Kocada Beni gömsün
Güzel bi fikir o zaman kendime acmaliyim Yoksa kizimin adina oldumu babaninda yetkisi varBüyük harf sanal ortamda bağırmak demektir.
Yeni bir hesap acın oraya koyun. Yarim saatlik is. Bu konuda net olmazsanız onların istediği olacak. Bozdurdum hesaba koydum. Zamanı gelince beraber set yaparız sen yakarsın anne deyin.
Anam Cok manyak bunlar cevap verme saygisizsin diyor Sence Ben cevap vermiyormuyum xDhay kocana..
ona da sinir oldum bak şimdi..
ne diyip gömecek ona da ver cevabı otursun.
sen hakkını savunmazsan gördüğün gibi anası istediği gibi at koşturacak..
Evet annemlerin taktigida onun hesabindaAilenin taktıklarını da mı o almış ya da kız tarafının taktıklarını
Bu kadın ile hala neden görüşüyorsunuz
Normal değil ki
Hepimizin anası babası düğüne gitti
Hediye götürdü bize geldi hala da bizim düğüne gelenlere gidip takı takıyorlar benden hiç takı parası istemiyorlar
Dügün altinlarini ölünceye kadar vermem Dedi
arkadaslar 4 yillik evliyim Bebeğim 10 aylik ve simdiye kadar elime gecen bütün altinlari ceyrekmis yarimmis kaynanam Bana ver kizina bi tane güzel kalin bir set yapiyim diYor.
Kalin set icin o altinlarim yetmiyor Ama kendiside üstüne yarisindan Cok ekleyecek ve hanimefendi Hepsini kendi hesabinda tutacakmis kizim ilerde evlendiginde babaannesindwn bU SEti dugun hediyesi olarak takicakmis Ben kabul etmedim esimle suan küsüz kendisi anlamak istemiyor daha karlisin diyor annesi üzerine para ekleyecegi icin Ama Bence hic alakasi Yok kizimin tasiyla kusunu vuruyo resmen Kadin onun altiniyla ve kattigi parayla ona bi set yapcakmis Cok istiyorsa kendi parasiyla yapsin Onlar Benim hakkim Ben kendime bilezik yapmayi dusunuyorum zaten Benim Olan Neyse kizimindir VE BANA DEDIGI O ALTINLARI HANIMEFENDI TAKMIS KI MILLETE ONLARDA GETIRMISLER KIZIMA TAKMISLAR böyle bisey olamaz Ya esimle konusmuyoruz annesini tutuyor!
Arkadaslar Sizin Bu olaya bakis aciniz nedir? Esimin ve kaynanamin yaptigi dogrumu ? Sirf o altinlari Benden alipta degisik yolla hesabina koymak amac zaten dügün de taktiklarida hesabinda
Belki iyi niyetlidir düğünde negeldiyse kondu kaynanamgil vermeyen adam haberin olmadan alırdıarkadaslar 4 yillik evliyim Bebeğim 10 aylik ve simdiye kadar elime gecen bütün altinlari ceyrekmis yarimmis kaynanam Bana ver kizina bi tane güzel kalin bir set yapiyim diYor.
Kalin set icin o altinlarim yetmiyor Ama kendiside üstüne yarisindan Cok ekleyecek ve hanimefendi Hepsini kendi hesabinda tutacakmis kizim ilerde evlendiginde babaannesindwn bU SEti dugun hediyesi olarak takicakmis Ben kabul etmedim esimle suan küsüz kendisi anlamak istemiyor daha karlisin diyor annesi üzerine para ekleyecegi icin Ama Bence hic alakasi Yok kizimin tasiyla kusunu vuruyo resmen Kadin onun altiniyla ve kattigi parayla ona bi set yapcakmis Cok istiyorsa kendi parasiyla yapsin Onlar Benim hakkim Ben kendime bilezik yapmayi dusunuyorum zaten Benim Olan Neyse kizimindir VE BANA DEDIGI O ALTINLARI HANIMEFENDI TAKMIS KI MILLETE ONLARDA GETIRMISLER KIZIMA TAKMISLAR böyle bisey olamaz Ya esimle konusmuyoruz annesini tutuyor!
