benımde gorumcemle aram kayınvalıdem yuzunden bozuluyor, ne yasarsak aramızda hemen gıdıp anlatıyor ona..kızda içten içe sinir oluyor, ben anlıyorm bir kere bile kendi sorunumuz yuzunden yasamadk yasadysak hep onun yuzunden emınım. sımdı benım gorumce tasınacak yenı ev aldı, bende ev hedıyesı ne alıcam dıye dusunuyrm. hanı arasam desem neye ıhtıyacın var alayım dıye, ama dogru olmaz durumu ıyı zaten ne ısterse alıyor, komik kaçar diye dusunuyrm..çaycısı yoktu en son evine gittiğimde yoktu, emin olamadım kaynanaya sorduk..oda ne dese tasınırlarken gıdermısız, gorurmusuz nesi yojksa alırmışız.eşimde anne bizi karıştırma zaten taşıma sırketıyle tasınacaklar, alya calısıyor hatta eltımıde kattı calısıyorlar bız oturmaya gıderız artık dedı. esı yardım eder yavas yavas yerlesırler dedı..ya kızlar ben elım ayagım tutuyor eşimde yardım etti binlerce kez sağolsun sunnet yaptım, tasındm kımseden aradılar çalışıyorlar hem dıye hem ne gerek var yardm kabul etmedm..hı hasta olsam tmm, o olsa koşar giderim.ben calısıyorum sunnet yaparken ne zorluklar yasadm hep esımle ıkımız yaptık..temızlıkcı tuttum o da tutsun hele bır gun oncesı işten ogleden sonra gittim evi temızledım, son hazırlıkları yaptım ertesı gun dugun gunu...tasınırken desen oyle ..bı de laf soyluyor o sızlere geldı dıye 1 kere geldı oda ben cagırmıcaktm laf omasın kendı kardesını cagıryr derler dıye cagrdm vallaha..hersey karsılıklı mı sonra karsılıklıysa ben onu odedım ceyızı gıtmeden bır gun once gıttık evını temızledık. anlamıyrm ınsanları bız gelınsek kolemıyz, bu mantığa çok bozuluyrm. ama eltım yalakanın onde gıdenı arkalarından konusur konusur yuzlerıne guler, yalakalığınıda yine yapıp gider..umurumda değil zaten onunla kıyaslanmaktan bıktım artık..ıkımız farklı karakterlerız neden kıyaslanıp duruyorus anlamyrm..kaynana bır surat astı ses tonu bır bozuldu esım oyle deyınce..tamm tmm sen gelme kardesıne dedı ..yanı bızı karıstırma deyınce..hem uzuldum ama bır yandan da kızdım..ne gerek var durduk yere sorun çıkarıyor, emınım gorumcenın haberı bıle yok, çagırmıcak kız belki de.. kaynana onun gorumce ve eltısı gelır dıye yapıyorsa bızde gıtmemız lazım dıye dusunuyorsa bu gorumcenın kabahatı olur ..ben nasıl yaptım kendı yapsın yardm kabul etmesın..ALLAH aşkına atla deve mi?çok sinir oluyorum safi sorunlar sonra ben annemle babama gıdemyrm temızlıge esas bana hakkı gecenlere, yıllarca cocuğuma baktılar, annem rahatsız yapamıyor babam yapıyor vallaha erkek basına hem yasıda var yani..ayıp ya vallaha ayıp..sımdı bayramda gıdınce bır karıs surat yapar, kayınpederi de dolduru bır kerede sakın ha oturup empati yapmaz..hep karşı taraf suçlu....ben hep kötü gelinim...soğuk nevaleyim bide kıyaslama yapmıyorlar mı? onlar beni böle yapıyorlar bır ınsanın yapacağı varsa da sen sureklı ustune gıdersen olmaz ki...offffffffffffffff!of bıtım artık ev-leneli 12 yıl oldu hep sorun hep sorun.....