Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

biz nişanlıyken esim beni günde 10 defa arardı ve gün içinde ne yapıyorsa deteylı anlatırdı kayın validemde saati kurmuş gibi odasına girip bagıra bagıra hadi artık yemek yiycez diye söyleniyordu en sonunda artık kafasında ne kurduysa bana degilde anneme söylemiş bu kadar kıskanc olmasın bıraksında benim oglum kıskansın demiş ben dururmuyum tabi hemen söyledim kıskanmak değil bu sen oğlunu iyi tanırsın ne kadar kıskanc oldugunu bilmiyorsan o senin sorunun sizin eslerinizle olan ilgisizliğinizi bizimle kıyaslamayın dedim susturdum bir keresindede abiye bakmaya gittik içeride elbiseyi deniyorum benim duyacagım sekilde zevksiz o kadar elbise var begendiğine bak dedi tabi bu defada esim cevabını verdi onun zevki sen karısma dedi ölürüm ona:KK49:

bazı topiklerde de paylaşmıstım arkadaslar sızlerle ama bu incilerin ardı arkası kesilmiyo bende yeni bi topik açayım dedim buyrunnnnnnnnn ilk inciler benden gelinlik bakmaya gittiğimiz bir butikte kaynanamla tezgahtar kız arasındaki diyalog "bu kız kaçıp geldi bize üstelik uzaktanda değil ....mahalleden.....mahallesine!!!!! bu konuşmayı pazarcıdan çerezcisine kadar herkese yaptı
gelinlik aldıgım yere ilk girdiğimizde modellere bakarken görümcem"biz böle uzun duvaklı,kabarık modelli,kırık beyaz gelınlik bakıyoruz,oturdu koltuga herkes modellerı ona anlatıyo,ben kenarda :1shok: böleyim... sonra dedim ki gelin benim bu sefer millet :1shok: böle oldu...
Evlenmişim evimde kurabiye yaptım ve eşime dedimki aşagıyada sen indir(kaynanamla altlı üstlüyüz) üzerimde de seksi bi geceliğim var,eşim bişey olmaz sen seslen merdivenden ver dedi ok dedim.görümcem beni merdivenlerde gördüğünde ayaklarımdan başlayıp süzüp o seksi geceliğin içindeyken söylediği şey"oğlan çocugu gibi olmussun heheheh" :dilcikar:

Kaynana değil kayınvalidenin gelinlik beğenme faslında yaptığı çok ayıp ve görgüsüzce bir davranış.
Seksi gecelikle kapı dışarı çıkılmaz,eşinin seni o kıyafetle göndermesi de yakışıksız. Görümcen bence orada başka bir şey söylemek istemiş, o sözü söylemiş.

Allah'ım kv. ve görümce olma şansım iyi ki,iyi ki yok.

Eltimin 3 kizi var benim de insallah ilk cocugum kiz olarak dunyaya gelecek.

Kayinvalidenin (3 erkek cocuk dogurmus 1 de kizi var) kiz ustune kiz doguran gelinlerine yorumu : iki gelin de bana çekmemiş...erkek dogurabildigi icin kendini nimetten sayan bir ses tonuyla..
Neden sana çekeyim ki eeeyyy kv :))))

Eltimin 3 kizi var benim de insallah ilk cocugum kiz olarak dunyaya gelecek.

Kayinvalidenin (3 erkek cocuk dogurmus 1 de kizi var) kiz ustune kiz doguran gelinlerine yorumu : iki gelin de bana çekmemiş...erkek dogurabildigi icin kendini nimetten sayan bir ses tonuyla..
Neden sana çekeyim ki eeeyyy kv :))))

KV nizin sözleri cehaletten başka bir şey değil. Bu sözler Allah'ın işine karışmaktan başka nedir?Cehaletine verin,duymamazlıktan gelin :))

KV nizin sözleri cehaletten başka bir şey değil. Bu sözler Allah'ın işine karışmaktan başka nedir?Cehaletine verin,duymamazlıktan gelin :))

Aynen de oyle. Gulup geciyorum zaten. Laf yetistirmeye kalkarsam kafayi yemem lazim :) heralde bunu ben ortamda yokken de birkac kere tekrarlamis olacak ki esim en sonunda kendisine cinsiyetin erkekteki kromozomlarla alakali oldugunu falan filan anlatti :))) gerci kendilerince hakli ve ozel bir sebepleri var erkek torun istemekte ama yine de hem kırıcı hem de komik oluyorlar

