+1Cok iyi maasin kariyerin yani ekonomik ozgurlugun varsa neden bunlarla ayni apartmanda oturacaksin? Resmen bile bile lades. Hergun bidi bidi bunlari çekersiniz, esinle kotu olursunuz.
Cok iyi maasin kariyerin yani ekonomik ozgurlugun varsa neden bunlarla ayni apartmanda oturacaksin? Resmen bile bile lades. Hergun bidi bidi bunlari çekersiniz, esinle kotu olursunuz.
nişanlıma başka yerde oturalım, kira vs önemli değil huzurumuz olmaz böyle dedim. Düzen bu, benim evim varken kiraya çıkamam diyor..Neden üst katta oturma gereği duydunuz ki ?
Çıkın kiraya zaten kariyeriniz iyiymiş
Huzursuzluğa ne gerek var ....
onlar sana daha neler yaptıracaklar.. gerçek dünyaya hoşgeldin canımsakin kalmaya devam et. muhatap olma, mesafeyi daraltma... tecrübe ve yaşanmışlıklarıma dayanarak sana sunacağım tek önerim bu.. sakın içli dışlı olma, sevimli gelin rollerine bürüncem diye çizginden taşma. ve gereken cevabı anında ver sonraya saklama..
Görümce de şakası olmayacak seyler söylüyordu kaynanamla her şeye karışıyorlardı itiraz ettim diye beni herkese rezil ettiler o kadar sinsiler ki dışardan melek içten seytan. Şimdiki kötü kaynanalar gibi yani eskiden her şeyleri dildeydi simdi böyle deli ediyor sonra deli bu gelin diyorlar bırak uzak olmayı evlenme eşinde kanacak şaka hayatım ya da iyi niyetten karışıyorlar diyecek ki bu kaynana görümce sinsiliğinden beter.
o evi kiraya verin başka eve geçin. sana diyorum çok pişman olacaksın orda oturduğuna. nişanlında da iş yok belirtmeden geçemeyeceğim.
aynen öyle.. kesin sesinizi diyemiyor.. fırsat veriyor.. zaten hevesim de umudum da yok.. böyle onların gölgesinde aile olamayız...
Bende daha evlenmeden az ağlamadım Herkes evlenme dedi bana gözüm kör evlendim. seviyorsun diye evleniyorsun böyle olunca sevgi de kalmıyor inan. bu yanlışı kendine yapma. Ne kadar anlatsan böyle eşe ıspatın dahi olsa sen kötü olacaksın. .aynen öyle diyor.. anasını bacısını savunuyor. kötü niyetleri yok.. unut, sallama.. ben ne yapayım hanginizden geçeyim diyor.. geçmeye gerek yok herkes haddini bilsin konuştuğuna dikkat etsin diyorum. bu böyle olmayacak.. vs çekiyor bana... haksızlık yapılan ben, ayar verilen ben.. 2 gündür gözlerim şişti üzülüp ağlamaktan.. onlara göre ben onların kızıyım, beni çok seviyorlar.. sevdiğini kırar mı insan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?