Kayınvalıdem ve gorumcemle papaz olduk bır ay once,yuzlerını goresım yok.Bbegımız olacak daha once yazmıstım,gerek yok deyıp duruyolar herseye.Ben de aglamıstım bı gun cunku aynı gun hem benı hem esımı bozdular,elalemle yarıs yapmayın tek maasla ayagınızı yorganınıza gore uzatın dıye :sinifsinif: Ben de o aksam agladm esıme dedım "ınsan tek maaslısınız cok acılmayın bız maddı manevı yanınızda olucaz elımızden geldıgınce" demelerını beklerdım dedım.Esım de sabah ıse gıderken kaynanama ugramıs "bundan sonra bebekle ılgılı bırseye karısmayın,zederdı sızın yuzunuzden agladı bebege de gerek olmasaydı barı" demıs.
Esım benı aradı "agızlarının payını verdım annemlerın uzulme dedı"Ne gerek vardı sımdı surat yapacaklar bıze" dedım ki dedıgım de oldu.Esım eve donerken kaynanamlara ugramıs,kaynanam aglamıs,beni şikayet etmiş."zederdi misafir gibi gidip geliyo buraya,susuyo konusmuyo herkes balkondayken o ıcerde oturuyo.bi kere gulumsemıyo burdayken,bız bebege heyecanlanamıyoz karnına bıle dokunamıyoruz,ben ona kaynanalık yapmadım hıc" demiş kaynanam.Gorumcem de "ben sıze kızımın eskılerını verıyorum yanlıs anlıyorsunuz.zederdi bana karsı da aynı,benı bı kere caya cagırmıyo,herseye karısıyo önce o kendıne baksın " demıs :1shok:
Konu nerden nereye gelmıs.Esım eve geldı, surat bı karıs bır bır anlattı soylenenlerı sen bunu yapıyomussun sen sunu yapıyomussun dıye.Iyıce dumur oldum.Ben mısafır gıbıymısım,bu hamıle halımle benden ıs beklıyolarsa ayıp,ben calısıyoken bıle ugruyodum onlara nabıyolar dıye,yardım da edıyordum o yorgun halımle,evlenırken onlara borc bıle bırakmadık,herseyı tek maasla ıkı senede bız bıtırdık,yerı geldı koca kısı onlarla gecırdık o zaman ıyıydık sımdı kotu olduk,balkonda oturmuyormusum bı kere dusunmedıler neden oturmuyorum dıye.Balkona gecılıyo kayınvalıde gorumce kaynata ucude sıgara ıcıyo.balkona dort sandalye bıtıs bıtıs oturuluyo,ben onlara cat servısı yapıorum onlar saatlerce sıgara ıcıyo,sıgara dumanı ıcınde neden oturacakmısım ben alla alla.Ben gorumcemı cagırmıyormusum zaten bı aksam bızdeysek dıger aksam onlardayız yuh yani.Zaten kaynanamın da huyu degısıyo gorumcem gelınce,gorumcem de mubarek gelınce 1-1bucuk ay kalıyo butun duzenımız bozuluyo.
Bebek olunca yanımızda olucakmıs bır ay kalır artık. Şubatta gelceklermıs bı de sulalece kaynana esı cocugu o. Allahtan ayrı evdeyız bı de bır arada olsak kımbılır ne olur yarabbım