya. Benim görümcemin kaynanasıda öyle söylerdi. Ben oğlumdan vazgeçmem derdi hep. Görümcesiyle hayatı zehir ettiler ona.Balık baştan kokar güzelim. ilerisini düşün ayrı şehirde olsanııız neyse dicem ama altlı üstlü oturacakmışsınız yazık etme kendine.
Hem inan bir kızın kaynıyla çekişmesi kaynanasıyla çekişmesinden çok daha berbat koyuyor adama.
durumun çok zormuş arkadaşım,evlenince dahada zorlaşacak,bende evlendim ve kaynanamın bu halleri yüzünden 3 ayda ayrıldım,oğlu onsuz yapamazmış.Aşıkmışım seviyomuşum yeni evlenmişim kaynanam için bunlar bişey ifade etmedi,Gözümün yaşına bakmadılar bile.Umarım nişanlın seni korur ve sahip çıkar.Kendi mutluluğun için size zarar vermelerine izin verme.Mutlulukların en güzeli seninle olsun... 1hug
hayır ya burdan anlatılması guc olay söle annesı zaten bas tacıdır ve hıcbırseye hayır demez esınden cok ılgılenır onla diğre kardesı ılgılenmez babası ılgılenmez hep o ılgılenır burdan ne kadar hayırlı bır evlat olduğunu cıkartın..işte oğlu sureklı onla ılgılendığı ıcın hep benm olsun ıstıyor kadın terbıyesız bence..cunku artık oğlu artık onla ılgılenmıcek artık bır sorumluluğu olucak bunları kaldrıamıyor bence evli bayanlar benı anlar..zaten bu olaylarda uzak durdum nısanlım hallettı herseyı ve bana ben sana ara dıyene kadar bızı arama dedı hayır cok mutluyuz bız bırbırımız cok sevıyoruz ya hep kaynanam mahvedıyor ben onsuz o bensız nasıl yasarız ya inanaın moralım okadar kötukı elim ne işe kalkıyor ne guce,işime bile kendımı veremez oldum
sizin de nişanlınızdan kalır yanınız yokmuş arkadaşım
kaynananız olmasa bile sizden bilmem kaç yaş büyük bir kadına, bir anneye "terbiyesiz kadın" demek ne kadar sevimsiz
ben bu uslubunuzdan kayınvalidenizin değil sizin hakkınızda bilgi sahibi oldum
anlamıyorum ben bazen insanları...
kendiniz söylüyorsunuz
kadınla ilgilenen tek bir evladı varmış
diğerleri pek umursamıyormuş
dolayısı ile kadın da onu baş tacı yapmiş haklı olarak
neden hep kendi açınızdan bakıyorsunuz olaya?
empati yapmayı deneyin lütfen
illa her konuda haklı olmak zorunda mısınız?
yarın bigün siz de anne olacaksınız
sizin de gelininiz olacak
lütfen siz kayınvalide oldugunuzda nasıl muamele görmek istiyorsanız mustakbel kayınvalidenize öyle davranınız
kusura bakmayın ama bu hikayede tek suclunun kayınvalide oldugunu düşünmüyorum
o sizi ne kadar kıskanıyorsa siz de onu o denli kıskanıyorsunuz
hadi selametle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?