Ayy dayanamadım bende yazacagim:)) Gelinlik almaya gittik beraber kv eşim ben. Kp gezmeyi sevmez o gelmedi. Girdik gelinlik mağazasına. Ben önceden beğenmiştim fiyatı kampanyalı idi. Askılı kabarık giydim yakıştı. Gelinlik mağazasına kv istediklerini de deneyecegim ama bu olacak demiştim önceden. Onun beğendiğini denedim. Çok güzel oldu çok asıl durdu dedi. Onun beğendiği uzun kollu idi. Fiyatını sordu. Iki bin beş yüz deyince ' yok bu sende güzel durmadı ötekini al ' dedi:)) benim beğendiğim 1400 idi:)) sonuç benim istediğin oldu

Gelinliği aldıktan sonra altına ayakkabı bakalım çıkmışken dedik. Ayakkabı denerken bana eşimin eski sevgililerini anlatıyor. Kendisi çok kıskanç hala kp kıskanır. Öyle yapacağımi düşündü galiba. Bende eski eskide kalmıştır, şimdi ben varım dedim sakince:))) sonra da sürekli eskileri anlatmaya çalışıyordu. Düğünden sonra bir gün görümceyle birlikte geldiler. Anne leventin eskileri anlat hadi bakalım dedim:))) eşim ben görünce üç oturuyoruz. Eşime dönüp sorun yok değil mi dedim, yok dedi. Anlattı en baştan sonuncuya, arkalarından söylediklerine kadar. Faceden bulup bakalım dedi. Amaan ne oldularsa oldular napacaan dedim:) bitirdikten sonra ee söyle bakalım tanıştıktan sonra benim arkamdan neler dedin dedim. Görünce ile bakıştılar. Görünce bir şey demedi ne diyecek dedi:)) kaldılar ama çok komikti o halleri.:) anlattı rahatladı kadın. Artık eskilerin lafı hiç geçmiyor. Ohh misss:)))

Gelinliği aldıktan sonra altına ayakkabı bakalım çıkmışken dedik. Ayakkabı denerken bana eşimin eski sevgililerini anlatıyor. Kendisi çok kıskanç hala kp kıskanır. Öyle yapacağımi düşündü galiba. Bende eski eskide kalmıştır, şimdi ben varım dedim sakince:))) sonra da sürekli eskileri anlatmaya çalışıyordu. Düğünden sonra bir gün görümceyle birlikte geldiler. Anne leventin eskileri anlat hadi bakalım dedim:))) eşim ben görünce üç oturuyoruz. Eşime dönüp sorun yok değil mi dedim, yok dedi. Anlattı en baştan sonuncuya, arkalarından söylediklerine kadar. Faceden bulup bakalım dedi. Amaan ne oldularsa oldular napacaan dedim:) bitirdikten sonra ee söyle bakalım tanıştıktan sonra benim arkamdan neler dedin dedim. Görünce ile bakıştılar. Görünce bir şey demedi ne diyecek dedi:)) kaldılar ama çok komikti o halleri.:) anlattı rahatladı kadın. Artık eskilerin lafı hiç geçmiyor. Ohh misss:)))
Bu iyimis ya :halay:hic beklemedigi birsey yapmisin

Ben kv den bisi gormedim Allah razi olsun cok yardimci olur ama eltim kendi dugununde dis cekim yapmamis diye midir nedendr bilmem resmen dis cekimimi sabote etti yaptirmamak icin elinden geleni yapti ama ben hic affeder miyim tabi ki o dis cekim yapildi :cool:

Kızlar bana akıl verin lütfen özellikle evli bayanlar. Ben nişanlanacaktım fakat ailem istemedi ve ayrıldık. Kayınvalide adayım aileme beni şikayet etti evimizde.. Ben oğlunu çok sıkıştırıyomuşum hep arıyomuşum, mesaşlar atıyomuşum ben falan filan oğlu artık eskisi gibi değilmiş.. ve bence bunu sevgilim yaptı yolladı. Sizin bu olaya bakış açınız ne bi kız evladını şikayete gelmek?
aynısı banada oldu canım yalnız değilsin :KK50:

