Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

cocuk uyanikmis kendimi yormaya ne gerek herkez anliyor beni diye dolaniyo demekki aferim ona

askitom buarada annen calisiyorsa hic onu yorma bencede kayinvalideni cagir kocanda iyi is yapiyorsa temizlikten anliyorsa daha sorun yok demektir senin icin:"))

Evet canım benden daha duzenlıdır.artık kendını pek yorma.sen temızlenecek yerlerı soyle ben yaparım dıyor sagolsun.kayınvalıdem sagolsun cooooook tıtızdır.esımede ogretmıs.banada temızlıgı o ogrettı allah var hakkını yıyemem...

Canım sahrudcum senın benden yas olarak da tecruben cok buyuktur emınım...zaten coook akıllısın.keske herkes senın gıbı olsa...senden ogrenecegım cok sey var...

Estağfurullah akıl değil sadece ezelden beri iyi gözlemlerim
Bide deli gibi okurum bazen öyle kaptırıyorum ki yolda tabela bile okuyorum

Askitom bak bu konuda cok sanslisin esim annesinden hic bisey ogrenmemis ona ben ogretmeye calisyorum temizligi herseyi kayinvalidem cok pis bi insan esime hic bizaman bisey ogretmemis butun isleri gorumcem yapmis ama allahtan esim ogrenmeeye acik bi insan yavas yavas alisacak temizlige benim soylememe gerek kalmicak diye dusunuyorum :) sahrud tabela olayin sahane canim dikkat ette kafani biryere filan carpma okurken

slm kızlar,bugün paylaşmak istediğim;ağır bir grip geçiriyorum,eşimde yüksek ateş ve mide bulantısı belirtileri vardı,eşim hastaneye gitti,tahliller yapıldı,bakteriyel enfeksiyon çıktı.kaynanamlar;oğlum şunu ye,ilacını içtin mi,saatini takip et rengarenk 4 saatte alınmalı....... kimse de demedikiseni de dr a götürelim mi,kız kardeşimle barışmıştık ya,aynı katta çalışıyoruz,dün ölen arasında uzandım ofiste ve çok fena olmuştum,kardeşim dr.git diye verdi kimliğini(ikiziz ve benimki evde kalmıştı)akşamda beni merak etmiş,nasıl oldum diye,domuz ribi olmamdan korkmuş.....KAYNANAMLAR EŞıMıN DOMUZ GRıBı OLMASINDAN KORKMUŞLARDI,AKILLARINA BEN ELMEDıM BıLE,görüceme grip oldum dediğimde ya niye dikkat etmiyosunuz kendinize,BıZEDE BULAŞTIRCAKSINIZ dedi...Varın yorumu siz yapın.

Sahrud bende tabelaları cok okurum.cıcekcım esım bazen hatta kızar bana kendını cok saldın ıslerı bırıktırıp bırıktırıp yapma bu sefer sana zor oluyor der.hergun azıcık yapsan hıc yorulmazsın der.cok haklı aslında...

oncelıle gecmıs olsun rengarenk.bosver canım bu dengesızlerı.dunya dondunkce hep varolucaklar.onlar olmasa ıyılerın degerı nasıl anlasılcak.esınle ıyı ol gerısı dıs kapının dıs mandalı...bende 6 ay oturdum kaynana kaynımla oyuzden senı cok ıyı anlıyorum.degmez onlara uzulmeye...

Kafayı değil ama arabayı çarpıcam bigün
Hani belki çarptığım yerde kaygana ve hayınpeder de olurlar
O korkuda onlara yeter laelaelaelaelae

rengarenk yorum yapamiyorum inan yani benciligin bukadari olurseninde nasiloldugunu sorsalar olurlermi aceba ya gecmis olsun canim cok dikkat et kendini biran once toparla hemen iyiles

Var ya bana öyle dicekler merak etmeyin domuz gribi sadece insana bulaşıyormuş
Adı domuz gribi domuzlara bulaşmıyor derdim
Ayy ben çok mu sivri dilliyim

Kafayı değil ama arabayı çarpıcam bigün
Hani belki çarptığım yerde kaygana ve hayınpeder de olurlar
O korkuda onlara yeter laelaelaelaelae

benced ekorkudan dikkat et oraya bayilip kalmasinlar bizim gelin tahmin ettigimizden daha deli diye
"sırnaşık şey

rengarenk yorum yapamiyorum inan yani benciligin bukadari olurseninde nasiloldugunu sorsalar olurlermi aceba ya gecmis olsun canim cok dikkat et kendini biran once toparla hemen iyiles
çok teşekkürler cnm,
Var ya bana öyle dicekler merak etmeyin domuz gribi sadece insana bulaşıyormuş
Adı domuz gribi domuzlara bulaşmıyor derdim
Ayy ben çok mu sivri dilliyim
Valla senden bişeyler öğrenmem lazım cnm benim,ben hala salak gibi milletin kalbini kırmamaya çalışıp,lafları yiyip kalakalıyorum :çok üzgünüm:
Rengarek bu arada şimdi sağlığın nasıl
Daha iyisindir umarım

evet cnm düne göre daha iyiyim,eşim iyileşti,evde dinlendi dün çünkü,ben çalıştım,bakalım yarında evi temizle derken tek ümidim pazar günü dinlenmekte sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…