Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

şuan 7 aylık hamileyim ilk 4 ayım çok zor geçti
her yediğimi çıkarıyor ve sıksık bayılıyordum eşim bu sebeple 1 ay işe gidemedi
annemi çağırayımda sana göz kulak olsun dedi ve çağırdı..
annesi geldi..ben yatıyordum kendi halimde o geldiğinde doğruluyordum tabii
bi parça ekmek yedim onu da çıkardım ters ters bakıp bana "çok abartıyorsun hiç hamile kalmamış olsak neysssssse" dedi
şok oldum 8-9 kg verdim ben kaç kere hastanelik oldum abartmak ne demek ya..
topu topu 2 gün kaldı ve hasan evde işe gidemez uyandırmam lazım dedi kaçtı gitti..
hasan dediği eşimin ikizi 32 yaşında adam..

Ayyy kızlar çok oldum farkındayım ama bunu da söylemeden geçemicem... Biz eşimle 7 yıl çıktık sonunda kayınvalidecim evlendirmeye karar verdi ve annemle tanışmaya geldiğinde anneme demişki ben ayrılırlar diye bekledim ama vazgeçecekleri yok birbirlerinden napalım gelelim dedik... Artık akrabalar evlendir sevenleri diye çıkışıyo... :dance: Şimdi bin pişman ama nafileeeeeee.... Bırakmam goncamı ben.. :asigim:
hayatım senin kayınvaliden de tam kaynanaymış he.senin gibi kızı bulmuş vede öyle dıyor he:) ee ektiğini biçer insan istemezsen istenmezsin bu böyle sanırım.bi lafı derken geleceğide düdşünmek gerek.bak unutmamışsın dediği lafı unutamazsında.

gaynanam bana ,izmirli oynak dedi, sonra kalçalara bak şişko dedi, efendim sinsi, nalet, sessiz, şımarık hepsini dedi. sonra da sesi kısıldı bi daha konuşamadı,eşim volüm versin diye beklıo. oğluna hasret yaşıyor kendı ettı kendı buldu saf.

hayatım senin kayınvaliden de tam kaynanaymış he.senin gibi kızı bulmuş vede öyle dıyor he:) ee ektiğini biçer insan istemezsen istenmezsin bu böyle sanırım.bi lafı derken geleceğide düdşünmek gerek.bak unutmamışsın dediği lafı unutamazsında.

mezarımda çiçek bitse unutamam yaptıklarını, şimdi gülsemde en güzel zamanlarımızı ağlayarak geçirdik eşimde bende... Gün olur devarn döner... UMARIM! iyiki varsınızzzz :1hug:

ılk ıstemeye geldıklerınde balkonda oturuyoruz kadınlar ıste
bı ara benı tek yakaladı
senın 1 tane evın varmıs dedı
evet dedım
o evı oktayın uzerıne verceksın dedı
neden dedım
bızde kadının ustune ev olmaz dedı
sızın evler sızın uzerınıze ama ne alaka dedım
kusura bakma kımseye ev fılan veremem o ev benım
babam 24 saat sandalyelerın uzerınde nobet tutaral aldı o evlerı dedım surat dustu:kızgın:

sonra dırek soyledıgı senı ıstemıyorum ben dedı
senın ıstemenle olmuyo bu ısler dedım :1closedeyes:

evlen bakalım 1 ay sonra g...e baka baka gerı gondercem ayseyı alcam hemde oyle bı dugun yapcamkı cumle alem dugun gorcek dedı ıyı becerebılırsen yap bakalım dedı
oyle seyler yaptıkı
eşimle dugun salonuna aglayarak gırdık

dugun cd lerımı ızleyemıyorum:çok üzgünüm:

4 senelık evlıyım eşimle cok mutluyum cok sukur dunyadakı en buyuk sansım benım o

kayınvalıdemın en son gonderdıgı haber 24 haftalık hamıleyım bu arada
cocuga cok guvenmesın son nefesıme kadar ensesındeyım
:çok üzgünüm:

yazmakla anlatılmıyo ya :çok üzgünüm:
allahından bulsun ne dıyım:çok üzgünüm:

ayy okudum ne manyaklar var baya olmuş hepsini okumadım sonuç ne oldu peki tatlım?

