Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

canım biz görüçü üsülü evlendik öyle bi saygısızlığım yok ama cephe aldılar işte ne yaptıgımıda bilmiyorum
çok yönlendirmeye kullanmaya çalıştılar yem olmadığımdan olsa gerek
sende takma kafana oldumu canısı sınır koy pek muhatap olma
ben öyle yaptım gene pek rahat bırakmadılar
aldırış etmeyinçe şimdilik suspuslar

eğer eşinle mutluysan kimseyi kafana takma canım boşver bu ailesi bile olsa şu kısa ömürde bunlar için canımızı sıkmaya değmez walla
biraz vurdumduymaz olmak işe yarıyor bazen:lepi:

sinir oldukları kadar da bazen komiklerde
bir araya geliyorlar ya 3 gün iyiler bacı bacı sonra kavga ooooooo biçim ve solukları evlerinde alıyorlar:roflol:

kız o da güzel,boşver canım sen arayıp sormamaları daha iyi dertsiz başına dert alma :ecrin_bebek: onlar kavga ederken bi çay yap gerin,arkana yaslan bi ohhhhhhh çek:)

merhaba kızlar.yazdıklarınızı okudum çok üzüldüm Allah hepinize sabır versin kolaylık versin.birazda ben kayınvaldemi anlatayım.kaybedeli dün tam 3 ay oldu.o günden beri kolum kanadım kırık (bunları yazarken bile salya sümük ağlıyorum) dünyanın en iyi insanıydı sevgi doluydu hep arkamdaydı oğluyla tartışsam onu arardım dertleşirdik .yaz olsada birlikte memlekete gitsek ,yazlığa gitsek diye iple çekerdim .eşim yapmak istediğim birşeye karşı çıksa kayınvaldemi araya sokardım bi yere gitsem ben gelmeden önce evimi temizletirdi. yemeklerimi yapardıki eve gelince yorgunargın uğraşmayayım..çocuklarıma bakardı,git süslen püslen gez,kocanla tatile çıkın yemeğe çıkın gençsin sen derdi .bana 17 sene annelik yaptı .Allah ondan razı olsun..... hiç birşeyden cennete gidemese ,en iyi kaynana kontenjanından cennetlik :)))) yok zaten melek gibi bir insandı .inşallah meleklerin arasındadır .onu çok ama çok özledim.farkındayım destan yazdım ama o çok daha fazlasını hak ediyor.ben çok şanslıyım 3 tanede görümcem var 3 ü de kardeşten öte .umarım sizde eşinizle çocuklarınızla çok mutlu olursunuz

merhaba kızlar.yazdıklarınızı okudum çok üzüldüm Allah hepinize sabır versin kolaylık versin.birazda ben kayınvaldemi anlatayım.kaybedeli dün tam 3 ay oldu.o günden beri kolum kanadım kırık (bunları yazarken bile salya sümük ağlıyorum) dünyanın en iyi insanıydı sevgi doluydu hep arkamdaydı oğluyla tartışsam onu arardım dertleşirdik .yaz olsada birlikte memlekete gitsek ,yazlığa gitsek diye iple çekerdim .eşim yapmak istediğim birşeye karşı çıksa kayınvaldemi araya sokardım bi yere gitsem ben gelmeden önce evimi temizletirdi. yemeklerimi yapardıki eve gelince yorgunargın uğraşmayayım..çocuklarıma bakardı,git süslen püslen gez,kocanla tatile çıkın yemeğe çıkın gençsin sen derdi .bana 17 sene annelik yaptı .Allah ondan razı olsun..... hiç birşeyden cennete gidemese ,en iyi kaynana kontenjanından cennetlik :)))) yok zaten melek gibi bir insandı .inşallah meleklerin arasındadır .onu çok ama çok özledim.farkındayım destan yazdım ama o çok daha fazlasını hak ediyor.ben çok şanslıyım 3 tanede görümcem var 3 ü de kardeşten öte .umarım sizde eşinizle çocuklarınızla çok mutlu olursunuz

iyiler erken gidiyo anacım.senağlama bak bizimkine, 85i geççek hala dipdiri karı benneyaptımki

¤ decemBer ¤;8570259 .!.:
hepimizi gömer diyom annem kızıyo, ağzından yel alsın diyo :mymeka: gerisini siz düşünün.

