- 5 Ekim 2009
- 8.323
- 9
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #3.841
:dance::dance:eşinin cvbı çok güzel canım..kayınpederinde,benım kayınpeder gıbı yüzsüzün önde gideni..
Akşam eşimle Ezel dizisini seyrediyorduk
Bak Eşyan'a dedi babası ne kadar kötü dolandırıcı ama atamıyor hala seviyor dedi
Bizimkilerde o hesap anne baba bağı çok güçlü vazgeçilmiyor
Eşlerle mutlu olmanın tek yolu sakin konuşmak sanırım
Ona sakin bi dille sana yaşattıkları utancı anlatmaya çalış
Ben aranıza asla girmem onlar senin ailen ama mümkünse ben biraz mesafeli durmak istiyorum de
Ben düğünümdeki rezilliklerden sonra eşimle böyle konuşmuştum
Onların arasına hiç girmedim ama kendim uzak durdum
Eşim artık kendi kararıyla uzak duruyor belki ben isteseydim bugün içinde şüpheleri olacaktı
Ama kendi yaşadı gördü şimdi uzak duruyor
Burda yazdığın için o kadın kızı falan dersen eşini daha çok üzer
Sözün özü erkeklere asla ailelerini şikayet etmeye gelmiyor
En mantıklısı onları şikayet yerine kendi üzüntülerini sakin bi dille anlatmak diye düşünüyorum
Eşim babasının bu kişiliğiyle liseden sonra tanışmış
Çok konuşmuş çok çabalamış hatta maddi destekte bulunmuş bi dönem
Ama babasının değişmeyeceğini görünce evden ayrılıp kendi hayatını kurmuş
Ve bidaha hiç bu konularda babasıyla yüz göz olmamış
Ama hayatına ben girince ve bu çirkinliklerle karşılaşınca eşim tahammül edemedi
Sustu sustu babadır haktır hukuktur diye çok sabretti ama artık sabrının bittiği noktaya geldi
Beni düşünmeyeni ben hiç düşünmem diyor lafını da esirgemiyor
Böyle olunca babası da geri çekiliyor ( Deli deliyi görünce çomağını saklıyor hesabı aklinialirimsmile)
bende eşimle 8 sene çıktım canım.2 yıl nişanlı kaldık.10 aydırda evliyiz..yaklaşık 11 senedir içlerindeyim..kayınpederimin seninkinden kalır yanı yok..eşim bebeklikten beri babasına nefretle besleyerek büyüdü.bana ilk bahsettiğinde bu olaylardan kızmıştım ona ama tanıdıkça ve içlerine girdikçe,eşimle beraber ağladık..bir aile kavramı anne baba sevgisi desteği olmadan büyümek çok zor olsa gerek..ve o bunları hiç unutmuycak ben biliyorum çok iyi..artık ağzımı açmıyorum..oda mecbur kaldığında konuşuyor bir tek..ama onlar için gerçekten zor..herzaman söyler eşim bir çocuğum olursa manevi yönden onu hiç boşlukta bırakmıycam diye..kısacası aile kavramını biz ikimiz aile olduktan sonra öğrendi..
benim işittiğim lafları kim işitmiştir merak ediyorum doğrusu.kayınvalidemden duymadığım laf kalmadı...eşimle 4 sene çıktım 8 ay nişanlı kaldım düğünden 1 ay önce eşimle ailesi ayrıldılar ve tekrar tüm masrafları cebimizden ödedik.aldıkları hiç bişeyi göndermediler gelinliğimi bile.ama eşimle mutluyum ben çok şükür onlarla da görüşmüyoruz.yine de anne babası olduğu için eşime görüşmesiyle ilgili baskı yapıyorum (vicdan ya bendeki artık vicdan mı enayilik mi bilmem :) )ama eşim razı gelmiyor.o gün yaşadıklarıma hala üzülüyorum nedense...duyduğum sözlerin içimdeki yarası hiç kapanmıo...
