Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

canım,şu topiğe yazdığın ilk mesajdan itibaren acaba kaynanan, görümcelerin ve kocan birlik oldular da sana kamera şakası fln mı yapıolar acaba diye düşünüyorumCADIARZU
ya da kocan sen farkında olmadan psikoloji masterı yapıo da tez konusu olarak seni mi seçti acabaCADIARZU
yaptıkları şeyler normal ötesi olduğu için normal bi gerekçe düşünemiyorum. herkes Allah sabır versin diyo ama ben Allah kurtarsın diyorum bacım, şu mübarek günler ya kocan ve ailesinin islahına,ya da senin onladan kurtulmana vesile olsun. iki rahmetin birini versin Rabbim,hangisi hayırlıysa artık:Saruboceq:

evet arkadaşim bende yabangülünün yaşadiklarini hayretle okuyor ve kahroluyorum
yani görümcem bana alinmayan makinanin hesabini yapip
şimarcak kocamda ses etmeycek onu bi benzetirimki bidaha benle kelam edemez
yabangülü kocasi tutmadiğindan bastirilmiş
ama inanin koca önemli değil benim kocam beni tutmasada
ben her halukarda darma duman ederim böyle birşey yaşarsam
Rabbim yaşatmasin çünkü çok sinirliyimdir gözüm kararinca öldü kaldi kirildi pek bilmem:nazar:

yabangülü sen benim kardesim yada arkadasim olsan seni bi güzel pataklardim kendini bu kadar ezdirdigin icin
aslinda esinle beraber bütün aileyi falakaya yatirmak lazim ama kötegin büyügü sana

özelden yazmiş kiz cevabi görmemişim:roflol:
merak edenlere söylim bende kiçina tekmeyi yemiş z@z@nin arkadaşi:nazar:
benimki ne zaman acaba nan:icecream::roflol:
Allah korusun tabi inşallah olmaz öyle birşey tombul kuşumu seviyorum çünkü:asigim:

ay havadan nem kapmak diye buna diyolar herhal:mymeka:
valla öyle oldu.
yabanım zaten sen agır vakasın seninki hiç çekilecek gibi değil..rabbim yardım etsin sana inşallah...:Saruboceq:
amin canım aminnnnn..
Durumunuzu okurken çok sinirlendim hem size sahip çıkmayan eşinize hemde size; kendinize hiçmi saygınız yok nasıl bu kadar ezdiyorsunuz kendinizi sizde ana kuzusu değilmisiniz? O kurken o kadar sinirlendimki siz nasıl dayanıyorsunuz, çocuğunuz da yokmuş belki de bu daha hayırlı sizin için.. Bu adamdan çocuk yapıp çocuğunuzudamı ezdireceksiniz?
:sinifsinif: mafoldumben :gitme:bende rabbimden hayırlıysa istiyorum.yoksa olmasın..
abin bana makine alırsa sende kullanırsın deseydin bu seferde sen bana havamı atıyon derdi:nazar:
bişey demediğin iyi olmuş:nazar:
aman ne dersem yaranamıyorumki zaten.bende sustum
canım,şu topiğe yazdığın ilk mesajdan itibaren acaba kaynanan, görümcelerin ve kocan birlik oldular da sana kamera şakası fln mı yapıolar acaba diye düşünüyorumCADIARZU
ya da kocan sen farkında olmadan psikoloji masterı yapıo da tez konusu olarak seni mi seçti acabaCADIARZU
yaptıkları şeyler normal ötesi olduğu için normal bi gerekçe düşünemiyorum. herkes Allah sabır versin diyo ama ben Allah kurtarsın diyorum bacım, şu mübarek günler ya kocan ve ailesinin islahına,ya da senin onladan kurtulmana vesile olsun. iki rahmetin birini versin Rabbim,hangisi hayırlıysa artık:Saruboceq:

:a015: :a015: :a015:ben köleyim onların gözünden.allaha sığındım ben bir gün anlayacaklar elbet..

