Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

:1shok: evliya sabrı:nazar:
işte bu işi bi de içine atmadan yapmak lazım. cevap vermeden oturunca içine de oturuyo insanın, sonra dert sahibi oluo. bişi demeden ben seni hanımlığımla döverim demek var amaaaa...sadece kaynana,görümce,elti fln diil tabi,tüm insan ilişkileri için geçerli bişi bu...

valla konuşunca elllerine koz geçiyor. konuşmayınca köşeye sıkışıyorlar, konuşmak kişinin rengini belli eder, cevap versem hislerimi ögrenip kullanıcaktı ama susunca ne düşündüğümü nasıl bir insan oldugumu anayamadı.daha da delirdi. en sonunda amacıma ulaştım ve onu oğluna rezil ettim suskulugumla. planımı sabırla uyguladım arkadaşlar o hep kötü ben hep iyi oldum herkesın gözunde. belki iyi biri olmayabılırım gerçekte ama bunu kimse ispatlayamaz, bir kötü sözüm yok sonuçta :jeyyar:

ayyy ikrar cım bu ne ya ,allah akıl fikir versin bu gibi kadınlara ..görüşmede zaten ,mal mülk için demek bu yaptıkları , acaba ayşe verecekmi ona bir daire ,niyeti belliymiş bu kadının baştan beri..böylelerinin gözünü anca toprak doyurur..

sizler bi yandan şanslısınız benim eşimin yanında melaike..
doğal olarak eşim sürekli " sen yanlış anlamışsındır"
"annem demez öyle.."
"onu demek istememiştir"
"aşkım hamilelik seni hassaslaştırdı"
gibi telkinlerle öne çıkıyor ve sinir katsayım 2 ye katlanıyor..
susun siyen arkadaşlar ben hep sustum hep susuyorum ama 2 kere sinir krizi geçirdim
ilki 1 haftalık evliyken 2.side mayısın 30 da hamileliğimin 5 ayında..

valla konuşunca elllerine koz geçiyor. konuşmayınca köşeye sıkışıyorlar, konuşmak kişinin rengini belli eder, cevap versem hislerimi ögrenip kullanıcaktı ama susunca ne düşündüğümü nasıl bir insan oldugumu anayamadı.daha da delirdi. en sonunda amacıma ulaştım ve onu oğluna rezil ettim suskulugumla. planımı sabırla uyguladım arkadaşlar o hep kötü ben hep iyi oldum herkesın gözunde. belki iyi biri olmayabılırım gerçekte ama bunu kimse ispatlayamaz, bir kötü sözüm yok sonuçta :jeyyar:

dogru bı taktık belkı sabrına hayran kaldım
ben beceremedım susmayı cunku cok agar cumleler kuruyodu
tek ıyı yönü ne bılıyomusun kaynanamın cok delıkanlı kadın
alttan alttan yapmadım dırek yaptı ve eşimde gördu yapılanları sengözlerimebaksanab

ılk ıstemeye geldıklerınde balkonda oturuyoruz kadınlar ıste
bı ara benı tek yakaladı
senın 1 tane evın varmıs dedı
evet dedım
o evı oktayın uzerıne verceksın dedı
neden dedım
bızde kadının ustune ev olmaz dedı
sızın evler sızın uzerınıze ama ne alaka dedım
kusura bakma kımseye ev fılan veremem o ev benım
babam 24 saat sandalyelerın uzerınde nobet tutaral aldı o evlerı dedım surat dustu:kızgın:

sonra dırek soyledıgı senı ıstemıyorum ben dedı
senın ıstemenle olmuyo bu ısler dedım :1closedeyes:

evlen bakalım 1 ay sonra g...e baka baka gerı gondercem ayseyı alcam hemde oyle bı dugun yapcamkı cumle alem dugun gorcek dedı ıyı becerebılırsen yap bakalım dedı
oyle seyler yaptıkı
eşimle dugun salonuna aglayarak gırdık

dugun cd lerımı ızleyemıyorum:çok üzgünüm:

4 senelık evlıyım eşimle cok mutluyum cok sukur dunyadakı en buyuk sansım benım o

kayınvalıdemın en son gonderdıgı haber 24 haftalık hamıleyım bu arada
cocuga cok guvenmesın son nefesıme kadar ensesındeyım
:çok üzgünüm:

yazmakla anlatılmıyo ya :çok üzgünüm:
allahından bulsun ne dıyım:çok üzgünüm:

yuhhhhhhh hatta ohaa diyorum yaa.:1shok:bu kadar da olmaz ki ya.nasıl insan buu.hey ALLAHIM sen şaşırtma bizi.sen bi şaşırtmaya gör insanlar ne hale geliyo

"annem demez öyle.."
"onu demek istememiştir"
susun siyen arkadaşlar ben hep sustum hep susuyorum ama 2 kere sinir krizi geçirdim

ıste senınkı en tehlıkelı tıp altan alttan yapan cınsten
benımkı dırek oglunun yanında da yapıyodu eşimde verıyodu cevabını

dogru bı taktık belkı sabrına hayran kaldım
ben beceremedım susmayı cunku cok agar cumleler kuruyodu
tek ıyı yönü ne bılıyomusun kaynanamın cok delıkanlı kadın
alttan alttan yapmadım dırek yaptı ve eşimde gördu yapılanları sengözlerimebaksanab

amaç eşinin görmesi zaten. ne şekilde görürse görsün sonuçta görmüş. kimi susarak,kimi konuşarak eşine bir şekılde bunu göstermeli. bu tek başına kazanılacak bir zafer değil arkadaşlar, eşiniz yanınızda olmalı. tabi karşınızda gerçekten kötü bir aile varsa, yoksa ufak hatalar alttan alınmalı diye düşünüyorum.