kesinlikle haklısın canım ama ben babamı kaybettim çok üzülüyorum oda sağken en azından selamlaşsın diodum ben.ama artık karışmıcam dediğin gibi koca adam banane dimi:))zaten barıştırsam fitnelerinin bitmeyeceğini de biliyorum.:)) teşekkür ederim değerli yorumun için.bu konularda konuşmak rahatlatıyo insanı...Geçmişler olsun
Haddim olmayarak nacizane fikrimi söylemek isterim
Çokta baskı yapma bence yarın bigün bi kazık daha yerse bu sefer de ben barışmaya zorladım diye üzülürsün
Eşin kocaman aklı başında insan görüşmek istemiyorsa hiiiç karışma bence
Canım son durumunuz nedir
İnşallah eşin hatasını anlayıp aranızı düzeltmiştir :Saruboceq:
Konuştuğumuz gibi yaptımyerimsenibenBen asla onların adını ağzıma almıycam sen de nasıl istiyorsan öyle görüş tek kelime çıkmaz ağzımdan dedim,yeterki beni karşı karşıya getirme hiçbir şekilde yüzlerini görmek istemiyorum dedim,tamam dedi o da..Sonra hiçbirşey olmamış gibi konuşmaya başladı.Ama 2 gündür benim o kırdığı kalbimi nasıl tamir eder bilmiyorum:1no2:
Senin adına çok sevindim Sorun çözülmüş alkisalkisalkis
Hem barışmışsınız hemde ailesiyle seni muhatap etmemeyi kabul etmiş
Sende uzatma artık senin derdin ailem değilmiş hala huysuzsun dedirtme
Artık mutluluğun tadını çıkar ki bak ikimiz ne kadar mutluyuz huzurluyuz
Aramıza kimseyi sokma diyebilesin
Valla bende kocamın sağlığı aman bozulmasın iyileşsin
Huzurumuzu kimse bozmasın diye diye iyicene strateji uzmanı oldum aklinialirimsmile
Senin adına çok sevindim Sorun çözülmüş alkisalkisalkis
Hem barışmışsınız hemde ailesiyle seni muhatap etmemeyi kabul etmiş
Sende uzatma artık senin derdin ailem değilmiş hala huysuzsun dedirtme
Artık mutluluğun tadını çıkar ki bak ikimiz ne kadar mutluyuz huzurluyuz
Aramıza kimseyi sokma diyebilesin
Valla bende kocamın sağlığı aman bozulmasın iyileşsin
Huzurumuzu kimse bozmasın diye diye iyicene strateji uzmanı oldum aklinialirimsmile
bencede ne hoş değil mi:))Canımsına.s. Bir insanı hiç görmeyip sevgi beslemek ancak bu sitede olur sanırım
arkadaşlar bu konuya hiç yorum yapmamıştım ama kimseye anlatmazsam içimde patlıcak sonra.. bugün kayınvalidemi aradım hal hatır sormak için bu arada ben nişanlıyım.. nişanlımgil başka memlkette .. kayınvalidem pek beni aramıo ben genelde arayıp soran oluorum aslında aramıcaktım artık o arasın diodum ama içim elvermedi .. konuşurken dedi işte napıosun bende dedimki napayım valla evde ole tek başıma otuorum yapacağım bişeyde yok dedim.. o da el işi örgü falan yapsana o zaman çeyiz için dedi bende onları yapmayı bilmiorum o yüzden yapamam dedim.. sonra dediki ooo desene senle çok işimiz var seni baya bi eğitmem lazım dedi bende neden başka neleri bilmiorum ki acaba dedim .. o da bilmem sole bakalım diyince doğru anne temizlik yapmayı yemek yapmayıda ben bilmem dedim .. sonra bana aaa evet onu bilmiosun bunu bilmiosun ben seni nie aldımki oğluna dedi tabi baya moralim bozuldu ole diyince bende valla bilmiorum sor bakalım benim neyimi beğenip istemiş dedim o da gelsinde akşama bi sorayım da kulağını çekiym