yaban gülü burada en çok üzüldüklerimden birisisin sen,sen cvp versende vermesende onlar istedikleri zaman seni suçlu çıkarırlar Çok üzgünüm çoook senin çağresizliğin beni çok üzüyo :KK43:
canım benim desteğiniz yetiyor bana.buda benim kaderimmiş:a015:
yabangülüm simdi cok sinirlendim kayinvaldene allah herkesi bildigi gibi yapsin baskasinin zayif noktasiyla onu ezmeye calismak
allah kimseye vermesin benimde sorunum ayni
allah razi olsun bizimkiler asla konusunu bile acmazlar
hatta ben üzülüyorum agliyorum diye onlar benden fazla üzülüp aglar dua ederler
eger bunu firsat bilip yarama tuz basma cürretinde bulunsalardi zaten ömür boyu yüzüne bakmazdim
onlarda destek oluyorlar ama arada laf sokuyorlar işte böyle..
evet arkadaşim bende yabangülünün yaşadiklarini hayretle okuyor ve kahroluyorum
yani görümcem bana alinmayan makinanin hesabini yapip
şimarcak kocamda ses etmeycek onu bi benzetirimki bidaha benle kelam edemez
yabangülü kocasi tutmadiğindan bastirilmiş
ama inanin koca önemli değil benim kocam beni tutmasada
ben her halukarda darma duman ederim böyle birşey yaşarsam
Rabbim yaşatmasin çünkü çok sinirliyimdir gözüm kararinca öldü kaldi kirildi pek bilmem:nazar:
canım evet eşim ezdiriyor beni.ama bazı şeyleri çekmeye mecburum çünkü öncedende yazdığım gibi severek evlendim babamgile yüzüm yokkk..
yabangülü sen benim kardesim yada arkadasim olsan seni bi güzel pataklardim kendini bu kadar ezdirdigin icin
aslinda esinle beraber bütün aileyi falakaya yatirmak lazim ama kötegin büyügü sana

canım eşim ezdiriyor beni o yüzden yoksa eşim tutsaydı beni kimse ezemezdi.sesimi çıkardığım an bittiğim andır..

eşim bana sen benim gözümde bozdurulmayacak kadar değerli altınsın ama annemlere bi sözünü duyayım seni bozuk para gibi harcarım dedi..

sadece son 2 sayfayı okudum ve şoktayım ne demk seni bozuk para gibi harcarm senibu kadar kör aşıkmsn arkadaşm yapma ezdrme kendini gerekrse sen harca onları anlat ailene durumu ne demk oluyor bu ya yapma arkadaşm bole duynca çok üzülüorm ben . şahsen ben gelemem bole şlere aç kalrm gerekrse ama gururumdan taviz vermem

Son düzenleme:
YabanGülü;
ınanın hiç bir çocuk kişiliksiz bir adamı kişilik sahibi yapmaya yetmiyor; olan o çocuğa oluyor, karısına değer verip kollamayan adam çocuğuna hiç sahip çıkamıyor, bu hayat sizin tabi ki yaşadıklarınıza katlananda sizsiniz, ama masum bir bebeği böyle bir ortamda düşünemiyorum... Ben yerinizde olsam psikolojim çok daha kötü olurdu, bence netten daha prfosyönel yardım alabilirsiniz, bu sitenin bile psikologu var, tamamen iyi niyetimden söylüyorum.. Böyle bir ortamda kim olsa etkilenir. Bol şans diliyorum..

eşim bana sen benim gözümde bozdurulmayacak kadar değerli altınsın ama annemlere bi sözünü duyayım seni bozuk para gibi harcarım dedi..

yani sözün bittiği yer burasi işte ne diyim bilemedim ama
şunu bil seni incitmemek kirmamak ve ban yememek için buraya yazmasamda
eşinin ne kişiliği kaldi ne karekteri sövüp saydim içimden çok adiymiş eşin
beş para etmezmiş kusura bakma lütfen!!

ve sen o insanla evlisin ayni yataği paylaşiyorsun
o insan sana dokunuyor bunlar çok üzücü çok onur kirici yaşadiklarin:çok üzgünüm:

kaçtinmi eşine ne oldu kisaca anlatirmisin?
bende doğuluyum benimde Allah göstermesin ters birşeyler olsa
belki ailem sahip çikmayacak ama ben aileme güvenmiyorum
kendime güveniyorum çalişir kendime bakarim:teselli:

kizlar ramazan şuan dua edin iş bulayim işsizim olurmu:Saruboceq:

