- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
- Konu Sahibi gizemliask
Ön koltuğu iptal etmek lazım bakalım neler olucak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kvler değil de ortamın en yaşlı kişisi şöförün yanına oturur. yani yazısız bir kural gibi ...İç anadoluda kvler önde oturur kuralı nerde yaziyor ıc anadolu kaynanaları tüzüğünde mi. Millet Cern'de atom çarpıştırsın biz kv savaşları...
Allahım sen sabır ver hem biz gelinlere hem konu sahibine. Valla gıcık olmakta haklısınız . Bence de o sizi kıskanıyor asıl.
Ama kusura bakma çözüm önerim yok kelin ilacı olsa kendine misali
Tek amacı sizi ailenizin yanında küçük düşürmek. Hani bakın sizin yetistirdiginiz kız hesabı ama gel gör ki çok saçma ötesi bi konu. Genelde kv perde olur . Keşke siz hiç buyutmeseydinjz eşinize soyleseydiniz. Benim önde de arkada da gittiğim oldu. Hoşuma gitmese de kv öne oturduğunda hiç laf söylemem. Napiyim onun seviyesi bu anlasa yapmaz konuşup kendimi yormamkızlar merhaba;
geçtiğimiz haaftalardakı konularımızdan bılen hatırlayan bılır benım kv ıle evlendığımden berı arabada öne oturma olayım vardı en sonunda eşımın babası olmadan aynı arabada gıtmeme kararı aldım böylede gıdıyordum aylardır..(evlenelı 3 yıl oldu)
sonra bayramda ailemın yanına gıdecektık farklı şehırde eşım onlarıda peşıme taktı falan ıstemesemde geldıler... yıne konu açmıştım bılenler bılır..
neyse orda gule oynaya günler geçtı falan tam geleceğimizden bigün önce yine bı akşam dışarı çıkcaz babamlar bir arabada biz kardeşlerle bir arabada gıdıyorduk heryere..
neyse babamlar bı yere uğrayacaktı annemlerı bızle yolladılar bende bol bulundum öne geçtım annem kv görümce ben eşım varız onlar arkada...neymış efendım kv bı surat ben sormamışım yıne anne sen geçer mısın die iç anadoluda kv öne otururmuşş...
normalde kendı eşıyle gıderken bıle öne oturmayan kv benle bi yere gıdeceğinde oturmıcak olmasa bıle gundeme getırıyor kendını saydırmak heralde amacı ...sonra eşımle annemlerın yanında bırbırımıze gırdık falann bana bıde diyorlar kı bu bızı kıskanıyor asıl bunlar benı kıskanıyor anladığı yk eşımın.... annem bende arkadayım dunur dedı onlar genç bınsın dedı vay efendım oturmak deılmış amacı sormamışım kaç kere kavga etmemıze rağmen... eşımde sen sorsan annem otursa hayırdır anne hanı oturmazdın derm zaten dıyor aslı varsa ! bi zaman sormama rağmen oturdu bende eşıyle bı yere gıderken arkada gıdıyor görumce oturuyor kendı araçlarında die oturtmak istemıyorum... annemlerın orda yaptığı terbiyeeizliğe bakar mısınız.....
kvler değil de ortamın en yaşlı kişisi şöförün yanına oturur. yani yazısız bir kural gibi ...
aileye özel de değil aslında. mesela biz kızlarla öğle yemeğine gidiyoruz tek araba. şöförün yanına ortamımızdaki en yaşı büyük hanım oturuyor. kimse böyle bir karar almadı ama böyle oluyor.Onu bende yaparım mesela,aileden bir erkek varsa mesela geçerim arka koltuğa mis gibi yolları seyrederek giderim.
Bir kaç süredirde k.valideme diyorum sen öne geç diye zıplayarak oturuyor hemen.
Sıkıntı yok bu konuda bende otursun oğluşuyla mis gibi:))
aileye özel de değil aslında. mesela biz kızlarla öğle yemeğine gidiyoruz tek araba. şöförün yanına ortamımızdaki en yaşı büyük hanım oturuyor. kimse böyle bir karar almadı ama böyle oluyor.
işte o zaman kv 'ye çok da kızmamak gerek, toplumda oturmuş bir algı var ön koltuğa dair. konu sahibinin kv ' yi tanımıyorum belki cadalozdur ama genel kanı bu yönde.Öyle bir ortamda yaşça büyük birinin oturması gayet normaldir.
işte o zaman kv 'ye çok da kızmamak gerek, toplumda oturmuş bir algı var ön koltuğa dair. konu sahibinin kv ' yi tanımıyorum belki cadalozdur ama genel kanı bu yönde.
herkes otursun ama kv oturmasın mı arkadaşın paylaştığı gibi ego ile ilgili bişey sanırım. Hiç ön koltuk sevdam olmadı hiç ama çocukla 4 sene arka koltukta oturdum. ne bileyim boş muhabbet geliyor bu mevzular.BaAna göre normali eşin önde oturmasıdır,kayınpeder filan varsa öne otursun mesela .
Belkide yaşlandık böyle olduk:))
e sizde de varmış işte , yeltenmem bile diyorsunuz. babaların ne özelliği var ki önde oturuyorlar ? benzer adet sizde de var ve kodlanmış .İç Anadolu da doğdum, orada da gelinim böyle adet görmedim duymadım.
Bunun tartışmasını alenen yapmak, annenizin şahit olması filan çok çirkin olmuş.
Ben olsam hiç teklif etmem. Eşim kullanıyorsa yanına otururum. Babalarım hariç.
Onlar varsa yeltenmem bile öne.Nedense öyle alışmışız.
Ayrıca araçta kendi anneniz de varken aşırı aşırı saçmalamış valide hanım.
Böyle şeyin muhabbetini yapan ve buna "gelenek" diyen cahil insanla hiç muhattap olmam yapacağımı yapardım.
Adetmiş pehh.. Araba varmış sanki eskiden.
herkes otursun ama kv oturmasın mı arkadaşın paylaştığı gibi ego ile ilgili bişey sanırım. Hiç ön koltuk sevdam olmadı hiç ama çocukla 4 sene arka koltukta oturdum. ne bileyim boş muhabbet geliyor bu mevzular.
Hem de erkek cinsiyetini ayrıcalıklı tutan formu...e sizde de varmış işte , yeltenmem bile diyorsunuz. babaların ne özelliği var ki önde oturuyorlar ? benzer adet sizde de var ve kodlanmış .