dedi ... ama bu konuşmayı gülerek yapıo tabi neymiş şaka anlamındaymış ben alınmayım die ole konuştu galiba ama sizce her şakada bi ciddiyetlik yok mudur ?? ben kayınvalidemi daha tam olarak çözemedim.. ama bu laflara hakikaten çok kırıldım aradan belli bi zaman geçti ve nişanlım aradı o esnada bu olup biteni anlattım ve ben senin anneni arıorum hal hatır sormak için annenin dediğine bak dedim .. üstelik bide evden kiracı çıktı biz gircez eve 1 ay sonra ben normalinde nişanlıma demiştim boyayı sen istediğin gibi yaptır ama mutfak dolaplarını beraber seçelim die o da tamam demişti.. bugün kayınvalidem dio ki siz herşeyi bize bırakın çok güsel bişey yapcaz merak etme.. ya ben zaten boya işini nişanlıma solemiştim ama denmez mi hiç senin istediğin bişey varmı ona göre yaptıralım zevkinede uysun falan yokkk nerdeee.... sanki o evde onlar oturcaklarda anlayamadım yani...
çok yazdım galiba kızlar kusuruma bakmayın ama hakikaten gücendim bu davranışlarına
arkadaşlar bu konuya hiç yorum yapmamıştım ama kimseye anlatmazsam içimde patlıcak sonra.. bugün kayınvalidemi aradım hal hatır sormak için bu arada ben nişanlıyım.. nişanlımgil başka memlkette .. kayınvalidem pek beni aramıo ben genelde arayıp soran oluorum aslında aramıcaktım artık o arasın diodum ama içim elvermedi .. konuşurken dedi işte napıosun bende dedimki napayım valla evde ole tek başıma otuorum yapacağım bişeyde yok dedim.. o da el işi örgü falan yapsana o zaman çeyiz için dedi bende onları yapmayı bilmiorum o yüzden yapamam dedim.. sonra dediki ooo desene senle çok işimiz var seni baya bi eğitmem lazım dedi bende neden başka neleri bilmiorum ki acaba dedim .. o da bilmem sole bakalım diyince doğru anne temizlik yapmayı yemek yapmayıda ben bilmem dedim .. sonra bana aaa evet onu bilmiosun bunu bilmiosun ben seni nie aldımki oğluna dedi tabi baya moralim bozuldu ole diyince bende valla bilmiorum sor bakalım benim neyimi beğenip istemiş dedim o da gelsinde akşama bi sorayım da kulağını çekiym dedi ... ama bu konuşmayı gülerek yapıo tabi neymiş şaka anlamındaymış ben alınmayım die ole konuştu galiba ama sizce her şakada bi ciddiyetlik yok mudur ?? ben kayınvalidemi daha tam olarak çözemedim.. ama bu laflara hakikaten çok kırıldım aradan belli bi zaman geçti ve nişanlım aradı o esnada bu olup biteni anlattım ve ben senin anneni arıorum hal hatır sormak için annenin dediğine bak dedim .. üstelik bide evden kiracı çıktı biz gircez eve 1 ay sonra ben normalinde nişanlıma demiştim boyayı sen istediğin gibi yaptır ama mutfak dolaplarını beraber seçelim die o da tamam demişti.. bugün kayınvalidem dio ki siz herşeyi bize bırakın çok güsel bişey yapcaz merak etme.. ya ben zaten boya işini nişanlıma solemiştim ama denmez mi hiç senin istediğin bişey varmı ona göre yaptıralım zevkinede uysun falan yokkk nerdeee.... sanki o evde onlar oturcaklarda anlayamadım yani...
çok yazdım galiba kızlar kusuruma bakmayın ama hakikaten gücendim bu davranışlarına
benimde kayınvalidem bana paçozz dedi.Hayatımda duyduğum en güzel inci