sadece son 2 sayfayı okudum ve şoktayım ne demk seni bozuk para gibi harcarm senibu kadar kör aşıkmsn arkadaşm yapma ezdrme kendini gerekrse sen harca onları anlat ailene durumu ne demk oluyor bu ya yapma arkadaşm bole duynca çok üzülüorm ben . şahsen ben gelemem bole şlere aç kalrm gerekrse ama gururumdan taviz vermem
canım bunun aşkla ilgisi yok.aşk bile bir anda bitebiliyor ama benim yerimde olsanız yada benim durumu bilseniz..
YabanGülü;
İnanın hiç bir çocuk kişiliksiz bir adamı kişilik sahibi yapmaya yetmiyor; olan o çocuğa oluyor, karısına değer verip kollamayan adam çocuğuna hiç sahip çıkamıyor, bu hayat sizin tabi ki yaşadıklarınıza katlananda sizsiniz, ama masum bir bebeği böyle bir ortamda düşünemiyorum... Ben yerinizde olsam psikolojim çok daha kötü olurdu, bence netten daha prfosyönel yardım alabilirsiniz, bu sitenin bile psikologu var, tamamen iyi niyetimden söylüyorum.. Böyle bir ortamda kim olsa etkilenir. Bol şans diliyorum..

zaten psikolojim çok kötü ama kendi kendime yenmeye çalışıyorum..

bakın kızlar şimdi eşim akrabamız eşimle sevdik birbirimizi.. .kimliği aldı bedava paso için bana nikah dairesinde tanıdığım var nikah kıydırdım dedi.elinde nufus kayıt örneği evli gözüküyorum.benide kandırdı aslında eşim.teyzeme söylemiş teyzem destekdi bize babama söyledi .neyse bunu babam öğrendi.beni dövdü .sonra nikaha ailecek gittik nikahımız kıyıldı anlamadım nasıl oldu..ben asla nikah için imza filan atmadım ve eşimlede nikah dairesine dahi girmedim..gerek sözde gerek düğünde kaynanamgil olay çıkardı.kaynanamın arada lafları babam düğünden sonra olay çıkarmış.o bu eve gelmeycek diye.eşime şimdi soruyorum nikah olayı ne diyorum bana cevap vermiyor.işte böyle bi durumda aileme nasıl yansıtırım..olaylı oldu bizim iş yani

yani sonradan ailemle birlikte gidip nikahımız öyle kıyıldı.o zaman imza attım önceden ne imza attım ne bişey.nede eşime fotoğraf verdim önceden.hala kafamı kurcalar bu kadar sene olmuş eşimde cevap vermiyor hala..

bakın kızlar şimdi eşim akrabamız eşimle sevdik birbirimizi.. .kimliği aldı bedava paso için bana nikah dairesinde tanıdığım var nikah kıydırdım dedi.elinde nufus kayıt örneği evli gözüküyorum.benide kandırdı aslında eşim.teyzeme söylemiş teyzem destekdi bize babama söyledi .neyse bunu babam öğrendi.beni dövdü .sonra nikaha ailecek gittik nikahımız kıyıldı anlamadım nasıl oldu..ben asla nikah için imza filan atmadım ve eşimlede nikah dairesine dahi girmedim..gerek sözde gerek düğünde kaynanamgil olay çıkardı.kaynanamın arada lafları babam düğünden sonra olay çıkarmış.o bu eve gelmeycek diye.eşime şimdi soruyorum nikah olayı ne diyorum bana cevap vermiyor.işte böyle bi durumda aileme nasıl yansıtırım..olaylı oldu bizim iş yani

çalişiyorsan ayril tek yaşa illede ailene siğinmak zorunda değilsin ki
eşin bir katekulli yapmiş orda işte
uyanman lazimdi ailene hayir ben nikah için bir işlem yaptirmadim
istemiyorum deyip kestirip atsaydin keşke:gitme:
keşkelerle hayat geçmiyor tabi evlendiğin insan adam olacak evvela:a015:

O bozuk paraları alır burnuna fitil yapardım,sonra da kafa kağıdını ister,bir suç mahaline fırlatır kaçardım :eek:klava:
Ben onu harcardım bennnnn :mymeka:

teşekür ederim amin canımmmm..canım benim kaynanamda çok çekmiş kaynanasından kendi öyle diyor ama o bana beterini yaşatıyor.oda hiç sesim çıkmadığı halde.tek suçum susmak onada mecburum.:çok üzgünüm:

canım kardeşim arkadaşım neden kendini fazla ezdiriyorsun
inan dayanamıyom sana ya durumuna üzüldüm üzülüyorum da
annen baban bilmiyormu çektiklerini
susma canım ağırlığını ver sende yoksa kahırdan hasta olursun :teselli:

