yok canım eşim oraya gider yani hiç ailesi hakkında olumsuz bişi dedirtmez hatta elinden gelse beni suçlar bilmiorum walla ama umarım değişir ya gerçekten çok zormuss
lafın tamamı deliye söylenir akil olan anlar diye bi laf vardır, şimdi bu kadın durumunuzu ve bu emrivakilerden hoşlanmadığınızı bildiği halde bunu yapıyosa laftan anlamıyo ya da gıcıklığına yapıyo demektir, iki olasılık için de önerim şu olur: açıkça söyle, anne teyze artık ne diye hitap ediyosan bugün benim yumurtlama günüm biliyosun 3 senedir uğraşıyoruz ve bu günler önemli, müsadenle kocamla dna alışverişi yapıcaz
bu kadar,bazı insanlarda incelik aramıcaksın basit şekilde anlatıcaksın
haklısın yüzün ne kadar yumuşaksa ne kadar yakın davranırsan okadar ezilmeye çalışılıyosun bende anladım bunu nişanlı olan eltim hiç yüz vermez anladı daha şimdiden huyunu daha ona şimdiden başladı karışmaya ama o rahatsız olduğu durumda hemen veriyo tepkisini ondan korkuyo o yüzden oğlunun başının etini yedi ayrıl diye oda ayrılmayınca şimdide kıza bi iyi davranıyo bildiğiniz yaranmaya çalışıyo ama arkasından neler diyo beddua ediyo
allah razı olsun canım aminn rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah neyazıkki görmemezlikten gelmen imkansız ama artık eşimede söyledim çok seyrek gidelim ve beraber gidelim dedim arada mesafe olsun dedim oda kabul etti belki böyle daha az yıpranırım tabi bizi rahat bırakırsa :)
affedersınızde 3 gunluk evlı olsanız kv sıze pazar gunu gelmesıne bozulabılırsınız ama 3 yıllık evlıyken tadında sızın yumurtaladınızı nereden bılebılır
ayrıca saat hesbaımı yaptıkı doktor
acıkcası bende anneyım ben cocugumu hafta ıcı goremıyorsam bı hafta on gun hafta sonu gıderım ne olmus yanı banada ayrıacak vaktı yokmukı?
Açıkça böyle şeyleri sevmediğini de söylemişsin. Hem saygısız hem laftan anlamaz. Maalesef bazı modeller böyle işte.. gerekirse böyle özel durumlarda kapıyı açmayın artık kendi utandığıyla kalsın..
affedersınızde 3 gunluk evlı olsanız kv sıze pazar gunu gelmesıne bozulabılırsınız ama 3 yıllık evlıyken tadında sızın yumurtaladınızı nereden bılebılır
ayrıca saat hesbaımı yaptıkı doktor
acıkcası bende anneyım ben cocugumu hafta ıcı goremıyorsam bı hafta on gun hafta sonu gıderım ne olmus yanı banada ayrıacak vaktı yokmukı?
3 günlük evliyken evimde çok güzel ağırladım sen emin ol ama ozaman rahatsız olmamıştım çünkü hevesleniyolar geliyolar diye hiç sorun etmedim ama 3 yıldır evlat hasretiyle yanıp tutuşurken ve her ay tedavi gördüğümü bile bile bi defa sormayıpta habersizce müsaitlrmi değilmi diye sormadan gelen kadın benim gözümde art niyetlidir kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez saatmi verdi dedi doktorunuz evet saat verdi canım oda tam saat 12 ye tekabül ediyodu çünkü çatlatma iğnemi cuma günü gece vuruldum ve dr o saati verdi keşke bilip bilmeden konuşmasak demi sırf yorum yapıp ters bişey söyleyip dikkat çekmek adına hem oğlunu özleyen kadın birgün olsun hal hatır sorar arar çağırır birgün bizi aramaz evine çağırmaz biz kendiliğimizden gideriz
Açıkça böyle şeyleri sevmediğini de söylemişsin. Hem saygısız hem laftan anlamaz. Maalesef bazı modeller böyle işte.. gerekirse böyle özel durumlarda kapıyı açmayın artık kendi utandığıyla kalsın..
bidefa daha canım başka bi nedenden dolayı müsait olmadığımı bildiği halde kardeşim askerden geldi gün oraya gidecektim misafir doldurup bize gelmişti surat astım onda ama inadına o gece bizde yattı düşün artık illa yüz göz olalım istiyo
En sinir olduğum şey haber vermeden gelen düşüncesiz misafirciklerdir
Bu işler biraz görgü meselesi
Ben annemi bile aramadan gitmem, belki başka planı var bir de haberdar etmek gerekir nezaketen değil mi ?
Biz de böyledir bu işler
Ama evlenince neler varmış neler diyor insan, herkes aynı değil maalesef..