kaynana vs görümce...

diyemedin mi kv ye, aynı durum benim için de geçerli ha ha diye.
görümceye de zaten giysin diye almadım şekerim, sen anlamazsın diyeceksin.

ayrılık kararını iki kişi verir. tek taraflı verilecek bir karar değil bu dedim. görümceye diyecek hiç bir şey bulamadım... o kadar luzumsuzluk ki... O luzumsuzluğu yapana küfürle cevap verilir... laftan anlama olasılığı yok...

ya ben de beş yıllık evlilikten sonra pisleştim galiba :)
sen doğrusunu demişsin.
ama canım çok üzecekler seni, neden kabul ettin ki aynı apartmanı, yok mu başka bir yol.

Altlı üstlü oturmak pamuk gibi insanlar olsa bile rahatsızlık sebebi bence.

Kesinlikle o evi kiraya verip siz de kiraya çıkmalısınız. Kurulu düzen dediği nedir ki? Yeni ev kurulacak sonuçta, sanki senelerdir orada yaşıyorsunuz.
Bahane gibi geldi bana. Nişanlınız ayrılmak istemiyor ailesinden. Olan size olacak.

o evde oturmak istemediğimi artık huzurlu olamayacağımı ve bunun ilişkimize de yansıyacağını. eğer uzakta oturursak araya mesafe girerse olayların soğuyacağını böylelikle ailesiyle görüşürken daha da istekli olacağımı söylerim. ayrıca ben kimseden geçmeni istemiyorum ama evleniyosan beni ilk sıraya koyacaksın çünkü evin kapısı kapandığında bir ömür benimle olacaksın annen ya da kardeşinle değil. bu yüzden bizim iyi olmamız her şeyden önemli bunu unutma derim. böyle kabul etmiyorsan kendin bilirsin şimdiden söyle yolumu ona göre çizeyim derim.

o zaman ben olsam şöyle derim;
eşyalarımı beğenmeyen evime gelmeyebilir,
inatla ve her seferinde,
o ev benim derim.

çünkü bana şöyle geldi ki, o ev oğullarının, sen de işte öyle misafirden hallice.
nişanlın da artık evim değil evimiz demeli, onu da her seferinde uyarmalısın.

Sana ayağını denk al diye sinyal vermişler, yani hiç bişeye güvenme seni oğlundan ayırırım demiş. Sevgili saf oğluda Napsin onları kötüleyecek değil ya, onlara toz konduramadigi için sana gücü yettiği için seni susturacak, sonuç olarak mutsuz olması gereken biri varsa bu sen olmalısın...
Madem kariyerin ve paran var kimseye eyvallahın da olmasın.

ha bak onu da belirteyim, dünyanın en mükemmel nişanlısına sahip olabilirsin.. amaaa ona ne anne ne de kardeşine kötü ya da hatalı dedirtemezsin. politik davran hiç nişanlını karşına alma. ne yaparlarsa yapsınlar, nişanlın bugün yanında gibi görünebilir ki bunlara da aldanma sakın. o sonra biriktirir biriktirir biriktirir ve booooooommmmmm diye patlar. onlar masum sen suçlu oluverirsin birden. aman diim canım akıllı ol. çeyizini sen alıyosun diye de sana madalya takmalarını bekleme bulurlar onlara da bi kulp merak etme. ahhh ah... daha çok başındasın, bunlar yaşayacaklarının yanında ne ki daha

Yeni dertleriniz şimdiden hayırlı olsun çünkü daha çooook konu açarsınz ... Annem olsa altlı üstlü oturmam kaldı ki eşimin ailesi... Bunlar şimdiden böyleyse evlenince evine çat kapı da gelirler

nişanlıma başka yerde oturalım, kira vs önemli değil huzurumuz olmaz böyle dedim. Düzen bu, benim evim varken kiraya çıkamam diyor... nişanlımla da kavgalıyız. ailesini susturamadığı için...
sen diren bence cunku madem bunlara muhtac degilsiniz neden ayni binada oturup daha kotu olasiniz?

O evde oturmayı düşünüyo musun hala?cevabın evetse kendin edip kendin bulursun.Allah sabır versi şimdiden

Aynı binada oturmak, mutsuzluktur,pişmanlıktır yol yakınken vazgeçirin nişanlınızı.
Madem şaka altında laf sokuyorlar aynı taktiği uygulayın siz de.Gülerek tatlı tatlı sokun lafınızı.
Örneğin görümcenizin terlik ve pijama densizliğine cevap olarak abine belki giymeceği pijama yada rengi solabilecek de olsa terlik alınmış bana o bile alınmadı haha hahaha diye cevap verseydiniz.

Istemsizce düşündüğüm eşyaları teslim alip almadiğin,geri iade edip edemeyeceğin oldu

Ben yorumlarken zorlanıyorum sen uygular mısın bilmem ama, nişanlınla ciddi bir konuşma yap ve o evde yaşamak istemediğini söyle.
İstemiyorsun değil mi?
Kim ister ki.
Aileler neden altlı üstlü ev alır, biri buna dur desin

Onların mizacı öyle ise seninki de böyle. Alttan alması gereken her zaman sen olacaksan çok mutsuz olursun.
Kaynanatör daha şimdiden ayrılıkla tehdit ediyor aklı sıra, baksana.
Bunlar uğraşacak senle..

Umarım doğru olan hayırlı olan neyse onu yaparsın.

Bence siz nişanlınızla kendi işinize yakın bir yerden ev tutma kararı verin. Aksi halde düğünün ikinci günü tekrar buraya konu açmaya başlar boşanınca rahatlarsın. Şahsen kendi ailemle bile altlı üstlü oturmam. Eşimin ailesinin de aile apartmanı var ama biz orada oturuyoruz şu an. Hatta eltim o apartmanda ve sürekli hir gürden bıkan kv bile aman yavrum böyle çok iyiyiz, burda olsanız belki sizinle de kötü olurduk diyo. Asla asla asla orada yaşamayı kabul etmeyin. Nişanlınıza da şimdi böyle yapıyorlar ben kötü olmak istemiyorum uzak kalalım diyin. Ana kuzusu değilse kabul eder zaten bunları görünce.

sen bu kaynanayla ilgi daha öncede konu açmıştın kendii eşyalarını sana verip kendine yeni alcaktı demi.kadınn rahat durmucak hiç belli, huzursuzluk yaratcak bişey bulcak hep. nişanlın onları susturamıyosa zaten bundan sonra huzuru unut. zor ama ben o evde oturmam diye restini çek bakalım. dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır :) güzel bi işin ve kariyerin varken bu cahil insanları neden çekesin. çok iyi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…