kaynanaa

özür diledi zaten ordakı yaşanan olayı eve taşımayalım dedı

özür diledi zaten ordakı yaşanan olayı eve taşımayalım dedı
Özür dilediyse devamlı sormadan sürekli eşinin yanına otur aynı hareketi tekrarlayacak mi bakalım özür dilemek nedir aynı hareketi yapmamaktir :)

Özür dilediyse devamlı sormadan sürekli eşinin yanına otur aynı hareketi tekrarlayacak mi bakalım özür dilemek nedir aynı hareketi yapmamaktir :)
bi daha denk gelırde sorarsan anne geç otur die , annem de oturmam dediğı halde öne geçip oturursa o zaman ben devreye gırerım hayırdır anne oturmam dıyordun derım dıyor guya aslı varsa

bi daha denk gelırde sorarsan anne geç otur die , annem de oturmam dediğı halde öne geçip oturursa o zaman ben devreye gırerım hayırdır anne oturmam dıyordun derım dıyor guya aslı varsa
Şu saçma olayda hem suçlu hemde hala annesini koruyor sinir bozucu ama yapacak bir şey yok bu özür dilemek değildir bana göre yinede siz bilirsiniz ne münasebet soracakmisim kocamın yanına otururken sen bilirsin yinede tabiki aman tadımız kaçmasın diyorsan bana göre özür olmayan ozuru kabul et .ben olsa ozuru kabul etmem ve asla onun yanına oturmam o kocadanda sogurum

Benim bildiğim de eğer arkada en az 3 kişi olacaksa, öne en kilolu kişi oturur

Bence önemli olan, araba da on koltuğa kimin oturduğu değil, gece kiminle uyuduğu
Huzur bozmaya değmez ki.

Koltuk olayı artık inada binmiş nasıl çözülür bilmem de, kv, kp ve görümcenin pesinize takılması çok garip, ailelerin kaynaşması güzel tamam hadi bayramlaşmak icin uzun yoldan geldilerse 1-2 gün kalsınlar neyse ama zaten davet de edilmemişler, çok ısrar edilir onlar da dediğim gibi 1 günlük falan gelirler ama bu bence görgüsüzlük. Siz de kendi ailenizle özel vakit geçirmek istersiniz hiç anlayış yok. Zaten kvnin annenizin yanında kıskançlığa falan girmesi, sorun çıkarması da fiyasko. Çok içerlediyse ordan ayrıldiktan sonra size söyleseydi. Bilmiyorum bu cahillik mi kompleks mi?

Bana bu ön koltuk arka koltuk meseleleri çok saçma geliyor ancak kayınvalidenizin tavrı o kadar kötü ve yanlış ki size bir şey diyemeyeceğim artık.

Konunuz içimi daralttı resmen. Annenizde kayınvalidelerin ne işi var, eşiniz sizi buna nasıl zorlayabilir, ön koltuk kavgası yapan ve bunu ailenizin yanında yapan kayınvalideyi eşiniz nasıl haklı görebilir, nasıl sizle ailenizin yanında tartışabilir? Nereden tutsak elde kalır bir konu.

çok boş muhabbetler ya pöff. Bunu ciddiye alıp seninle tartışan eşine de söyleyecek söz bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…