- 10 Ağustos 2009
- 26.096
- 18.285
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #1.901
bak sana kesinlikle katılıyorum. babamla ne zaman başbaşa kalsak yada paradan sohbet açılsa istiyor. ki ben düğünüm olana kadar özel sektörde köpek gibi çalışıyor çok da iyi maaş alıyordum. kiram ve harçlığım dışında hepsini aileme veriyordum. ayrıca ankastre setleri masası porselen takımı çatal bıçak bilmem ne yani tüm mutfaklarını ben aldım. annemin çook önceden çeyizime diye aldıklarını evlerine serdiler. düğünümden 1yıl önce aldığım televizyonumdan ısıtıcıma makineme kadar beyaz eşya ya kadar ailem istedi sen yeni al dediler kıramadım verdim.(uydu cihazına kadr) hala bazı eşyalarının taksidini ödemeye devam ediyorum. düşünün bunca şeyi yapmışım hala bana evlendin diye bizi unutma arabanın deposunu fullersen yanına gelirim kardeşlerini yanına al okut falan diyor. bu arada evlendim dünyanın borcu var. bir sürü eksiğim var evim hiç yeni gelin evi gibi değil aslında önemli de değil ama işte insanın çok zoruna gidiyor böyle şeyler ...
hayırlı evlat diyorlar böylesine parasız olanada hayırsız evlat herşeyi birazda maddiyat belirliyor