sonuç:
kaynanam evi kaynıma bıraktı kendi orda burda sığıntılanmaya çalışıyor
en son geçen pazar bize çıktı geldi senin bebeğe nevresim dikelim doğuma kadar anca yetişir diye...
ve ben "ilk defaa" kendisine cevap verdim..
yaa keşke banada sorsaydın ben haftaya bursaya gidicm babamı 2 aydır göremiyorum gidincede kalırım bidaha kolay kolay gidemem doğuma 1.2 ayım kaldı dedim
1 haftada dikeriz el ele verip dedim ..
ama yetişmez kiii diye surat astı güldüm sevimli sevmli yetiştiği kadar anneciğim dedim:icecream:
ve bu lafımla 1 senemin kini birikimi çıktı bi rahatladım ki sormayın..

gaynanam bana ,izmirli oynak dedi, sonra kalçalara bak şişko dedi, efendim sinsi, nalet, sessiz, şımarık hepsini dedi. sonra da sesi kısıldı bi daha konuşamadı,eşim volüm versin diye beklıo. oğluna hasret yaşıyor kendı ettı kendı buldu saf.

ohh iyi olmuş, oynak ne demek ya,sende ana baba evladısın ne biçim laf öyle:eek:klava:

gülkurusu ve ikrar yuhh diyorum sizinkilere

yuhh az kalır ama şöyle bir gerçek var en şirretine bile sessiz kalıp cevap vermezsenız kazanan hep siz olursunuz. ortadan da çatlasanız cevap vermeyın, arkanızda iz bırakmayın derim. bana şunu dedi diyemez benım kaynanam bu nedenle kazanan hep ben olucam. söz kirlilğine sakın kapılmayın arkadaşlar.

bı ara benı tek yakaladı
evet dedım
neden dedım
babam 24 saat sandalyelerın uzerınde nobet tutaral aldı o evlerı dedım surat dustu:kızgın:

evlen bakalım 1 ay sonra g...e baka baka gerı gondercem ayseyı alcam hemde oyle bı dugun yapcamkı cumle alem dugun gorcek dedı ıyı becerebılırsen yap bakalım dedı
oyle seyler yaptıkı

4 senelık evlıyım eşimle cok mutluyum cok sukur dunyadakı en buyuk sansım benım o

Ay inanmıyorum cnm Allahından bulsun inşallah... benimki çok iyiymiş aslında yaa...:kedi:

bı ara benı tek yakaladı
evet dedım
neden dedım

oyle seyler yaptıkı

aa derdi ne ?? niye evlenmenizi istemedi

bı ara benı tek yakaladı
evet dedım
neden dedım

oyle seyler yaptıkı

ay inanamadım , inanılır gibi de değil zaten.
görüşmüyosundur herhalde böyle bi kaynanayla,
mümkünse uzak olsunlar
yüzüne bakacak yüzü varmı acaba

yuhh az kalır ama şöyle bir gerçek var en şirretine bile sessiz kalıp cevap vermezsenız kazanan hep siz olursunuz. ortadan da çatlasanız cevap vermeyın, arkanızda iz bırakmayın derim. bana şunu dedi diyemez benım kaynanam bu nedenle kazanan hep ben olucam. söz kirlilğine sakın kapılmayın arkadaşlar.

:1shok: evliya sabrı:nazar:
işte bu işi bi de içine atmadan yapmak lazım. cevap vermeden oturunca içine de oturuyo insanın, sonra dert sahibi oluo. bişi demeden ben seni hanımlığımla döverim demek var amaaaa...sadece kaynana,görümce,elti fln diil tabi,tüm insan ilişkileri için geçerli bişi bu...

ohh iyi olmuş, oynak ne demek ya,sende ana baba evladısın ne biçim laf öyle:eek:klava:

o oynak dediği kız elaleme rezil ettiği kızdan medet umuyor şimdi, oğlunun yüzünü kaç yıldır görmedi, beni degıl kendını rezil etti aleme, kendını evladından mahrum bıraktı. ama hep cahıllıgınden. söz ağızdan bir kere çıkar bunu unutuyorlar. eşim affederse ben de affederim ama öylesine eşimin gönlü olsun diye konuşurum. dengim değil sonuçte ne konuşcaz. ama eşim ona kırgın, onun namusuna laf uzattı, yüzünü yere düşürdü nasıl affetsin.

ay inanamadım , inanılır gibi de değil zaten.
görüşmüyosundur herhalde böyle bi kaynanayla,
mümkünse uzak olsunlar
yüzüne bakacak yüzü varmı acaba

yok canım gorusmuyoruz en son eşimin yanında tel actı esımı evde yok sandı eşimin yanında hakaretler beddular eşim aldı telefonu helal olsun sana dedı kapattı

bıdaha gorusmedım yuz yuze
haber gonderıyo akrabalarla ıstemafoldumben

X