çalişiyorsan ayril tek yaşa illede ailene siğinmak zorunda değilsin ki
eşin bir katekulli yapmiş orda işte
uyanman lazimdi ailene hayir ben nikah için bir işlem yaptirmadim
istemiyorum deyip kestirip atsaydin keşke:gitme:
keşkelerle hayat geçmiyor tabi evlendiğin insan adam olacak evvela:a015:
yok canım çalışmıyorum malesef.çok aşıktı bana benim için ağlıyan bi insandı.seviyordum ben.bana olan sevgisini ispatlamak için nikah kıydırmış olacağını düşünmüştüm o zaman.aşkın gözü kördür derler ya öyleymiş..
O bozuk paraları alır burnuna fitil yapardım,sonra da kafa kağıdını ister,bir suç mahaline fırlatır kaçardım :eek:klava:
Ben onu harcardım bennnnn :mymeka:
a.s. a.s.
canım kardeşim arkadaşım neden kendini fazla ezdiriyorsun
inan dayanamıyom sana ya durumuna üzüldüm üzülüyorum da
annen baban bilmiyormu çektiklerini
susma canım ağırlığını ver sende yoksa kahırdan hasta olursun :teselli:

yok canım annem biliyor sadece oda bişey diyemiyor..zaten bi hast.gitsen neler çıkar bende.:sinifsinif:

yabangulum,
esin sana bastan saygisizlik yapmis..ne demek haberi olmadan nikah yapmak bu buyuk suctur ve gecersizdir cunku sahte..senin imzan ve onayin yok.belkide sana sahte nufus cuzdani cikartti..evli yazan.seni mecbur birakti..bastan sana buyuk kotuluk yapmis ailenlede aranida bozmus..
belkide bilerek yapti donusun olmasin diye..planlamis gibi herseyi..
seninkinin dilide inciltici,davranislarida..ne demek bozuk para gibi harcarim..senin ailene gelince oyun yapip arani bozuyor ama kendi ailesine gelince izin vermiyor..
hepsi tehlikeli insanlar merhametsiz ve sevgisizler..bunlar en kucuk seyden anladigim kadariyla olay cikaran tipler hemde hergun..:kızgın:kocalik yapamayan birine cocuk yapmak belkide en buyuk hatan olur..sen yasadigin hayati kabullenmissin..cikis yolu bulamadigin icin mecburen kabul etmissin.ah be guzelimm bu evlilikten ve hayattan sana hayir gelmez.tek basina mucadeele etsen onlari birakip su yasadigin evlilikteki kadar zorlanmazsin..aci cekmezsin..:1hug:
ALLAH yardimcin olsun..

yabangulum,
esin sana bastan saygisizlik yapmis..ne demek haberi olmadan nikah yapmak bu buyuk suctur ve gecersizdir cunku sahte..senin imzan ve onayin yok.belkide sana sahte nufus cuzdani cikartti..evli yazan.seni mecbur birakti..bastan sana buyuk kotuluk yapmis ailenlede aranida bozmus..
belkide bilerek yapti donusun olmasin diye..planlamis gibi herseyi..
seninkinin dilide inciltici,davranislarida..ne demek bozuk para gibi harcarim..senin ailene gelince oyun yapip arani bozuyor ama kendi ailesine gelince izin vermiyor..
hepsi tehlikeli insanlar merhametsiz ve sevgisizler..bunlar en kucuk seyden anladigim kadariyla olay cikaran tipler hemde hergun..:kızgın:kocalik yapamayan birine cocuk yapmak belkide en buyuk hatan olur..sen yasadigin hayati kabullenmissin..cikis yolu bulamadigin icin mecburen kabul etmissin.ah be guzelimm bu evlilikten ve hayattan sana hayir gelmez.tek basina mucadeele etsen onlari birakip su yasadigin evlilikteki kadar zorlanmazsin..aci cekmezsin..:1hug:
ALLAH yardimcin olsun..

canım nufüs cüzdanı değil nufus kayıt örneği ama nasıl yaptı orda evli gözüküyordum.bana sevgisini ispatlamak için yapmıştı güya..işte aileme bu yüzden bişey diyemiyorum.sonradan nikah gözlerinin önünde oldu ama kim olsa şüphe duyar.annemle kardeşim yanınmızdaydı kan verdik işlemleri yaptık sonradan nikah dairesindede nikahımız kıyıldı.olay çıkaran tipler olduğu doğru bahane yaratıp laf sokuyorlar.evet yaşadığım hayatı kabullendim belki her gün çekeceğim ama mecburum..çaresizim hemde çok.

X