Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

hahahah koptum gulmekten burdan okurken cok komik gorunuyo ama gercekte sinir olur insan ahahahhahaha

terbıyesızler gormemısler

Allahımmmmmmmmm bunların hepsi mi aynı yaaaa (((hayret bişeyy genlerinde mi vardır nedir anlayamıyorum ya.benimki de aynı.eşimle 7 sene flört ettikten sonra evlendik ve 2 yıl oldu evleneli ama ilk bir yılı burnumdan getirdiler,hala zaman zaman getirmeye de çalışıyorlar.arayıp arayıp nerdesin,bizi adam yerine koymuyorsunuz,misafir gibi gelip misafir gibi gidiyorsunuz(buarada ne gibi gelip gideceğimiz belli değil evsahibi gibi herhalde),bilmem kimin gelini pek iyi çıktı sabah bir geliyor gece yatmaya gidiyor,ben çalışmıyorum eşime diyordu bunu!!!!da koy işe(ben bu'yumm adsızz) ona soracağız yaaa..onların bi işine yaramıyorum bari bi işe gireyim dimi ama:))bekar görümcem var o pamuk prenses.bana hoşgeldin bile demez..ben mutfaktan çıkamayım bir allahın kulu da demez kalk yardım etsene. çay taşır dururum bir bardağı da ben doldurayım demez.eşime içecek yiyecek götürür bana gelmez ben kendim kalkıp alırım kimse farketmez eşim bile...üstelik ben de kendim alayım bari dediğim haldeee... Hanımlar bir de istiyorlar ki gidip evlerini paklayacakmışım.çay, bulaşık ve yemek yapmadılarsa yemeğe yardım dışında hiçbişeye elimi sürmüyorum deliriyorlar.bana onca laf sayıp döktükten sonra onlar bile fazla aslında ama ben gelinim yaaa =)))))))görevim yapmak zorundayım onlar için...görümcem evlenmiyor ve diyor ki evlenmiyormusun diye soran oldumu elin kahrıyla uğraşamam....ben evlendiğim için ama bana rahatlıkla kahır yapılabilir tabi..geçen gün eteklerindeki taşları döktüler direk diyemiyorlardı iş beklediklerini.yok oram ağrıyor buram ağrıyor.neyse söylediler de rahatladılar..komşularından birisi sormuş beni napıyor diye k.validem demiş iyi. Bebek yokmu demiş kadın.o da demiş yok daha. Zaten içleri yanıp tutuşuyor bu konuda.iyice çekiştirmişlerdir beni=))))kadın ne dese iyi sonra o size alışamadı biliyomusunuz=))))))) ne alaka dedim başladı sıralamayaaaaa işte seni benim yanımda fazla görmüyorlar ya,halı yıkıyoruz gelin nerde diyorlar evinde diyorum ondan diyor.mübarek desene herkesin işi gücü var diye hem ben babamın evinde birkez yıkamamışım halı seninkileri mi yıkayacağım ya..sonra devamı geldi k.pederimden işte seni cam silerken :)))kapı önü süpürürken:))görmüyorlar bi de geç geliyorsun ondan...o kadar öfkelendim ki yanlış birşeyler çıkacak diye kendimi zor tuttumm baba ben kendi evimin işini zor yapıyorumm diyebildim aslında demeliydim siz beni hizmetçi olarak mı aldınız yoksa oğlunuza eş mi....hepsi oğlanlarını kıskanıyor işte yok ötesi

Ayy süpermiş bu! :))))

ayy kızlar yazdıklarınızı okuyunca çok üzülüyorum size Allah sabır versin . .
%95 i nerdeyse düşüncesiz.insan yerini bilmeli bence.oğlunu kıskanıyorsan kıyamıyorsan evlendirme.ne kadar mantıksız hareket ediyorlar.Allah korusun ya. .

okuduklarımdan çok etkilenerek ağladım hele hasta beziinin içine bebeğini koyup eşine vermeleri inan gözümde canlandırdım ,çok zor.ALLAH KOLAYLIK VERSİN ACINIZI DİNDİRSİN.BUDA SİZİN SINAVINIZ.

