kaynanam ameliyat olmuş

kelebekse38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
545
0
46
Ankara
merhaba arkadaşlar,ben işe başladım falan bakıcı sorunumuz oldu kayınvalidem bir kere bile arayıp ne yaptınız demedi.annem geldi 1 aydan fazla bie zaman baktı geçen abayramda aradım soruyor bakıcı iyi mi falan diye.sanki çok merak edermiş gibi.içimden çok merak ediyosan arayıp sorsaydın dedim.kısa kestim fazla da uzatmadan kapattım.ya arkadaşlar gerçekten ben mi abartıyorum insan bi kere aramaz mı ne biçim bir insan bu.teyzesi sürekli kıyafet falan alır eşim telefonda söylemiş kayınvalide de kıskanıyorum artık bende bişeyler almak istiyorum beğenmezsiniz diye almıyo demiş yalancı.geçen kızın doğum gününde bebek alacam demişti çocuk 2 yaşına girecek hala almamış şimdi ameliyat olmuş geçmiş olsun diye aradık ama bi daha aramadım nasıl oldun diye.sizce aramalıyım?diğer hususlara da cevap verirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler

aramalısın bence canım. sen görevini yap. gerisini boşver yapmazsa onun ayıbı. eşin seni takdir eder , annesininde yanlışını fark eder.

Herkes kendi üzerine düşenden sorumlu bence. Siz arada arayıp sorun halini hatrını ama
onun sizi arayıp aramamasını kendinize dert etmeyin. Ben üzerime düşeni yaptım deyin ve
rahat olun. Yapmadıklarının muhakemesini kayınvalideniz yapsın. Çünkü an gelir vicdan
sorgulaması yapmak durumunda kalırsınız, sizin vicdanınız rahat olur. Hem de karşınızdaki
kim olursa olsun 'yapmadın' diye sizi yargılayamaz.

Kimseden karşılık beklemeden, siz yine yapmanız gerekeni yapın bence. iki dakikalık bir telefon konuşması alt tarafı..
Yarın öbür gün bir şey olursa, sizin kafanıza kakabileceği elinde koz olmaz.

Benim kv de hep benim aramami bekler başta garipsedim aramadim eşime şikayet edip durdu. Suan zırt birt ariyorum insanlık bende kalsin diye. Sizde arayın insanlık sizde kalsin o utansin

ya arkadaşlar ama ben çok takıyorum bu durumu.ya insan hiç mi merak etmez yani hadi beni geç çocuk var yani.eşim iş yerinde arar konuşurlar ben hiç konuşmam eşime bişey söylemiyorum şimdilik.ya nasıl bi bencillik bu hep ben arayıp olur mu?ya çok değil evleneli 4.sene bir kere bile aramamıştır.hamileyken bile insan bi arayıp nasılsın demez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…