- 30 Kasım 2021
- 47
- 24
- 34
- Konu Sahibi SORGULAYAN KADIN
Merhaba herkese. 5 senelik evliyim 1 tane de bebeğim var. Kaynanam eşim daha 4 yaşındayken bırakmış gitmiş. Sonradan ortaya çıkıp annelik taslıyor kendince. Resmen benim üstümde egosunu tatmin ediyor. Sürekli laf çarpmalar falan. Ben de eşimin hatırına saygımı bozmuyordum. Ama lohusayken hormonların da verdiği gazla artık dayanamayıp tersledim. Neymiş alıngan kadınmış, hastalıkları varmış ya ölürseymiş. O her şeyi söyleyebilir yapabilir ama ona kimse konuşamaz!!! Gitmiş kızına (görümceme) ağlamış sabaha kadar. Normalde biz görümcemle abla kardeş gibiydik ama o da annesine kıyamadı herhalde bana ters davranmaya başladı. Başkalarının yanında beni çocuk gibi azarladı. Gerekçesi de yok. Eşimi şikayet etti bana onun davranışlarından dolayı beni azarladı açıkçası. Benimle ilgili bir şey var mı diyorum yok diyor. Bu arada bunlar hep eşim yokken oluyor. Eşim varken herkes gerçek yüzü ortaya çıkmasın diye melek kesiliyor. Sürekli bu tarz olaylar yaşıyoruz. Kaynanamla da görümcemle de asla görüşmek konuşmak istemiyorum. Çünkü eşim onların etkisinde kalıp benimle kavga ediyor. Bana haklısın diyor ama onlara sesini çıkaramıyor yine de. Belli bir zaman sonra da onları savunuyor sürekli. Nasıl çözebilirim bu durumu? Böyle giderse boşanacağız