- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #5.861
Kendisinin berbat bir evliliği varken KV min bana evlilik üzerine tavsiyeler vermesi....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bazı topiklerde de paylaşmıstım arkadaslar sızlerle ama bu incilerin ardı arkası kesilmiyo bende yeni bi topik açayım dedim buyrunnnnnnnnn ilk inciler benden gelinlik bakmaya gittiğimiz bir butikte kaynanamla tezgahtar kız arasındaki diyalog "bu kız kaçıp geldi bize üstelik uzaktanda değil ....mahalleden.....mahallesine!!!!! bu konuşmayı pazarcıdan çerezcisine kadar herkese yaptı
gelinlik aldıgım yere ilk girdiğimizde modellere bakarken görümcem"biz böle uzun duvaklı,kabarık modelli,kırık beyaz gelınlik bakıyoruz,oturdu koltuga herkes modellerı ona anlatıyo,ben kenarda :1shok: böleyim... sonra dedim ki gelin benim bu sefer millet :1shok: böle oldu...
Evlenmişim evimde kurabiye yaptım ve eşime dedimki aşagıyada sen indir(kaynanamla altlı üstlüyüz) üzerimde de seksi bi geceliğim var,eşim bişey olmaz sen seslen merdivenden ver dedi ok dedim.görümcem beni merdivenlerde gördüğünde ayaklarımdan başlayıp süzüp o seksi geceliğin içindeyken söylediği şey"oğlan çocugu gibi olmussun heheheh" :dilcikar:
Eltimin 3 kizi var benim de insallah ilk cocugum kiz olarak dunyaya gelecek.
Kayinvalidenin (3 erkek cocuk dogurmus 1 de kizi var) kiz ustune kiz doguran gelinlerine yorumu : iki gelin de bana çekmemiş...erkek dogurabildigi icin kendini nimetten sayan bir ses tonuyla..
Neden sana çekeyim ki eeeyyy kv :))))
KV nizin sözleri cehaletten başka bir şey değil. Bu sözler Allah'ın işine karışmaktan başka nedir?Cehaletine verin,duymamazlıktan gelin :))
Bu iyimis ya hic beklemedigi birsey yapmisinGelinliği aldıktan sonra altına ayakkabı bakalım çıkmışken dedik. Ayakkabı denerken bana eşimin eski sevgililerini anlatıyor. Kendisi çok kıskanç hala kp kıskanır. Öyle yapacağımi düşündü galiba. Bende eski eskide kalmıştır, şimdi ben varım dedim sakince:))) sonra da sürekli eskileri anlatmaya çalışıyordu. Düğünden sonra bir gün görümceyle birlikte geldiler. Anne leventin eskileri anlat hadi bakalım dedim:))) eşim ben görünce üç oturuyoruz. Eşime dönüp sorun yok değil mi dedim, yok dedi. Anlattı en baştan sonuncuya, arkalarından söylediklerine kadar. Faceden bulup bakalım dedi. Amaan ne oldularsa oldular napacaan dedim:) bitirdikten sonra ee söyle bakalım tanıştıktan sonra benim arkamdan neler dedin dedim. Görünce ile bakıştılar. Görünce bir şey demedi ne diyecek dedi:)) kaldılar ama çok komikti o halleri.:) anlattı rahatladı kadın. Artık eskilerin lafı hiç geçmiyor. Ohh misss:)))
aynısı banada oldu canım yalnız değilsinKızlar bana akıl verin lütfen özellikle evli bayanlar. Ben nişanlanacaktım fakat ailem istemedi ve ayrıldık. Kayınvalide adayım aileme beni şikayet etti evimizde.. Ben oğlunu çok sıkıştırıyomuşum hep arıyomuşum, mesaşlar atıyomuşum ben falan filan oğlu artık eskisi gibi değilmiş.. ve bence bunu sevgilim yaptı yolladı. Sizin bu olaya bakış açınız ne bi kız evladını şikayete gelmek?
Abin öyle söylemiyor ama canım niye demediniz ya ah ahhbazı topiklerde de paylaşmıstım arkadaslar sızlerle ama bu incilerin ardı arkası kesilmiyo bende yeni bi topik açayım dedim buyrunnnnnnnnn ilk inciler benden gelinlik bakmaya gittiğimiz bir butikte kaynanamla tezgahtar kız arasındaki diyalog "bu kız kaçıp geldi bize üstelik uzaktanda değil ....mahalleden.....mahallesine!!!!! bu konuşmayı pazarcıdan çerezcisine kadar herkese yaptı
gelinlik aldıgım yere ilk girdiğimizde modellere bakarken görümcem"biz böle uzun duvaklı,kabarık modelli,kırık beyaz gelınlik bakıyoruz,oturdu koltuga herkes modellerı ona anlatıyo,ben kenarda :1shok: böleyim... sonra dedim ki gelin benim bu sefer millet :1shok: böle oldu...
Evlenmişim evimde kurabiye yaptım ve eşime dedimki aşagıyada sen indir(kaynanamla altlı üstlüyüz) üzerimde de seksi bi geceliğim var,eşim bişey olmaz sen seslen merdivenden ver dedi ok dedim.görümcem beni merdivenlerde gördüğünde ayaklarımdan başlayıp süzüp o seksi geceliğin içindeyken söylediği şey"oğlan çocugu gibi olmussun heheheh" :dilcikar:
Cok lazimsami dedi gerçekten yok lazim değil laf olsun diye söyledim deseydin. Sakaa gibiçok kısa ama çok etkili bir tane inci yazayım. düğünde eşya alışverişine parasız gelen kayınpederim çarşıya çıkardı. bekliyor bekliyor. dedim yemek odası mı alalım ben bilmem dedi. o zaman yatak odası mı bakalım dedim ben bilmem çok lazımsa alın dedi.
yemin ederim ben bilmem çok lazımsa alın dedi.Cok lazimsami dedi gerçekten yok lazim değil laf olsun diye söyledim deseydin. Sakaa gibi