Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

ben normalde yemek yapmasınıda temizlik yapmasınıda kendime göre iyi bi şekilde biliyorum zaten ve bunu oda biliyo .. çünkü benim annem işi dolayısıyla başka bi şehirdeydi ben lise 2 den üniversiteye gidinceye kadar ve babam ile kardeşime ben bakıodum evin temizliği yemeği bunların üstüne dersane ve okula giden bendim.. bunları kendiside bilio ve bole olmasına rağmen bunları soleyince bende bunu dedim..şunuda soleyim el işi yapmayı gerçekten bilmiorum ve biriyle evlenmek için illa el işi örgü bilmek gerekmio ben zaten el işiyle uğraşmayı sevmem yani solediğimde ne var ki .. kendi hep aman şunu öğren şunu yapta senin gelinin çok iyi çok maharetli sözlerini duymak istio bunu bana kendisi dedi .. tabi ki duysun en doğal hakkı ama ben daha oraya gitmeden neyi nasıl yaptığımı görmeden bu konuşmalar olmaz ki görür beğenmez o zaman gel kızım sana da öğreteyim der..

canım el ısı orgu falan bunlar bos onemsız seyler.
ama yemek konusununda okadar takılacak bısey oldugunu dusunmuyorum sız daha evlenememısınız evllendıktan sonra ınsan herseyı ogrenıyor ve kayınvalıdenızın sıze boyle degılde ogrenırsın kzıım beraber yaparız yaparsın den gıbı sozler soyleemesı lazımdı dıye dusunuyorum ama ıste herzaman bırbırımızın ıstedıgı gıbı olamıyoruzkı buda bı gercek......

krizantem20 işte bende bunu diorum daha neyi nasıl yaptığımı bile bilmio ama bu tip şeyleri yapabildiğimi bildiği halde bana sordu bende sinirlendim evet ben hiç bişey yapmayı bilmiorum dedim ve bana dio ki o zaman oğlum senin neyini beğenmişte almış bilmem ona sormak lazım dedim .. ya gerçekten çok moralim bozuldu.. ben ole kayınvalidemi sevmeyen biri de deilim çünkü 3 ay sonra kısmetse düğünüm var ve onlarla beraber yaşıcam artık .. onla iyi ilişkiler kurmak istiorum .. ama bu lafı soleyince artık biilmiorum yani biraz uzak durcam

arkadaşlar bu konuya hiç yorum yapmamıştım ama kimseye anlatmazsam içimde patlıcak sonra.. bugün kayınvalidemi aradım hal hatır sormak için bu arada ben nişanlıyım.. nişanlımgil başka memlkette .. kayınvalidem pek beni aramıo ben genelde arayıp soran oluorum aslında aramıcaktım artık o arasın diodum ama içim elvermedi .. konuşurken dedi işte napıosun bende dedimki napayım valla evde ole tek başıma otuorum yapacağım bişeyde yok dedim.. o da el işi örgü falan yapsana o zaman çeyiz için dedi bende onları yapmayı bilmiorum o yüzden yapamam dedim.. sonra dediki ooo desene senle çok işimiz var seni baya bi eğitmem lazım dedi bende neden başka neleri bilmiorum ki acaba dedim .. o da bilmem sole bakalım diyince doğru anne temizlik yapmayı yemek yapmayıda ben bilmem dedim .. sonra bana aaa evet onu bilmiosun bunu bilmiosun ben seni nie aldımki oğluna dedi tabi baya moralim bozuldu ole diyince bende valla bilmiorum sor bakalım benim neyimi beğenip istemiş dedim o da gelsinde akşama bi sorayım da kulağını çekiym dedi ... ama bu konuşmayı gülerek yapıo tabi neymiş şaka anlamındaymış ben alınmayım die ole konuştu galiba ama sizce her şakada bi ciddiyetlik yok mudur ?? ben kayınvalidemi daha tam olarak çözemedim.. ama bu laflara hakikaten çok kırıldım aradan belli bi zaman geçti ve nişanlım aradı o esnada bu olup biteni anlattım ve ben senin anneni arıorum hal hatır sormak için annenin dediğine bak dedim .. üstelik bide evden kiracı çıktı biz gircez eve 1 ay sonra ben normalinde nişanlıma demiştim boyayı sen istediğin gibi yaptır ama mutfak dolaplarını beraber seçelim die o da tamam demişti.. bugün kayınvalidem dio ki siz herşeyi bize bırakın çok güsel bişey yapcaz merak etme.. ya ben zaten boya işini nişanlıma solemiştim ama denmez mi hiç senin istediğin bişey varmı ona göre yaptıralım zevkinede uysun falan yokkk nerdeee.... sanki o evde onlar oturcaklarda anlayamadım yani...

