- 6 Ağustos 2009
- 2.996
- 8
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #2.441
slm kızlar,bugün paylaşmak istediğim;ağır bir grip geçiriyorum,eşimde yüksek ateş ve mide bulantısı belirtileri vardı,eşim hastaneye gitti,tahliller yapıldı,bakteriyel enfeksiyon çıktı.kaynanamlar;oğlum şunu ye,ilacını içtin mi,saatini takip et rengarenk 4 saatte alınmalı....... kimse de demedikiseni de dr a götürelim mi,kız kardeşimle barışmıştık ya,aynı katta çalışıyoruz,dün ölen arasında uzandım ofiste ve çok fena olmuştum,kardeşim dr.git diye verdi kimliğini(ikiziz ve benimki evde kalmıştı)akşamda beni merak etmiş,nasıl oldum diye,domuz ribi olmamdan korkmuş.....KAYNANAMLAR EŞİMİN DOMUZ GRİBİ OLMASINDAN KORKMUŞLARDI,AKILLARINA BEN ELMEDİM BİLE,görüceme grip oldum dediğimde ya niye dikkat etmiyosunuz kendinize,BİZEDE BULAŞTIRCAKSINIZ dedi...Varın yorumu siz yapın.
sahrut askitom nerdesinizz bugun cok kotuyum ben midem bulaniyor bisey yiyemiyorumdr gittim besbucuk haftalikmis bebek ogrendim yine kafam karma karisik konusmaya ihtiyacim var nerdesinizz??
şu miğde bulantısı için hiiç vereceğim bir tavsiyem bidiğim bişi yok geçmiş olsun çok kötü bişi yaa....demek 5.5 haftalık olmuş peki genel sağlık olarak ne dedi doktor çiçek. kafanınn karışıklığı hala gebelik sonlandırma veya doğurmada kararsızlık mı?
canım senı kararsızlıga tekrar dusuren nedır...
saglik konusunda henuz bisey demedi sebebi ise ebenim dogurma konusunda tekrar kararsizliga dustugum canim
kafam evet buyuzden karisik cok kararsizim yani genel olarak evimizin halini durumumuzu dusununce bu cocugu kesinlikle istemiyor ve hazir degilim cuma gunu istiyordum karar vermistim hayata pembe gozluklerle bakiyordum ama dusununce kendimi bir cocuklu anne olarak goremiyorum hazir degilim cok zor durumdayim paylasacakta bir esim ve birde sizler varsinizcok yorgun halsizim suan doktor elime evrak verdi aldirmaya karar verince burayi ara randevu al dedi bebek besbucuk haftalik haberin olsun dedi garip olan ne biliyormusunuz 4 hafta evvel test yapmistim ve hamile degildim ertesi gun hapi kullandim uzerine ve suan besbucuk haftalik hamileyim nasil bisey bu anlamadim ilk testinde pozitif cikmasi gerekli bu durumda ama 4 hafta evvel yaptigim negatifti ya off
yorum yaptıktan sonra farkettim eşinle ilgili durumu. şaşırdım biraz, nasıl sinirlenirse işi bırakır senin maaşına güveniyor daha doğrusu sana güveniyor olmalı. hani düşünmüyor mu hani bu kadar borç var ödenmesi lazım diye.
cicekcim cok zor bir durumun var anlıyorum.. Hayırlısı olsun..
ama tabiki cocuk aldırmak büyük vebal, inan çadırda bile yaşasan cocugunu aldırma hakkın yokki..
bunun geri dönüşü yok canım . bir can almaktan farkı neki. ha 5 haftalık ha 5 yaşında..
bunun hükmü bize düşmez. bak maddi sıkıntı hepimizde var ama ben bir cocugum olmasını cok isterim.
bizleri düşün belki bir gün cok istersin ama olmaz...