Bi cinsel hayatımıza karışmadıkları kalmıştı oda olmuş sonunda.
Sizede çok güldüm vallaha halada gülüyorum

Bi cinsel hayatımıza karışmadıkları kalmıştı oda olmuş sonunda.
Sizede çok güldüm vallaha halada gülüyorum

Genele bakarsak kayınvalidem çok iyidir aslında,heleki burdaki arkadaşlarımın durumlarını gördükten sonra bin kez şükretsem az..
ya ben bayağı safım galiba bu konularda :86:
ama kayınvalidem sayesinde aşacağım bunlarıda :86: :89:

profil resmindeki sensin değil mi? seni neren anne gibi duruyormuş ya? kendi oğulcuğu 10 yaşında gibi duruyorsa bilemeyeceğim tabi. terbiyesiz kadın ya! hayret bir şey!

resimdeki benim canım,ben teşhisi koydum benim kaynanamın gözlerinde problem var,hala diyor çünkü :)

evet biraz safsın bu konularda ama zamanla aşarsın diye tahmin ediyorum. benimkide iyidir bazı konularda görümcemle aramda yapılan ayrımcılık dışında.aklıma geldikçe kin duyuyorum fakat kendi kendimede geçti borr'un pazarı ,sür eşeğini niğdeye diyorum.zamanında gözümü açmam gerekirdi artık çok geç. ALLAHA HAVALE ETTİM.

boşver canım takma kafana,eşinle iyi olduktan sonra gerisi boş.
kayınvalidenin iyi özelliklerine odaklanki güzellikleri gör,canın sıkılmasın.böylece kendini de yıpratmamış olursun: )

elti: sen ikizler burcuydun dimi? ay ben ikizler burcundakileri sevmem ki, anlaşamam ki...

elti: ayy ne kadar zayıfsın 50 kiloo çok zayıff
sevgilim: o her haliyle güzel, ben onun lise1 deki 55 kilo halini biliyorum o zaman da çok güzeldi
elti: ayy o zaman da çok şişmaannn
sevgilim: arada sadece 5 kilo var yenge

elti: seni x (sevgilimin annesi) sevmicek mi, beni sevmiyo seni de sevmicek..

sevgilim: sedef deneme sınavından 80 puan almış
elti: ben atandığımda da 80 puanı almıştım ama geçen senenin 80 i bu senenin 90 ı bi kere

elti: bu elbisenin aynısı bende de var. ama benimki x mağazasından, seninki sanki pazardan gibi duruyo

elti: onur sen üzgünsün sanki, noldu sedefle mi ayrıldınız, sedefle ayrıldınız dimi

elti: sen zaten oruç da tutmadın dimi, ben kapandım bilemiyorum yaniii..

elti: onur ben abine hep markalı giysiler alıyorum, görenler onu doktor sanıyo, sedef sana almıyosa söyle sana da alayım.

elti: x (sevgilimin annesi) bana bi kolye almış, altın ama incecik, koptu artık ne kadar dandikse. sen de görcen, sana da öyle yapcaklar.

elti: y (sevgilimin babası) her şeyde beni suçluyo, o ne biçim bi adam bi bilsen. bi de bayramlarda bizi çağırıyolar, ayy ne varsa edirnede, asıl onlar buraya gelmeli, sedef sen de gitme bayramlarda boşver

haa bi de son olarak bunu ekler

elti: bunlardan onurun haberi olmasın tamam mı canım

bu arada evli değilim,eltimle de sadece 1 kere görüştük. beni nelerin beklediğini şimdiden kestirebiliyorum

Son düzenleme:
Kayınvalide : x sen de kilo alcaksın sen de böyle kalmıcaksın
(ben de biliyorum herhalde kilo alacağımı sonsuza kadar böyle kalıcak değilim. hem ben bunu kabul ediyorum sen ne ısrarla söylüyorsun anlamıyorum hayret birşey)

nilüş ohh ne guzel yapmıssın aferın ablacık

Son düzenleyen: Moderatör:

Afedersiniz ama inanın çok güldüm okurken.

