• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanaa

gizemliask

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
298
97
18
kızlar merhaba;
geçtiğimiz haaftalardakı konularımızdan bılen hatırlayan bılır benım kv ıle evlendığımden berı arabada öne oturma olayım vardı en sonunda eşımın babası olmadan aynı arabada gıtmeme kararı aldım böylede gıdıyordum aylardır..(evlenelı 3 yıl oldu)
sonra bayramda ailemın yanına gıdecektık farklı şehırde eşım onlarıda peşıme taktı falan ıstemesemde geldıler... yıne konu açmıştım bılenler bılır..
neyse orda gule oynaya günler geçtı falan tam geleceğimizden bigün önce yine bı akşam dışarı çıkcaz babamlar bir arabada biz kardeşlerle bir arabada gıdıyorduk heryere..
neyse babamlar bı yere uğrayacaktı annemlerı bızle yolladılar bende bol bulundum öne geçtım annem kv görümce ben eşım varız onlar arkada...neymış efendım kv bı surat ben sormamışım yıne anne sen geçer mısın die iç anadoluda kv öne otururmuşş...
normalde kendı eşıyle gıderken bıle öne oturmayan kv benle bi yere gıdeceğinde oturmıcak olmasa bıle gundeme getırıyor kendını saydırmak heralde amacı ...sonra eşımle annemlerın yanında bırbırımıze gırdık falann bana bıde diyorlar kı bu bızı kıskanıyor asıl bunlar benı kıskanıyor anladığı yk eşımın.... annem bende arkadayım dunur dedı onlar genç bınsın dedı vay efendım oturmak deılmış amacı sormamışım kaç kere kavga etmemıze rağmen... eşımde sen sorsan annem otursa hayırdır anne hanı oturmazdın derm zaten dıyor aslı varsa ! bi zaman sormama rağmen oturdu bende eşıyle bı yere gıderken arkada gıdıyor görumce oturuyor kendı araçlarında die oturtmak istemıyorum... annemlerın orda yaptığı terbiyeeizliğe bakar mısınız.....

Ne kadar bos muhabbetler, annenın yanında one oturmak yuzunden esinle kavga etmen falan ne bileyim rahatsız etmedi mi senı?. Bir de insan kendi ailesıne giderken, kayınvalıdelerı neden goturur kı yanında?
Ilıskınız tam evlerden ırak ılıskı turu

Cahil işte takmayın kafanıza ne deseniz boş, eşinizle aranız açılmasın boş yere

eşin ne saçma işlerle uğraşıyorsunuz demek yerine taraf mı tuttu ? olay zaten saçma ve tuhaf ama eşinizin ortalığı sakinleştirmek yerine -aman ne olacak, ben istedim yanımda oturmasını diyebilirdi- anneniz varken sizinle kavga etmesi çok itici.

Bu ön koltukta oturma tartışması bana hep saçma ve cahilce gelmiştir. Ön koltuk arkadan bağımsız değil sonuçta, ikisi de aynı yere gidiyor. Kayınvalideniz yoktan yere tartışma çıkarmış, öne kim oturursa otursun sonuçta sizin annenizde orada ve o da büyük. Şu durumda öne oturmanız normal. Bizim orada sorulur vs cidden eski kafa düşünceler. Şu kafa yapısından kurtulsa keşke büyüklerimiz.

Ege geliniyim , daha kv-kp yanından dün geldim. Sürekli beni öne oturturlar. Özellikle teklif ederim iç anadolu insanı olarak cidden böyle saçma bir adet vardır iç anadolu 'da. 10 yıldır evliyiz ne kv ne kp bir kere önde oturmamıştır.

Kv sizi, siz de kv.yi EGO tehdidi olarak görüyorsunuz.

Kötülük yapmaya evrilmeden bu EGO savaşlarını terketmekte fayda var.

(Bkz. Prof. Dr. M. Kemal Sayar, Yavaşla kitabından alıntı 👇)
IMG_20200812_125503.jpg
IMG_20200812_125603.jpg

Back