- Emoji Skoru
- 44
- Puanlar
- 3
Kayınvalidem çok sorunlu bir insan. kayınpederimin aklına olur olmaz şeyler sokup benden ve ailemden soğutmaya çalıştı ve başardıda. geçenlerde onlara gitmiştik altınları istedi benden. resmen kayınpederimle biz gitmeden önce konuşup ayarlamışlar birbirlerine laf çaktırıyolar sakladığın paraları çıkar vs. diye. her gittiğimizde bu şekildeler bu defa biraz daha abarttılar. onlar 3 4 kez birbirlerine laf çaktırırken bende hiç oralı olmayıp televizyon izliyo gibi yaptım, kaynanam bana dönüp dediki nusya yardım ette bi dükkan açalım. düğünümüz olalı 1 buçuk yıl oldu hala daha borç ödüyoruz.kıza düşen eşyaları kendim aldım tek kuruş borcum yoktu evlenirken, eşimin aldıklarını yine çalışıp beraber ödedik hala bitmedi borcumuz, onlar tek bir eşyamı almadılar.(almak zorundada değilller ama çeneleri durmadığı için böyle yazıyorm.) sadece kayınpederim 5 bilezik ve 5 i biyerde aldı. bizim taraf 7 bilezik taktı 12 bileziği ve 5 i bi yerdeyi ver dükkan açalım diyorlar akılları sıra laf çaktırarak. eşime söyledim bir daha böyle birşey yaparlarsa adım atmıcam onlara evime de gelemezler diye onlar kendi aralarında şakalaşıyorlar sen yanlış anlıosun diyor.
ya kadın direk yardım et dükkan açalım dedi diyorum şaka yapıyor annem diyor. kafayı yicem ya. aldıkları 5 bilezik oda en dandiğinden gramı en hafifinden çeneleri bir durmadı. ne yapmalıyım sizce bunalttılar beni her gördüklerinde para konusu altın konusu açıyorlar. bir kerede benim gözüme baka baka kv eşime oğlum altınlarınla bir araba alda bende rahat rahat sağa sola gidiyim otobüslerde sürünmiyim dedi, bende dönüp hayırdır oğlunun bir yerde gömüsü falan varda benmi bilmiyorum dedim. düğünde takılanları söylüyorum dedi. ona ancak ben karar veririm izin vermiyorum araba almasına dedim benle 1 hafta konuşmadı. daha bunun gibi bir çok şey bıktım artık kına düğüne 1 ay kala başladı benle uğraşmaya hala uğraşıyo.
ve dün haberlerde izledim kime takılırsa takılsın altınlar gelinindir diye inşallah izlemişlerdir.
altınları ilerde ev almayı düşünüyoruz onların yanına borcumuz bitince birazda para koyup peşinat olarak veririz diye düşünüyoruz. ama rahat vermiyorlar.
ya kadın direk yardım et dükkan açalım dedi diyorum şaka yapıyor annem diyor. kafayı yicem ya. aldıkları 5 bilezik oda en dandiğinden gramı en hafifinden çeneleri bir durmadı. ne yapmalıyım sizce bunalttılar beni her gördüklerinde para konusu altın konusu açıyorlar. bir kerede benim gözüme baka baka kv eşime oğlum altınlarınla bir araba alda bende rahat rahat sağa sola gidiyim otobüslerde sürünmiyim dedi, bende dönüp hayırdır oğlunun bir yerde gömüsü falan varda benmi bilmiyorum dedim. düğünde takılanları söylüyorum dedi. ona ancak ben karar veririm izin vermiyorum araba almasına dedim benle 1 hafta konuşmadı. daha bunun gibi bir çok şey bıktım artık kına düğüne 1 ay kala başladı benle uğraşmaya hala uğraşıyo.
ve dün haberlerde izledim kime takılırsa takılsın altınlar gelinindir diye inşallah izlemişlerdir.
altınları ilerde ev almayı düşünüyoruz onların yanına borcumuz bitince birazda para koyup peşinat olarak veririz diye düşünüyoruz. ama rahat vermiyorlar.