-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #2.381
ınsallah canım.hersey vaktınde guzel.hos dogumdanda cooook korkuyorummm
oncelıle gecmıs olsun rengarenk.bosver canım bu dengesızlerı.dunya dondunkce hep varolucaklar.onlar olmasa ıyılerın degerı nasıl anlasılcak.esınle ıyı ol gerısı dıs kapının dıs mandalı...bende 6 ay oturdum kaynana kaynımla oyuzden senı cok ıyı anlıyorum.degmez onlara uzulmeye...slm kızlar,bugün paylaşmak istediğim;ağır bir grip geçiriyorum,eşimde yüksek ateş ve mide bulantısı belirtileri vardı,eşim hastaneye gitti,tahliller yapıldı,bakteriyel enfeksiyon çıktı.kaynanamlar;oğlum şunu ye,ilacını içtin mi,saatini takip et rengarenk 4 saatte alınmalı....... Kimse de demedikiseni de dr a götürelim mi,kız kardeşimle barışmıştık ya,aynı katta çalışıyoruz,dün ölen arasında uzandım ofiste ve çok fena olmuştum,kardeşim dr.git diye verdi kimliğini(ikiziz ve benimki evde kalmıştı)akşamda beni merak etmiş,nasıl oldum diye,domuz ribi olmamdan korkmuş.....kaynanamlar eşimin domuz gribi olmasından korkmuşlardı,akıllarına ben elmedim bile,görüceme grip oldum dediğimde ya niye dikkat etmiyosunuz kendinize,bizede bulaştırcaksınız dedi...varın yorumu siz yapın.
slm kızlar,bugün paylaşmak istediğim;ağır bir grip geçiriyorum,eşimde yüksek ateş ve mide bulantısı belirtileri vardı,eşim hastaneye gitti,tahliller yapıldı,bakteriyel enfeksiyon çıktı.kaynanamlar;oğlum şunu ye,ilacını içtin mi,saatini takip et rengarenk 4 saatte alınmalı....... kimse de demedikiseni de dr a götürelim mi,kız kardeşimle barışmıştık ya,aynı katta çalışıyoruz,dün ölen arasında uzandım ofiste ve çok fena olmuştum,kardeşim dr.git diye verdi kimliğini(ikiziz ve benimki evde kalmıştı)akşamda beni merak etmiş,nasıl oldum diye,domuz ribi olmamdan korkmuş.....KAYNANAMLAR EŞİMİN DOMUZ GRİBİ OLMASINDAN KORKMUŞLARDI,AKILLARINA BEN ELMEDİM BİLE,görüceme grip oldum dediğimde ya niye dikkat etmiyosunuz kendinize,BİZEDE BULAŞTIRCAKSINIZ dedi...Varın yorumu siz yapın.
slm kızlar,bugün paylaşmak istediğim;ağır bir grip geçiriyorum,eşimde yüksek ateş ve mide bulantısı belirtileri vardı,eşim hastaneye gitti,tahliller yapıldı,bakteriyel enfeksiyon çıktı.kaynanamlar;oğlum şunu ye,ilacını içtin mi,saatini takip et rengarenk 4 saatte alınmalı....... kimse de demedikiseni de dr a götürelim mi,kız kardeşimle barışmıştık ya,aynı katta çalışıyoruz,dün ölen arasında uzandım ofiste ve çok fena olmuştum,kardeşim dr.git diye verdi kimliğini(ikiziz ve benimki evde kalmıştı)akşamda beni merak etmiş,nasıl oldum diye,domuz ribi olmamdan korkmuş.....KAYNANAMLAR EŞİMİN DOMUZ GRİBİ OLMASINDAN KORKMUŞLARDI,AKILLARINA BEN ELMEDİM BİLE,görüceme grip oldum dediğimde ya niye dikkat etmiyosunuz kendinize,BİZEDE BULAŞTIRCAKSINIZ dedi...Varın yorumu siz yapın.
Kafayı değil ama arabayı çarpıcam bigün
Hani belki çarptığım yerde kaygana ve hayınpeder de olurlar
O korkuda onlara yeter laelaelaelaelae
çok teşekkürler cnm,rengarenk yorum yapamiyorum inan yani benciligin bukadari olurseninde nasiloldugunu sorsalar olurlermi aceba ya gecmis olsun canim cok dikkat et kendini biran once toparla hemen iyiles
Valla senden bişeyler öğrenmem lazım cnm benim,ben hala salak gibi milletin kalbini kırmamaya çalışıp,lafları yiyip kalakalıyorum :çok üzgünüm:Var ya bana öyle dicekler merak etmeyin domuz gribi sadece insana bulaşıyormuş
Adı domuz gribi domuzlara bulaşmıyor derdim
Ayy ben çok mu sivri dilliyim
Rengarek bu arada şimdi sağlığın nasıl
Daha iyisindir umarım
Neyse kızlar ben bıraz yemek yıyeyım bebıs acıktı teyzelerı...
afiyet olsunn canimm