Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

kızlar geçen sen kayın validem gözünden katarak ameliyatı oldu.ameliyatta başında durdum.evine getirdim evinde yattıgı yere kadar yemegini götürdüm .bir hafta tüm evinin işini yaptım gelenini gidenini agırladım.sonunda duydugum laf ne oldu dersiniz.kadının biri gelin güzel bakıyo maşallah çok iyi gelinin var dedi,kaynanamda sen iyi olursan herkes iyi sen kötü olda gör dedi.Elim ayagım boşaldı bir eline saglık sagolsun dese tüm yorgunlugumu alıcaktı ama maşallah kaynana dili diye boşa demiyolar

yuh diyorumklava:

bi daha bakıma ihtiyacı olursa ona bakacak kişi sen olmazsın şekerim boşverşakkıdı

Ben gelinlerine eziyet eden erkek tarafından çok, kızlarına (kendi istedi vs gibi saçma nedenlere sığınarak sahip çıkmayan bencil ailelere KIZIYORUM lmaz: Çocuk sahibi olmak o kadar kolaymı? Nasıl bir vicdan çocuğuna eziyet edilmesine nasıl göz yumuyorsun offf yazdıkça sinirleniyorummm..

ay dayanamadım bende yazacam bi tane.Ben 1 haftalık evliyken eşimin görevi nedeniyle bitlise gittim,kış gelini olduğum içinde balayı yapmadık(belki gidilebilirdi ama o zaman gitmedik) dolayısıyla ilk yaz tatilimizde başbaşa bi yerlere gitmek istedik.Kayınvalidemde bunu duydu.Kızlar ne dese beğenirsiniz
"oğlum sen bizi bırakıpta tatilemi gidecektin" demezmi,başımdan aşağı kaynar sular döküldü.

Yok senide götüreydik.başımızı tutsaydın bari.Belki yanlış yaptığımız bi yer olursa söylerdin.Töbeee töbeeee

m... kaynana sanki kendisi hocasıyla gençken hiç başbaşa kalmadı veya bir yere gitmedi

çok bayılıyosa oğluna kışı bitliste geçirseymiş sizinle, söz konusu tatil olunca mı kıymetli olmuş oğluşuCADIARZU

off kızlar ,
dün akşam nişanlım bize iftara geldi, bi önceki akşam ablasında kalmıştı sahuru orda yapmak için ordan çıktı pazar günü öğlende, evine gitti toparladı, annesi babası memleketten gelecek bu hafta çünkü, akşam üzeride bize geldi,
kapıdan girer girmez telefona bir mesaj, görümcemden
bu akşamın iftar menüsü demiş ve nişanlımın en sevdiği yemekleri saymış.
güya sen oraya gidiyosun ama bak bende en sevdiğin yemekler vardı kaybettin diyor.
off nevrim döndü ya inanamıyorum bu kadına ben.

ayy ne kıl ınsanlar kafamçokkarıştı yaa daha nelerle karsılasacagız bakalım ....

ema1 mawro ve mors arkadaslarım yorumlarınız ıcın tesekkurler ben artık dusunmekten bunaldım sızın dedıklerınızın hepsını bende gece gunduz her dakka dusunuyorum ama nısanlım aılesının ne oldugunu cok ıyı bılıyor ve tek dedıgı allah katında ana baba hakkı onun dısında benım ıcın hıcbır anlamları yok dıyor aramızda 10 yas var 37 yasında ve benım kaybedecek yenıden baslayacak zamanım ve sansım yok ben ıkı gunluk hayatımı mutlu yuvamda esımle cocugumla yasamak ıstiyorum bunada kımse manı olamaz dıyor ona guvendıgım ıcın sılıp atamıyorum onun sucu yok cunku ya nısanlım askere gıttı 5 ay boyunca 1 kere bıle aramadılar nısanlımın gelmesıne 1hafta kala aradılar bende kabul etmedım nısanlımda tlf acıp onlara gıtmeyeceksınız demıs bole ıste allahım sonumu hayır etsın.....

herkesin ne çok derdi varmşş ya ne sabır benm henüz kaynanam yok yani resmi olarak tam anlamıyla yok suan beraber oldm insanın annesile çok ii anlaşıorz hatta ben ona bakınca kendimi görüorum deli dolu bazen ikimiz berbar aynı tepkileri veriroz sonra başlıoruz gülmeye çok seviorum onu oda beni inş hep böle devam eder.açıkcası ikimiz bir olup oğlunu yern dibine sokuorz:):) kaynana geln dayanışması yaknda beraber ehliyet kursuna gidicez ikimizi düşünemiorum orda umarm hep böle olurz ikimiz arasındaki benzerlkle rçok şaşırtıcı aynı gün aynı ay aynı satte doğmusuz sanki benm biraz büyümş halm gibii çok iii yaaa ben çooookk mutluymmm annem olsa bukadr olurduukaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

cvabın çok aydınlatıcı ve açıklayıcı oldu benim için:) bende bu şekilde bi çözüm yolu düşünüyorum ama aklım o kadar meşgul ki,kendime bile izah edemedim,düşündüklerimi :çok üzgünüm:

