Kaynana ve diğer aile üyeleri

Neden ? Ayrılmaktan neden korkuyorsun ? Neden kendini paspas ediyorsun ?

Eşim değişti demişsin.Görünen o ki eşin değişmemiş,özüne dönmüş.O zaten böyle biriymiş,evlenene kadar farklı davranmış.
Madem boşanalım diyor,sen de tamam boşanalım de,annenin yanına git.
Baktın pişman oldu,değişirim dedi,o zaman dönmeyi düşünürsün.
Böylelerinin değişeceğini sanmıyorum ama bir şans verilebilir.
Tabii geri çağırmama ihtimali de var ama zaten bitmişse bitmiştir,zorlamanın manası yok.

Beni istemeyeni ben hiççç istemem
Onursuz sevgi olmaz, silkelen bir kendine gel
Dayak bile yemişsin daha ne olmasını bekliyorsun

Arkadaşlar benim eşim 1 haziranda evi terketmişti beni 1 yaşındaki çocukla bırakıp gitti. Dünde ben geldim diye gelmiş ama şartları varmiş.. Kayınvalidem şehir dışında oturuyo benim. Ramazanda kurbanda gidecez diyor. Benim kızıma annem bakıyo. Annesi bakmıyo bile.. Bende ramzan bayramında gidelim kurban bayramında gitmem ben diyorum . O da kadının yanı kocasının yanıdır . Kabul edıyosan devam edelim yoksa boşanalım inceldiği yerden kopsun diyor bana.. Ne yapayım psikolojim bozuldu ...

Son düzenleme:

allah belasını versin kocamında ailesinindee..hayatı banada zehir ediyorlar..dayatma bir hayat yaşatmaya çalışıyorlar,kendimizi ezdirmememiz lazım..ne olcaksa olsun artık lanet olsun

Yollayın gitsin cehennemin dibine kadar yolu var.

Amannn cok zor ya bu durumlar simdi git desem koz vermis olcaksin bir dahaki sefere yine aynisini yapar esin gitme desem bu yuzden kavga gurultu cikar Rabbim sabir versin sana

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…