Senin dediğini diyecektim ama demedim..Ama yine de ağzımdan fikrimden yel alsın kaydirigubbakcemile3

kızlar benımkınde ıncı cok ara ara gırer yazarım
ama mesela su an hamıleım
we demıstıkı cocukyapmayıp calıssaydınız da paranız olsaydı demıstı:umursamaz:
ben bu kadına oldum olası anlam wermem

tüylerim diken diken oldu,bu aileler işin içine neden neden neden giriyolar ya!!!!!!!! :mymeka: bi insanın geleceğiyle,gururu ve mutluluğuyla oynamaktan ne anlıyo bu alçaklar :çok üzgünüm:

Nişanı ben attım sebebi nişanlımın ben o hakaretlere uğrarken öylece dinleyip tepki verememesi üstüne beni suçlaması tesk tesellim erken gösterdiler yüzlerini.. Tabi o aileye asla hakkımı helal etmiyorum..

bi inci daha görümcem geldi çocuklar falan var öğlen yemek yiycez görümcem makarna pişirdi ama ben nasıl pişiriyosam harfiyen aynı şeyleri yaptı zaten makarna nasıl pişer ki bi sosu farklı olur gerisi hep aynıdır bizde sos falan da yok yani neyse sofraya oturduk yiyoruz kaynanamdan aynen şu cümle kızım nasıl pişiriyosan bizede öğret çok GÜZEL olmuş ben tabi kalakaldım be kadın bende yapıyorum aynısını işte bi kerede bana hiç güzel olmış demedin ya ama tabi aradaki fark birini kızı diğerinide el kızı yaptı ondan heralde şimdi ne zaman makarna yapsam aklıma gelir sinir olurum inciler bitmek tükenmek bilmez bizlerde...

size bi inci daha yazayım ben o zaman fisfisfis
Evimde yaptığım ilk yemegim yani tepsi böreğimin hikayesi

aşkıma bi ben yemek yapayım dediydim tabi illa kaynanamlarda yeme zorunlulugu vardı ama o gun yemeyıp hazır yufkadan tepsi böreği yaptım turkbayragi eşim bayılınca tadına hemen kaynanamlarada indirelim dedim; indirdim ve kaynanam suratıma moron moron bakıp"bu ne dedi" bende börek yaptım malzemelerını alalı epey oluyodu bozulmasınlar diye yaptım dedım(güleryüzle) o da"söyleseydinde hep beraber yapardık dedi Çok üzgünüm çoook sonra kafasını çevirdiiiii..... bende eve döndüm ama hevesim kursagıma yapısmıs bi şekilde

amaan cnm uzulme benımkıler de oyle.aynı apartmandayız.nerdeyse coklu klozet koyucaz banyoya laelaelaelaelae beraber yapsaydık deycekler yakında cunku :)

Gorumcemlerde gecen sene ıkıncı gun tv ızlerken:
Gorumcem: Aaa bu karısım zayıflatıyormus esra ceyhan da oyle vermıs hmm sen de ıcsene zayıflarsın
Ben : :1shok:

Dorduncu gun:
Gorumcem : Aaa bu yasta da bu kılo.Bak sen de dogum yapıcan ılerde zayıfla
Ben : :uhm:

Besıncı gun esım ben gorumcem tv ızlerken
Gorumcem: Aaa maydonoz suyu hem mıdeyı temızlıyormus hem de zayıflatıyormus.Erdı sen mıden ıcın ıc, S.... sen de zayıflamak ıcın.
Eşim : Abla sanane esımın kılosundan.Ben onu boyle sevıyorum
Gorumcem ::1shok:
Ben : hihoyyyt

Ayrıca 61 kıloyum.O kadar da kılolu degılım. Kendısı 47 kılo hıcbısıyı bulamıyo gıyecek.

Kaynanamla kayınpederım kavgalı bır aydır.Ayrı odalarda ayrı yataklarda yattıklarını soyluyor. Bız de evımıze kose takımı alıcaz.
Kaynanam: Kızım neden köşe takımı alıyorsunuz zaten bır tane var. Cekyat alsanız.Belkı ayrı yatmak ısteyenler olacak.
Ben : Iyı de anne herkes sızın gıbı mı?
Kaynanam : Çok üzgünüm çoook

okuduğum ve anladığım kadarıyla herşey eşlerimizde bitiyor..
ben zaten eşlerini korumayan
ezdiren erkekleri anlayamıyorum.
evlenme o zaman bekarlığın keyfini sür ne diye sana inanan güvenen bir canı acıtıyorsun:kızgın:
aslında suç tüm kadınlar da yani bizde bence ;
o şikayet ettiğimiz annesine bağlı dediğimiz erkekleri bizler yetiştiriyoruz,büyütüyoruz.
aman eline ev işi değmesin ,adam gibi adam olsun ,ağlamasın güçlü dursun

off off içim daraldı okudukça..
Rabbim darda koymasın hiçbirinizi..
en fenası yalnız hissetmek..:gitme::sinifsinif:

ikrar kuzumm kıyamam sana yaa Allah uzak tutsun o ınsanı sızden baska bişey demıyorum !

bu arada arkadaslar yazdıklarınız bazen komıgıme gitti.. bazen sınır oldum.. bazende gozlerım doldu acıkcası.. Allah sabır versın sizlere...

X