Kizlar bende de mevzular tonlaaa..ankat anlat bitmez....sozde okumuş gormus gecirmis bir aile esimin ailesi ama bombos insanlar.....neyse ufak bir inci de benden....evlendik belki bilirsiniz ilk zamanlarda sistit oldum idrar yollari enfeksiyonu...kaynanamin soyledigi aynen su o kadar milletin icinde bide " çıplak uyuyosundur ondandir " ben şok....
Hee bide ogluna msj atmalar seni seviyorumlar bakıyorumda beni unuttunlar....ya daha neler neler anlatsam destan olur....

Bizimki bana hanım abla der 2 eltim daha var iş yemek çocuk nedir bilmezler ben herseyimmi kendim hallederim çocuğuma eşime evime bide kızı var kızından kıskandığı benimde diğer gelinler gbi ise yaramaz biri olmamı istiyor aklınca o hanım abla dedikçe bende her gittiğimde hanimablaniz geldi diyorum

Gayet ideal bir ilişki vardı aslında. Geçen yıl çok ağır bir şey dedi. Onu demek için aradı. Evet cevap verdim, kendi ile çalışıyordu. Eşime bu yıl bayramda gitmeyeceğim dedim, durum bu ne zaman istersen sen git. Arayıp kızmıştı. 3 gün sonra o lafı yuttuğu çok ağır bir olay yaşadık ölüm yaşadık eşini kaybetti. Sonra bana dedi ki kpederim durup dururken o kiza tek laf edersen hakkımı helal etmem demiş bu şekilde anlattı ama tabi olayı ikimizde biliyoruz bunu bana söyleyecek kdr saf.
Şimdi hersey çok farklı. Bu olayı kimseye anlatamam anlatmadım
Kötü değildir isimize karışmaz arada çatlar ama diyalog yeterlidir huzursuzluğumuz yok. Ama o olay içimizde sır olarak kalacak

bazı topiklerde de paylaşmıstım arkadaslar sızlerle ama bu incilerin ardı arkası kesilmiyo bende yeni bi topik açayım dedim buyrunnnnnnnnn ilk inciler benden gelinlik bakmaya gittiğimiz bir butikte kaynanamla tezgahtar kız arasındaki diyalog "bu kız kaçıp geldi bize üstelik uzaktanda değil ....mahalleden.....mahallesine!!!!! bu konuşmayı pazarcıdan çerezcisine kadar herkese yaptı
gelinlik aldıgım yere ilk girdiğimizde modellere bakarken görümcem"biz böle uzun duvaklı,kabarık modelli,kırık beyaz gelınlik bakıyoruz,oturdu koltuga herkes modellerı ona anlatıyo,ben kenarda :1shok: böleyim... sonra dedim ki gelin benim bu sefer millet :1shok: böle oldu...
Evlenmişim evimde kurabiye yaptım ve eşime dedimki aşagıyada sen indir(kaynanamla altlı üstlüyüz) üzerimde de seksi bi geceliğim var,eşim bişey olmaz sen seslen merdivenden ver dedi ok dedim.görümcem beni merdivenlerde gördüğünde ayaklarımdan başlayıp süzüp o seksi geceliğin içindeyken söylediği şey"oğlan çocugu gibi olmussun heheheh" :dilcikar:
Abin öyle söylemiyor ama canım niye demediniz ya ah ahh😁😁👊🏼😂

çok kısa ama çok etkili bir tane inci yazayım. düğünde eşya alışverişine parasız gelen kayınpederim çarşıya çıkardı. bekliyor bekliyor. dedim yemek odası mı alalım ben bilmem dedi. o zaman yatak odası mı bakalım dedim ben bilmem çok lazımsa alın dedi.

çok kısa ama çok etkili bir tane inci yazayım. düğünde eşya alışverişine parasız gelen kayınpederim çarşıya çıkardı. bekliyor bekliyor. dedim yemek odası mı alalım ben bilmem dedi. o zaman yatak odası mı bakalım dedim ben bilmem çok lazımsa alın dedi.
Cok lazimsami dedi gerçekten 🤣🤣🤣🤣 yok lazim değil laf olsun diye söyledim deseydin. Sakaa gibi 🤣🤣

X