kaynanaa

Matematikte sonsuz diye bir kavram vardır.
Babaya hürmet de sonsuzdur muhakkak (tıpkı tam sayıların sonsuz olduğu gibi)…

Anneye hürmet de sonsuzdur (rasyonel sayıların sonsuz olduğu gibi--ki sıfırla 1 arasında bile sonsuzdur kendileri).…

O zaman anne ve kv.yi cahil, baba ve kp.i bilgili görme gibi bir ön yargı mı var acaba yol iz bulma becerisi anlamında?

Keske bukadar basit olsa iliskiler
Ben nisanliyken kaynanam nisnalim ben biryere gidecektik ben kaynanami one buyur ettim yok olmaz dedi sen geç dedi bende nekadar gorgulu kadin demistim ben onemsemem boyle seyleri neyse kaynanamin görgüsü sadece o hareketle kaldi.

İlk iki paragraf

Son paragrafa hayır. Uzamsal zeka farklı birşey. Cinsiyet veya yaş gözetmez. Benim iyidir mesela. Belki yaşadığımız şehire yeni gelmiş olmanın getirisi. (Ailemle aynı şehire)
Ama şöyle birşey de var. Araba denince erkeklerin daha çok ilgi alanı. Benim çevremde erkekler 18i zor bekliyordu ehliyet almak için. Artık kadın sürücüler de çoğaldı elbette ama ne kadar inkar etsek de trafik, araç, araba, yol iz erkeklerin daha çok ilgilendiği birşey.
Bu da zihniyetimize kodlandıysa ondandır.
Onun dışında ekstradan "erkektir madem öne oturaa, destuur" filan gibi bir kafa yapımız yok çok şükür
Anlatabildim umuyorum

Arabada çok kişi varsa, öne oturan kişi genelde en kilolumuz kimse o olur, onun haricinde böyle bi ayırım yapılıp üzerine tartışma çıkması çok cahilce, eşinizin tepkisi de iş bilmez bir tepki, yersiz. Konunun yorum yapılası bir yeri bile yok ya bakarsan. Olduğu gibi saçmalık.

Bence kayınpederler kayınvalideye göre bi nebze çok sevildiği için göze batmıyor. En azından benim için öyle

Konuyu kaynana diye değil de anacı eşim diye açsaydın daha isabetli olurdu

Burada en büyük suç eşinde.o yüz vermese hiçbiri olmaz.

Allahım kaynanaya bak hayatta on koltuğa oturmaktan başka derdi yok ne güzel.

Arabaya binecek büyük varsa, onu koltuk onundur çoğunlukla bizde de, yazısız bir kural gibi.
Yani eşinizin ailesi sürekli sizinle bir yerlere gitmiyorsa arada bir öne binsin kayınvalideniz, niye bunu kayınpederinize olmadan onlarla bir yere gitmeme noktasına getirdiniz, çok mu önemli derdim ancak, annenizin yanında koltuk lafı etmesi çok çiğ bir hareket.O arabada sizin anneniz de var ayrıca.
Ama eşinizin bunu sorun etmesi, tartışmaniz çok anlamsiz olmuş.

Son düzenleme:
bende oyle yaptım sormadım işte ..
annemlerde mısafırlıkte die bişey diyemedım o an alttan aldım işin ilginç yanı oturmak istemıyormuş benden teklıf beklıyormuş sadece...kendı arabalarında da arkada gıdıyor kocasıyla tek de olsa arkada gıdıyor..

Ne teklifi yaa aman saçma saçma işler
E beklesin dursun o zaman siz her beklentisine karşılık verme durumunda mısınız?
O sizin beklentilerinizi karşılıyor mu
Umursamazdım açıkcası. Bunun kavgasını yapam eşime de haddini bildirirdim, işine baksın.

Bence iki anne varken ön koltuga sizin oturmaniz normal kv orada sorunlu imaji vermiş annenize rezil etmis kendisini ve sizi (kari koca olarak)
Diger zamanlarda öne otursa ne oturmasa ne
Ben öyle bir durumda kalsam alirdim arabanın anahtarını gel kocacim yamacima otur derdim

Kv nizi annenize niye götürdüğünüze takıldım...

Herhalde kv kendisi olmadan oğlunu senin annelere güvenememiş ki, sizinle gelmiş
onun kavgasını da yapmıştık neden gelıyorlar dıe ılk defa geldıler bızle bende sasırdım..
normalde her sene tatıle gıderlerdı pandemıden dolayı gıtmedıler eşım de onlarda gelsın mı dedı delı oldum yok deyınce de sen aılemı mı istemıyorsun dedi

Anneniz sizin eş sülalesinin kahrını çekmek zorunda mı ya...
Annenize acıdım

Çok saçma gerçekten. Ne önemi var kimin oturduğunun niye bunu iktidar savaşına çevirdiniz ki? Sanki koltuk değil taht.

Bence yaşı büyük olan öne oturmalı, hep kayınvalideme bırakım ön koltuğu çok şükür bir yerim eksilmedi.

Asıl garip olan eşinizin anneleriniz varken bunu mesele haline getirmesi. Yatıştıracağı yerde kızıştırmış ortalığı

Bak sana ne dicem kv bildiğin çocukluk yapmış aslından bu yaşta yaptığı kotu hareket kari kocanin arasını açmış ne yap biliyormusun senle böyle saçma şey yüzünden tartışan kocanın asla yanına oturma asla asla senden özür dileyene kadar yüz verme bu ne hadsizlik ne sanıyor bu adamlar kendini ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…