- 31 Mayıs 2011
- 1.831
- 218
- 323
- 31
iyi günler kızlar yine ben belki size çok büyük sorun gelmeyebilir ama beni gerçekten çok rahatsız eden bi durum oldu pazar günü ben çalışmıyorum eşim çalışıyor dolasıyla eşimle sadece pazarımız var beraber geçirdiğimiz hatta bazı pazarlar bile eşimin işleri olduğundan dolayı çalışmak zorunda oluyo biz pazarları genelde birbirimize vakit ayırırız hatta benim ailem ogün tlfon bile açmaz gelelim pazar günü yaşadığımız olaya biz 3 senedir bebek için uğraşan bir çiftiz ama işte daha nasip olmadı neyse bu ay yumurtlama takibi yaptırdım pazar günü yumurtlama günümdü eşimle evde güzel bi ortam hazırlamaya çalışıyoduk hani kafamızdan bebek stresini atmamız adına birden kapı çaldı kaynanam karşımda hiç selam sabahsız girdi içeri sanki biz davet etmişiz tamam gel ama bi haber ver öyle değilmi kaç defa böyle şeylerden hoşlanmadığımı söylediğim halde neyse bana gerek kalmadan eşim anne neden haber vermeden geldin dedi oğlum kontörüm yoktu dedi bahaneye bak eşimin 10 yaşında bi erkek kardeşi var o istedi bende onun için geldim dedi kardeşi anne yalan söyleme sen demedinmi yürü abin gile gidelim diye ozamanda güldü kaynımın nişanlısıgile kahvaltıya gitmiş nişanlıda kaynımla gezeceği için seni eve gönderelim diye bindirmiş otobüse oda eve gideceğine hazır bize gelmiş insan bi düşünür bunlar genç bi pazarları var acaba müsaitlermi diye ama nerde o düşünce daha eşime diyorki hadi babanı arada bura gelmesini söyle ben konuşmuyorum o adamla emir vaki yapıyo sanki neyse ya sabır çektim bu özel günümüz gitmeye gitti sakin ol dedim kendi kendime dünden biraz çöp vardı eşime kaç defa dedim evden çıkarken at şunları diye beyefendi sonra atarım dedi neyse bu sabah kaynanmlara 1 saatliğine annemle uğramak zorunda kaldım kadın onun lafını vuruyo bana öyle sinir oldumki hiç bişy diyemedim sırf annem üzülmesin diye ama yeter artık bıktım bu kadının bu tavırlarından daha perşembe günü beni kardeşinin hanımının toplantısına davet ediyo ve benim yarın yeğenim ameliyat oluyo benim sıkıntım bana yetmiyo sanki inat ya gitmeyeceğim nolur bana bi akıl verin kızlar paylaşak kimsem yok nasıl davranayım ben bu kadına