Densizliğin Nirvanası ....

Kayınvalidemi çok seviyorum ama ara ara şaşırtıyor beni..Dün evdeydik aradı beni çaya geleyim sana dedi.Buyur beklerim dedim.Neyse geldi.Karşı binamızda eşimin bi akrabası var o kadına da bayılırım,"dur onu da çağırayım 3ümüz sohbet ordan burdan dedikodu takılırız"dedim.

O da 2 üst komşusundaydı bana komşusunun balkonundan el salladı geliyorum dedi.Kayınvalidem başladı"Komşuyu da çağır çok iyi kadındır o da gelsin"dedi

Tanımam etmem akrabanın komşusu.Ben de tel.i kapadım "amaan boşver anne bizbize olalım 3 ümüz takılırız işte"dedim.Ve bomba geldi:"Hiç misafirperver değilsin"dedi

"Ben sadece bizbize olmak istedim,herkes benim ne kadar misafirperver olduğumu bilir içim rahat o yüzden"dedim.O zaman sen kendi evine çağır demedim,diyemediiiimmmm....

Haksız mıyım sizce tanımıyorum etmiyorum rahat rahat konuşamam tanımadığım insanların yanında..

bI İNCİDE BENDEN GELSIN Kayınvalıdecugum hasta olmsu maglum havalar neyse bu 1 ayda kendıen gelmedı doktora gıtmez takmsı bı bala basp bal yıyıro sıcak su ıcıor ıyı gelrımsı ne alakaysa neyse cumartesı gunu esım ısten geldı kaynanma demıkı bzıe gel sobalı benım evım onunkıde dogal gazlı ıyı dedım bı gece kalırkı evıde armızda bı ev var uzaklık okadr anam bu geldımı yayıldımı eve ılk gun neyse deım kı evım benım uc odalı ama kısın kızımı oturma odasında yatıorum ama koltuklarım acılmadı ıcın tek kıslık yatakda yatıorum bıgund edım ıdare ederız ucumuz yatalım ama ne mumkun yatılmıyor ertesı gun oldu allahım ev nasıl ter kokuyor orayı acma burayı acma usuorum dondum dun en sonudna ınat ustuen kalkdım temzılıge camı acma usuorum deıd deıdm anne ıyı olmsun cenen acılmsı hasta olan yatar yerınden kımıldamaz sesı cıkmadı evımı guzelce temzıledım aksamda esım kaynım gorumcem geldı deıdm annem ıyı olmsu bakın cenesı acılmsı dıasrdada kar yagıyor ayy cokk sogukk ben yaza kadr burdayım dedı bend egulerek ıcımden konsudum surat ıfademden anlarlar benım baksım yeter hesabı gorumcem hadı gdıoruz bız dedı ıyı dıro kadın hala esıme bakıs attım sonra bakdım kalkmsı ustunu topluor gıdor neyse gdıım havalr sogudu cocukla ucunzu yataga sıgmazsıız falan dıerek gıtı Allahım deıdm ıcımden hemen camlrı acdım evı havalndırdım sınır oldum mubaerk geldın bı gun kal gıt gozun goryor evımı yatıcak yer yok anam babm bıle gelırken on kere dusnuorlar zor tutuorum kalsınalr dıey babm az temzı hava alsın dıye adam ıkıncı gunu gıdor kızm sız gencsınzı olmaz boyle dıye az dusun demı aman dıor naprsanzı yapınben uyuyorum sapsuz kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…