yuhhhhhhh hatta ohaa diyorum yaa.:1shok:bu kadar da olmaz ki ya.nasıl insan buu.hey ALLAHIM sen şaşırtma bizi.sen bi şaşırtmaya gör insanlar ne hale geliyo

evet hamıle bı kadına bosatcam dıye laf gonderen bı kadın mafoldumben

allaha havala edıyorum
hep dıyorum kım kıme kotuluk dusundu ıse allah ona versın
allah bılıyo hıc kotuluk ıstememezlık etmedım
eşimi zorla goturdum annendır yapısı oyle onun falan dıye
ama tastım patladım en sonundamafoldumben

"annem demez öyle.."
"onu demek istememiştir"

tatlım deger mi sinirlerini bu kadar yıpratmaya, sakin ol azıcık. bir gün toprak olup gidecekler de avut kendını. bak ben sustum ama içime atmadım inan ki. cahil dedim avuttum kendımı. dengım degıl ne kafama takcam dedım. kendını hep telkın et tatlım, yuvana sıkıntı sokmamaya çalış. bebeğinin tadını çıkar. bırak konuşsunlar kendılerını düşürmeye devam etsinler

evet hamıle bı kadına bosatcam dıye laf gonderen bı kadın mafoldumben

allaha havala edıyorum
hep dıyorum kım kıme kotuluk dusundu ıse allah ona versın
allah bılıyo hıc kotuluk ıstememezlık etmedım
eşimi zorla goturdum annendır yapısı oyle onun falan dıye
ama tastım patladım en sonundamafoldumben

heralde patlarsın.hemne münasebet sen evi kocanın üstüne yapacakmışsın.ay ne kadar kızdım yaa.lafa bakk.

Bizimkide şimdi eşimin yanında kızıııım, canıııım... ama o yokken bi karartıyo kendini... eve gelince eşime söylüyorum diyorki kızım diyo sürekli genede yanlış anlıyosun acaba önceki olaylardan mı tepkilisin diyo Takacam kendime gizli kamera sonrada bırakıp gidicem o olcak... Aslında iyi taktik kendilerini sevdiriyolar baksana...

ilahi kız yine güldürdün beni sen eşini de böle güldürüyosan tabi senden vazgeçemzkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5 biraz da burdan yakaladım eşimi, hep sıkıntı hep dert bunaltır ınsanı, kafasını rahatlattım adamın ha ha :lepi: tabi ki hep cicim olmaz, küstüğüm de çok kötü küserim ama hiç çirkinleşmem önce saygı kızlar. birsamcım sevgıler tatlım.

ılk ıstemeye geldıklerınde balkonda oturuyoruz kadınlar ıste
bı ara benı tek yakaladı
senın 1 tane evın varmıs dedı
evet dedım
o evı oktayın uzerıne verceksın dedı
neden dedım
bızde kadının ustune ev olmaz dedı
sızın evler sızın uzerınıze ama ne alaka dedım
kusura bakma kımseye ev fılan veremem o ev benım
babam 24 saat sandalyelerın uzerınde nobet tutaral aldı o evlerı dedım surat dustu:kızgın:

sonra dırek soyledıgı senı ıstemıyorum ben dedı
senın ıstemenle olmuyo bu ısler dedım :1closedeyes:

evlen bakalım 1 ay sonra g...e baka baka gerı gondercem ayseyı alcam hemde oyle bı dugun yapcamkı cumle alem dugun gorcek dedı ıyı becerebılırsen yap bakalım dedı
oyle seyler yaptıkı
eşimle dugun salonuna aglayarak gırdık

dugun cd lerımı ızleyemıyorum:çok üzgünüm:

4 senelık evlıyım eşimle cok mutluyum cok sukur dunyadakı en buyuk sansım benım o

kayınvalıdemın en son gonderdıgı haber 24 haftalık hamıleyım bu arada
cocuga cok guvenmesın son nefesıme kadar ensesındeyım
:çok üzgünüm:

yazmakla anlatılmıyo ya :çok üzgünüm:
allahından bulsun ne dıyım:çok üzgünüm:

ya, be uyuz insan, madem ayşe çok kıymetli, onu alcan, ne diye bu kızı istemeye gidiosun? senin o anda 1 daireli ikrar yerine 20 daireli ayşenin evinde olman gerekiodu mantıken di mi amaCADIARZU ah ah, vercen bu kadını ayşenin eline, bak nası parasıyla dövüyo:eek:klava: kızımı zengin kocaya vercem diye yırtınanı çok gördüm de oğlunu biyere yamamaya çalışan nadiren çıkar,o da sana denk gelmiş arkadaşım. şükret ki kocan iyi çıkmış, çözmüş hemen anasının ne haltlar karıştırdığını ve tavrını koymuş ortaya.gerisi fasafiso:kahve:

kaydirigubbakcemile5 biraz da burdan yakaladım eşimi, hep sıkıntı hep dert bunaltır ınsanı, kafasını rahatlattım adamın ha ha :lepi: tabi ki hep cicim olmaz, küstüğüm de çok kötü küserim ama hiç çirkinleşmem önce saygı kızlar. birsamcım sevgıler tatlım.

salon kadını çizginizden çıkmayın diyosun yanikaydirigubbakcemile3ee haklısın da zaten

benden de sana sevgiler cnma.s.

benle birlikte 18 kişi konuyu takip ediyor:)))))ALLAH sorunları olanlara sabırlar karşı tarafada akıl fikir versin...

X