diyemedin mi kv ye, aynı durum benim için de geçerli ha ha diye.
görümceye de zaten giysin diye almadım şekerim, sen anlamazsın diyeceksin.
huzur olmaz ki o evde. çocuk gibi laf sokuyolar sana hayret bişey. biraz büyük oynayıp rest çekerdim senin yerinde olsam daha evlenmeden bu sorunu çözmeniz lazım.
ayrılık kararını iki kişi verir. tek taraflı verilecek bir karar değil bu dedim. görümceye diyecek hiç bir şey bulamadım... o kadar luzumsuzluk ki... O luzumsuzluğu yapana küfürle cevap verilir... laftan anlama olasılığı yok...
ya ben de beş yıllık evlilikten sonra pisleştim galiba :)
sen doğrusunu demişsin.
ama canım çok üzecekler seni, neden kabul ettin ki aynı apartmanı, yok mu başka bir yol.[/
yok.. ben gidelim diyorum nişanlım evim varken kiraya gidemem o evi de kendim yaptım, dekore edicem kendimize göre orda yaşayacağız diyor. lükse düşkün.. rahatına düşkün.. 2 oda 1 salonda yaşayamaz..
ha bak onu da belirteyim, dünyanın en mükemmel nişanlısına sahip olabilirsin.. amaaa ona ne anne ne de kardeşine kötü ya da hatalı dedirtemezsin. politik davran hiç nişanlını karşına alma. ne yaparlarsa yapsınlar, nişanlın bugün yanında gibi görünebilir ki bunlara da aldanma sakın. o sonra biriktirir biriktirir biriktirir ve booooooommmmmm diye patlar. onlar masum sen suçlu oluverirsin birden. aman diim canım akıllı ol. çeyizini sen alıyosun diye de sana madalya takmalarını bekleme bulurlar onlara da bi kulp merak etme. ahhh ah... daha çok başındasın, bunlar yaşayacaklarının yanında ne ki dahakadın benim için bir şey yapmadı. kendim beyaz eşyalarımı aldım 12 bin para verdim. kredi çektim nişanlımla eşyalarımızı alalım beraber öderiz diye.. hiç eline sağlık yok.. hiç bi terbiyesizlik yapmadım. hanım hanım gittim geldim.. yılanı deliğinden çıkaracaklar zorla... nişanlıma göre de onların mizacı buymuş. kötülükten yapmıyorlarmış... kötülük başka türlü nasıl yapılır? terbiyesizliğin başka anlamı nedir ben bilemedim...
nişanlıma başka yerde oturalım, kira vs önemli değil huzurumuz olmaz böyle dedim. Düzen bu, benim evim varken kiraya çıkamam diyor..
Cok iyi maasin kariyerin yani ekonomik ozgurlugun varsa neden bunlarla ayni apartmanda oturacaksin? Resmen bile bile lades. Hergun bidi bidi bunlari çekersiniz, esinle kotu olursunuz.
sen diren bence cunku madem bunlara muhtac degilsiniz neden ayni binada oturup daha kotu olasiniz?nişanlıma başka yerde oturalım, kira vs önemli değil huzurumuz olmaz böyle dedim. Düzen bu, benim evim varken kiraya çıkamam diyor... nişanlımla da kavgalıyız. ailesini susturamadığı için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?