kaynana vs görümce...

nişanlıma başka yerde oturalım, kira vs önemli değil huzurumuz olmaz böyle dedim. Düzen bu, benim evim varken kiraya çıkamam diyor... nişanlımla da kavgalıyız. ailesini susturamadığı için...
Satın başka yerde ev alın o zaman. Ya da bu evi kiraya verip, aynı ayarda bir ev tutarsınız.

Şu yaşadıklarına rağmen nişanlın da ev konusunda sana söz hakkı tanımıyorsa, o da anası bacısından farklı bir hammadeden değil sanki.

İyi düşün.

valla ailesi ile evlenmiyorum diye bi muhabbet yok. ailesiylede evleniyorsun.o yüzden bnce iyi otr düşün taşın nişanlında hep ortada kalacak sonucta annesi ve kardeşi . ne kadar uzak o kadr iyi bnce kesinlikle aynı aprtmanda oturmamalısın.seni ezmek için ellerinden geleni yapacaklar

Bence uymadığın için yapıyolar bunu.
Ağzının payını versen nerde durcaklarını bildirsen bukadar ileri gidemezler.
Başımıza ne geliyosa hanımefendiliğini bozmama kafasından geliyo

Sakinnnnnnnnnnnnn... yazdıklarının sonuna kadar bile okumadım sakın canım ben nişanlıyken harikaydı aramız ama şimdi alt ki üstü oturmadigimiz halde bile sırf ev yakın diye bile birsuru sorunumuz var 3 aylık evliligimiz var ve herseyde sıkıntı var günlük yanlarında olma mecburiyetin var gitmediğinde hemen paldır küldür kavga hasta olunca evde uzanma şansın yok kısacası kendi evin yokmuş gibi olacak

Nisanlin onlara cevap vermene tepki vermiyorsa cevabini ver ama nisanlina sikayet etme aslinda ne olduklarini biliyor ama konduramiyor.

Kayinvalidene gereken cevabi vermissin gorumcenede giysede cok durmaz uzerinde zaten pijama adet yerini bulsun diye iki turlu utandirabilirdin

Maddi durumunuz iyiyse hic tasinma muhabbeti yapmadan yatirim amacli ev alin bir olay kavga sirasinda cikip tasinirsiniz evim disinda oturmam sozude lafta kalir.

Ne kadar lux yeni siteler var. Tutun 1+1 ev. Siz evi beğenin. Nişanlı kişisine de deyin ya bu evi tutarız ya da git annen ve kardeşinle yaşamaya devam et. Yoksa o ikili yüzünden antidepresan kullanmaya başlarsın tez vakitte.

oncelikle erkeklerin damat bohcasinda gozu akli kalmaz. karsi taraf yapmiorsa senin yapman gereksiz olmus.
sadece sen ozendigin icin yapmissin...
diger kv ve grc ye gelirsek , seni istemedikleri gun gibi ortada. altli ustlu oturmayin. mumkunse sehir hatta ulke degistirin. oyle evlenin.
nisanlin susarlar dior hakli ama evlendikten sonra susmalar bitmiyor,biliyoruz... e sende bir yerde esine anlatacaksin( ki annesinin sacma laflarini anlatmissin) bu sefer siddetli kavga...
tavsiyem ya evlenme -nisani uzat- ya kv ve grc ile evlenmeden once kozlarinizi paylasin sorunu cozun - ayril. ayrilmam nissnlim cok.cokkkkk iyi dersen ayri semtte ev bulup oturun. 'kirayi nasil odeyeceksiniz?' derlerse - bize vereceginiz daireyi kiraya verin, parayi da bize verin. ha orada oturmussunuz ha oturmamissiniz. is yardim etmek ise iki durumda ayni kapiya cikar.
yada ev sizin olsun, biz nasil evlenecek gucumuz aklimiz varsa kiramizi da oderiz diyeceksiniz.

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepimizde aynı sorun var bende bugün kaynanam çok söylendi dayanamıyorum artık diğer gelinleri kaynanami hiç takmıyorlar ben hep sustum tepeme çıktı derdim büyük

Cesarete bak aynı binada yasamayı göze almışsın. Aslında bu cesaretten çok cahillik.

Ne güzel kariyerin var imkanın var eminim de güzel bir bayansın. Görgunde yerinde. .

Kendi ailemle bile oturmam aynı binada ..yakın oturmak bile istemem. .. Ki sana şöyle söyleyeyim kayınvalidem ile aram iyidir ona rağmen istemem. Birde Seninki ler gibi olsa Aman Allahım. ...

Şimdiki erkek ler kız gibi !şartları var ,kadınlar erkek gibi yeterki mutlu olsun kıyamam durumu var.
Kız evi naz evi değil . Erkek evi naz evi olmuş. Yazık etme kendine.. Birde bunlarla aynı binada çocuk büyütüceksin. .. herşey bir yana evladın bir yana olucak ozaman keşke demek olayı çözmeyecek.

Walla canim sana bisey soleyimmi kendi annem.dahi olsa dip dibe oturmam biz qittik sirf huzurumuz olsun diye taaaa nerden ew tuttuk arabasiz qidilmez qelinmez daha kaynanamqil falan 8 ayda 4 kere anca qelmislerdir ben bukadar uzakta oturmama raqmen ewime mudahale etmeye calisti kimbilir yakin olsam neler olacakti sana tavsiyem sakın yani oturmakla cok buyuk yanlis yaparsin....esimin bana dediqi bi kelime var bu cok hosuma qider benin ailem yuzunden uzulduqunu suratinin dustuqunu qormeyim der senin nisanlin bence biraz senin fikirlerini daha onemsesin sustursun onlari az yoksa bunun sonu qelmez...!

Bende sabırlıyımdır. Çok girişken değilimdir.
Ama iyi niyetini suistimal ediyorlar.
Sen haklarını korumadıkça daha çok ileri gider bu muhabetler.
aynılarını yaşadım sayılır.
ama uzak yerde evim
iyiki de uzağız.

çif kale maç yapacaksın resmen kaç kurtar kendini hele birde görümcen alt katındaysa Allah yardımcın olsun kuzum..

Esim bana duyma diye diye tepeme ciktilar. Sakin
taviz verme. Yuzgoz olma.

Evlenince öyle bir konuma gelir ki bu kadın
O hep ezik mağdur siz alınan taraf olursunuz
Onların boşnogazlıgı normal görülür ama sizin kırılmanız küçük bi kapris trip olarak görülür
Çnk bu tipler öyle oyuncu olur ki anlatamam
Benden tavsiye nişanlınıza sikayet etmeden cevabi kendiniz verin
Nişanlınıza da annesini kötülemeyin
Benzer durumları ben de yasadım
Eşimin eski nişanlısının adı ebru idi
Kadın bana hep ebru derdi ama sürekli
Ben duymazdan gelirdim kac sene böyle oldu
Birkere patladım
Ayy ebru ismi cok var ya ülkemizde ondan agzıma o geliyor dedi
Bir de aglamaya basladı
Ertes gün de kalp dr una gittim diye oğlunu aradı
Kalbimde sorun cıkmıs vs dedi
Öyle kötü bazı kaynanalar işte
Beyaz esya aldın dıye ayrılmaz sanma ne demek ya
Hadsiz kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…