Nerden başlasam bilmiyorum. Eşimin zamanla hareketlerinin değişmesi ve benden nefret ettiğini düşünmeye başlamamla birlikte bunların altında ailesi olduğunu anladım. Yine bir boşanalım nidaları ertesinde ailen boşan diyor değilmi demem ve inatla annesini aratmam sonucu kaynanam çıktı geldi aylardır beraber yaşıyoruz ve ben tükendim. Kadın gitmiyor arkadaş oğlumun başından gitmiycem diyor. İlk geldiğinden beri defalarca kavga ettik hatta dayak olayı oldu eşimden bana. Kaç kez ayrılmak istemediğim için alttan aldım. Kötü şeyler yaşandı. Her bu boyle olmaz diye çıkışımda ailemi aradılar beni şikayet etmek için çağırdılar. En son yine boşanalım dedi kavga sonrasında bende siz gidin evden dedim ve gittiler artık utandığım için ayrıntıları anlatmıyorum yine geri getirmek için çaba sarf ettim onlarda bir adım attı. Belkide yeniden eşya almamak için kaynana mahsus barışma süsü verdi. Şimdi eşim bana çok iyi hep sevdiğini soyluyor tabi ben bişeyleri sorgulamadıkça yoksa kızıp bağırıp ustume yuruyup boşanalım diyor. Kaynana gitmiyor. Bir kaç gundur yanlız kalıyoruz kaynanayla bana oğlundan soğuyayım diye turlu şeyler anlatıyor. Ben ne yapıcam , nolur tecrübeli insanların yardımına ihtiyacım var. Eşimden ayrılmak istemiyorum. Gurur diye bişey kalmadı paspas oldum. Ayrılmaktan korktuğumu biliyorlar. Sanırım beni istemediğini binbir türlü şekilde anlattılar. Ama eşim iyi olduğumuz zamanlarda beni öyle çok sevdiğini söyler ki yine de artık ona da güvenim sarsıldı. Şimdi biliyorum yurumez bu evlilik diyeceksiniz ama ben bu durumlada yuzleşmekten korkuyorum. Lütfen bişeyler soyleyin