İşte cnm insanın boynunun sahipsizliği bi cevap ile verdirmiyor el insanlarına senağlama kendi başına da kardeşiyle bi problem gelmiş,arayıp sormuyolar,affetmem diyo ama gecen gun kardeşiyle adaş biri aradı hemen atıldı--kardeşim mi diye,gözlerinin içi parladı,gülmeye başladı hemen--- onun olmadıgını öğrenince nasıl üzüldü anlatamam....

Cnm nişanlın seni seviyo belliki,seni ailesine karşı ezdirmiyor ve senin için ailesiyle görüşmemeyi bile kabul ediyor,avukatmış nişanlımda zaten!! aile yaşantınıza bu insanları sokmazsanız bi problem olacağına inanmıyorum,yeter ki seni sahiplenip,ezdirmesin buyrunnnnnnnnn

Hey allahım ya!!! kimeneyse!!! oldu eşinle balayı yapmak için izinde alsaymışınız bari kötükedihüso

sormayın kızlar ben ne çektim evliliğimizin başında,onun yüzünden daha evlendiğim 1 sene olmadan boşanmaya kalktım.Allah'tan eşim yola geldide yuvamızı kurtardı.
Bi keresindede eşimle sorunların olduğu zaman kapıyı kilitledik odada konuşuyoruz,kayınvalidem dışarıdan sesleniyo "oğlum aç kapıyı" eşimde"tamam anne geliyoruz" dedi o hala ısrarla kapıyı zorluyodu, eşim tekrar "anne ben iyiyim tamam" dedi kayınvalidemde "sen iyisin ama ben iyi değilim" demezmi.Heralde oğlunu hırpaladığımı falan zannetti cahil karı[/QUOTE]

girişesim geldi kadına ya,özel yaşantı diye bişey bırakmamış,buna resmen yobazlık denir :dilcikar:

rengarenk canım ailenle barışmana inan çok sevindim atlamışım daha önce yazdım demişsin..
sakın ödün verme canım hep bu fedakarlığı nedense bayanlar yapıyor ailelerinden oluyorlar ..
inşAllah gönlüne göre olur herşey :Saruboceq:

Kaynana:Kızım amcanlar nasıl ?Arayamadım uzun zamandır onları da.
Gelin:Uzun zamandır görüşemedik biz de.
Uyanık Kaynana:hahahaha (Bu yanıt çok hoşuna gider )
Uyanık Kaynana:Bana da gelinin seni arıyor mu ,diye soruyorlar.Aramaz,ama ben ararım hep . (Yapmacık bir kahkaha atar)
Zorla uyanık olmaya teşvik edilern gelin :Aa,ne biçin insanlar var?Başka işleri güçleri yok mu bunların,nelerin peşine düşmüşler,Allah akıl fikir versin. :smiley-cool:
Ve sonrasında derin bir sessizlik...:roflol:

nasıl bir "insan" başkasının kötülüğüyle mutlu olabilir kahkaha atabilir ya? sokaktaki adama yapamazsın bunu, nasıl utanmadan alenen yapabiliyor bunu bu insanlar?
zalimler için yaşasın cehennem!!!

nasıl bir "insan" başkasının kötülüğüyle mutlu olabilir kahkaha atabilir ya? sokaktaki adama yapamazsın bunu, nasıl utanmadan alenen yapabiliyor bunu bu insanlar?
zalimler için yaşasın cehennem!!!

Ben şöyle bir sonuç çıkardım.Kayınvalide gelinin kendi akrabalarını da aramadığını düşünürek kendince mutlu oluyor.Acaba ona gerçekten gelinin seni arıyor mu diye aptalca bir soru yöneten şahıslar var mı ,yok mu ?
Gerçi iki olasılık da aynı kapıya çıkıyor.Kayınvalide gelinine aklınca mesaj veriyor.:roflol:Ama gelin de kurnaz ,lafı yapıştırıveriyor.:smiley-cool:

rengarenk arkadasım bende senın gıbı dusundugum ıcın devam edıyorum ama zaman ne gosterır bılmıyorum herseyın hayırlısı ınsallah senın evlılıgın yolunda gıder allahım hepımızın yardımcısı olsun mutlulugu huzuru evlerımıze yagdırsın ınsallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…