çok yazdım galiba kızlar kusuruma bakmayın ama hakikaten gücendim bu davranışlarına

canım anlat anlat sıkıntıların hafıflesın...bana kalırsa bıraz alttan almışsın.aranızdaki ilişki nasıl bilmiyorum ama yinede bukadar ağır bi şaka olmaz bence..sen iyi niyetli davranarak kötü düşünmemişsin.yada belki gerçekten sadece şaka yapmak istemiştir.
ama en önemli konu ev konusu..benden sana tavsiye hayatım(yanlış anlama,ben uzman değilim bu konularda sadece yaşadıklarımdan konuşuyorum.)evinede,eşyanada,düğün hazırlıklarınada hiç kimseyi karıştırtma.herşeyi kendi zevkine göre al,kendı zevkıne göre yap,onlar bu hazırlık aşamalarında genelde iyi niyetli yaklaşırlar ama ınan bana, öyle değil canım,sadece kendi istedikleri olsun diye öyle davranırlar.içinde kalmasın hiçbirşey o evde senın olcak içinde ömür boyu sen yaşıycaksın,ve eşylarıda sen kullanıcaksın.müdahele ettırtme canım..a.s.

kayınvalıde bıle olsa kımseyle fazla acık sacık net konusmıycaksın ben bunu ogrendım

sen bı sınırle soylemısın oda sankı beklıyomus gıbı sakaya vurmus ısı ama sakada olsa olmaz yanı.

sen bosver takılma canım bak ne guzel 3 ay sonra dugunun varmıs arada sogukluk olmasın

cunku sogukluk bı basladımı arkası gelıyor onun ıcın sen gormezden gel bence dugun arefesınde tatsızlık olmasın aranızda.

krizantem 20 ve huzursevgi çok haklısınız canım arada soğukluk yaratmamaya çalışcam ama mesafe koycam hep ben arıodum artık onu ben aramıcam kendi azcıkta benim üstüme düşsün.. ev konusunda ise ben zaten nişanlıma demiştim boya ya beyaz olcaktı ya da fildişi ona sen karar ver sadece mutfak dolaplarını beraber seçelim demmiştim.. o yüzden mutfak konusunda işime karıştırmamayı düşünüorum .. aramızdaki ilişki kayınvalidemle o kadar kötü deil aslında şimdiye kadar ne yalan soleyim bi kötülüğünü ole çok görmedim ilk defa bana kalp kırıcı konuştu bu şekilde.. bilemiorum nasıl davranmalıyım..

krizantem 20 ve huzursevgi çok haklısınız canım arada soğukluk yaratmamaya çalışcam ama mesafe koycam hep ben arıodum artık onu ben aramıcam kendi azcıkta benim üstüme düşsün.. ev konusunda ise ben zaten nişanlıma demiştim boya ya beyaz olcaktı ya da fildişi ona sen karar ver sadece mutfak dolaplarını beraber seçelim demmiştim.. o yüzden mutfak konusunda işime karıştırmamayı düşünüorum .. aramızdaki ilişki kayınvalidemle o kadar kötü deil aslında şimdiye kadar ne yalan soleyim bi kötülüğünü ole çok görmedim ilk defa bana kalp kırıcı konuştu bu şekilde.. bilemiorum nasıl davranmalıyım..

inşallah bu zamandan sonrada kötü laf etmez canım..yapabılceğin en güzel şey mesafe koymak hayatta bir gerçek varki malesef hiçbirzaman gelinle kaynana-annele-kız gibi olamıyor.o yuzden mesafelı olmakta fayda var.kısacası ağır olmak lazım bunların karşısında..mutluluklar ömür boyu sanada buarada canım..allah yuvandan mutluluğu huzuru eksik etmesin...:nazar::nazar:

bir keresinde eşimi çok kıskanmıştım haklı olarak ama eşim sebep oldu kıskanmama bana hemen dönüp ailesi aa bu ne böyle başka kız alırız oğlumuza demezler mi...delirmiştm sinirden bende buyrun efendim ona karı bana koca çok demiştm..

bir keresinde eşimi çok kıskanmıştım haklı olarak ama eşim sebep oldu kıskanmama bana hemen dönüp ailesi aa bu ne böyle başka kız alırız oğlumuza demezler mi...delirmiştm sinirden bende buyrun efendim ona karı bana koca çok demiştm..

:roflol:tebrik ederim bacım süper bi laf:roflol:

chivas valla ii yapmışsın .. keşke bende ole çabuk cevap veren biri olabilsem bazen tıkanıorum sonradan diorum keşke şunu deseydim falan die

chivas valla ii yapmışsın .. keşke bende ole çabuk cevap veren biri olabilsem bazen tıkanıorum sonradan diorum keşke şunu deseydim falan die

bnde eskiden senin gibiydim salak gibi susar içime atar ağlardım ama beni en son delirttiler çığrımdan çıktım yani zorla:eek:klava:

X