Arkadaslar Sizin Bu olaya bakis aciniz nedir? Esimin ve kaynanamin yaptigi dogrumu ? Sirf o altinlari Benden alipta degisik yolla hesabina koymak amac zaten dügün de taktiklarida hesabinda
İyi niyetli felan değil ölünceye kadar vermem demiş, resmen gasp etmiş..ölüncede zaten kasadaki herşey tüm aileyle birlikte ortak mirasa girer..ölme eşşegim ölme..Belki iyi niyetlidir düğünde negeldiyse kondu kaynanamgil vermeyen adam haberin olmadan alırdı
İnsanlar ne hesap verecek anlamıyorum çok çok büyük hakİyi niyetli felan değil ölünceye kadar vermem demiş, resmen gasp etmiş..ölüncede zaten kasadaki herşey tüm aileyle birlikte ortak mirasa girer..ölme eşşegim ölme..
Siz haklısınızarkadaslar 4 yillik evliyim Bebeğim 10 aylik ve simdiye kadar elime gecen bütün altinlari ceyrekmis yarimmis kaynanam Bana ver kizina bi tane güzel kalin bir set yapiyim diYor.
Anam Cok manyak bunlar cevap verme saygisizsin diyor Sence Ben cevap vermiyormuyum xD
Biraz yalaklan annem Sana altinlari versin diyor böyle birine hayatta yalaklanamam kendi hakkim Olan sey icin bide
Evet annemlerin taktigida onun hesabinda
veriyorum ama kocası ne olursa olsun annesini desteklerAldı
Siz de ver altınlarımı diyeceksiniz
Bebeğin altınını isteyince de tabii onun da üstüne yat diyeceksiniz
Yani özetle cici gelin olmayın çenkirin
Aç bir kasa o zaman.Yada annemin kasası var oraya koydum de at bir yalan.O sana dalavere ediyo da sen kendi altını korumaya çalışınca mı kabahat oluyo.Eşinle de küsmüşsünüz zaten.Belliki bu işin baskısı yapılacak sana.Sende bi güzel uyanık ol sakın verme.Kasam mi var Hepsi kadinin kendi kasasinda
Evlenene kadar kalacak mı o altınlar bu kadar saçma birşey daha duymadımIlerde evlendiginde kendi adina takcakmis bdn sahsen o altinlari bilezik yapicam ve ilerde zaten Benim olan Neyse onun
doğal olarak eşine de güvenemiyorsun sen yap bir bilezik tak koluna canım ,sadece kendi adına hesap açabilirsen aç yok eşinle ortaksa boşver sen bilezik yap kafan rahat etsin ,hiçbirine hesap vermek zorunda değilsin öyle böyle derken kaptırma altınları çık yap bileziğiBen durumumu biliyorum ve o yuzden satilmicagina eminim Benim tek amacim o kucuk altinlari toplu bi parcaya cevirmek Ama kizimin hesabina aktarmakta mantikli o hesap esimle ortak olunca babasi oldugu icin onunda yetkisi var o yuzden o kadar Cok oraya eklemek istemiyorum
Sacmalik kim ona dugunde set taksin dediki.elindeki neyse onunla bisey alir takar.zihniyete bak ben taktimki takiyolarmis.sende bundan sonra o takanlarin cocuklarinin dugunune mevludune sunnetine gidip altin takmiycakmisin.daha ne ozaman onlarda onun yerine getiriyolar.arkadaslar 4 yillik evliyim Bebeğim 10 aylik ve simdiye kadar elime gecen bütün altinlari ceyrekmis yarimmis kaynanam Bana ver kizina bi tane güzel kalin bir set yapiyim diYor.