kaynana zorun ne benle ?

laftan anlamıyo diyemem çünkü çok uyanık bi kadın gıcıklığına yaptığına kesinlikle eminim alttan alttanda gülüyo sinir ettiğini anlayınca

o zaman ya görmezden geliceksin ya da sen de gıcıklık yapacaksın,inşallah tez zamanda bebek haberiyle gelirsin bize

Valla canım eltime çat kapı giden kv,
Bana telefon etmeden kızım müsaitmisin demeden gelemiyordu.
Adamına göre muammele bence

haklısın yüzün ne kadar yumuşaksa ne kadar yakın davranırsan okadar ezilmeye çalışılıyosun bende anladım bunu nişanlı olan eltim hiç yüz vermez anladı daha şimdiden huyunu daha ona şimdiden başladı karışmaya ama o rahatsız olduğu durumda hemen veriyo tepkisini ondan korkuyo o yüzden oğlunun başının etini yedi ayrıl diye oda ayrılmayınca şimdide kıza bi iyi davranıyo bildiğiniz yaranmaya çalışıyo ama arkasından neler diyo beddua ediyo

o zaman ya görmezden geliceksin ya da sen de gıcıklık yapacaksın,inşallah tez zamanda bebek haberiyle gelirsin bize

allah razı olsun canım aminn rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah neyazıkki görmemezlikten gelmen imkansız ama artık eşimede söyledim çok seyrek gidelim ve beraber gidelim dedim arada mesafe olsun dedim oda kabul etti belki böyle daha az yıpranırım tabi bizi rahat bırakırsa :)

diyecek bişeyde bulamadım
kaynana işte her türlü sorumsuzca davranışlar onda
tepkini koy surat as yapacak başkada bişi yok sanırım
o da daha anlarsa

3 günlük evliyken yumurta takibi yaptırmak ne kadar doğru bilemem ama senin mantığına uyuyorsa bu yorumdan başka bişeyde beklenemez senden zaten :)

affedersınızde 3 gunluk evlı olsanız kv sıze pazar gunu gelmesıne bozulabılırsınız ama 3 yıllık evlıyken tadında sızın yumurtaladınızı nereden bılebılır
ayrıca saat hesbaımı yaptıkı doktor
acıkcası bende anneyım ben cocugumu hafta ıcı goremıyorsam bı hafta on gun hafta sonu gıderım ne olmus yanı banada ayrıacak vaktı yokmukı?

Açıkça böyle şeyleri sevmediğini de söylemişsin. Hem saygısız hem laftan anlamaz. Maalesef bazı modeller böyle işte.. gerekirse böyle özel durumlarda kapıyı açmayın artık kendi utandığıyla kalsın..

3 günlük evliyken evimde çok güzel ağırladım sen emin ol ama ozaman rahatsız olmamıştım çünkü hevesleniyolar geliyolar diye hiç sorun etmedim ama 3 yıldır evlat hasretiyle yanıp tutuşurken ve her ay tedavi gördüğümü bile bile bi defa sormayıpta habersizce müsaitlrmi değilmi diye sormadan gelen kadın benim gözümde art niyetlidir kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez saatmi verdi dedi doktorunuz evet saat verdi canım oda tam saat 12 ye tekabül ediyodu çünkü çatlatma iğnemi cuma günü gece vuruldum ve dr o saati verdi keşke bilip bilmeden konuşmasak demi sırf yorum yapıp ters bişey söyleyip dikkat çekmek adına hem oğlunu özleyen kadın birgün olsun hal hatır sorar arar çağırır birgün bizi aramaz evine çağırmaz biz kendiliğimizden gideriz

Son düzenleyen: Moderatör:

ilk önce anlamıyosun ki canım birden acaba acil bişeymi oldu diyosunuz ama artık dediğiniz gibi yapıcam o yaptığından utanmıyosa bende utanmayacağım

diyecek bişeyde bulamadım
kaynana işte her türlü sorumsuzca davranışlar onda
tepkini koy surat as yapacak başkada bişi yok sanırım
o da daha anlarsa

bidefa daha canım başka bi nedenden dolayı müsait olmadığımı bildiği halde kardeşim askerden geldi gün oraya gidecektim misafir doldurup bize gelmişti surat astım onda ama inadına o gece bizde yattı düşün artık illa yüz göz olalım istiyo

En sinir olduğum şey haber vermeden gelen düşüncesiz misafirciklerdir

Bu işler biraz görgü meselesi
Ben annemi bile aramadan gitmem, belki başka planı var bir de haberdar etmek gerekir nezaketen değil mi ?
Biz de böyledir bu işler

Ama evlenince neler varmış neler diyor insan, herkes aynı değil maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…