Çok karışık olmuş
Kaynanan bi telefonla niye size geldi ve temelli yerleşti
Eşin iki de bir boşanalım diyosa ne diye evlenmiş, çocuk oyuncağı mı bu işler
Sen niye alttan alıp duruyorsun, görüyorsun ki bu çözüm değil
Dayak bile atmışlar sende bi ana kuzusu değil misin
Evet bir telefonla geldi hatta tartıştığımız gün evde durmayacaksın dedi oğluna duydum. geldiği günden beri de beni delirtmeye ve öldürmeye çalışıyor. Çok çaresizim. İçimdekileri anlatmak hepsini dökmek isterdim varsa hatalarım onlarıda soyleyıp duzeltmek için bir yol varsa tavsiye almak istiyorum.
Nerden başlasam bilmiyorum. Eşimin zamanla hareketlerinin değişmesi ve benden nefret ettiğini düşünmeye başlamamla birlikte bunların altında ailesi olduğunu anladım. Yine bir boşanalım nidaları ertesinde ailen boşan diyor değilmi demem ve inatla annesini aratmam sonucu kaynanam çıktı geldi aylardır beraber yaşıyoruz ve ben tükendim. Kadın gitmiyor arkadaş oğlumun başından gitmiycem diyor. İlk geldiğinden beri defalarca kavga ettik hatta dayak olayı oldu eşimden bana. Kaç kez ayrılmak istemediğim için alttan aldım. Kötü şeyler yaşandı. Her bu boyle olmaz diye çıkışımda ailemi aradılar beni şikayet etmek için çağırdılar. En son yine boşanalım dedi kavga sonrasında bende siz gidin evden dedim ve gittiler artık utandığım için ayrıntıları anlatmıyorum yine geri getirmek için çaba sarf ettim onlarda bir adım attı. Belkide yeniden eşya almamak için kaynana mahsus barışma süsü verdi. Şimdi eşim bana çok iyi hep sevdiğini soyluyor tabi ben bişeyleri sorgulamadıkça yoksa kızıp bağırıp ustume yuruyup boşanalım diyor. Kaynana gitmiyor. Bir kaç gundur yanlız kalıyoruz kaynanayla bana oğlundan soğuyayım diye turlu şeyler anlatıyor. Ben ne yapıcam , nolur tecrübeli insanların yardımına ihtiyacım var. Eşimden ayrılmak istemiyorum. Gurur diye bişey kalmadı paspas oldum. Ayrılmaktan korktuğumu biliyorlar. Sanırım beni istemediğini binbir türlü şekilde anlattılar. Ama eşim iyi olduğumuz zamanlarda beni öyle çok sevdiğini söyler ki yine de artık ona da güvenim sarsıldı. Şimdi biliyorum yurumez bu evlilik diyeceksiniz ama ben bu durumlada yuzleşmekten korkuyorum. Lütfen bişeyler soyleyin
Çok sinirliyim doğru anlatamadım demek ki sonuçta eşimden ayrılmak istemiyorum. Çünkü çok güzel davranışalrı ve fadakarlıklarını da gördüm. Ama zamanla çok büyük bir değişim gösterdi. Bir sinirle gidin dedim ama kaynana yüzünden eşimden ayrılma zoruma gidiyor. Geri çağırdığıma bazen bende pişman oluyorum ama eşimi seviyorum. Belki evden giderse annesini gönderri kendide bir arkadaşının yanına gider sonra ben gidip gönlünü alırım diye düşünmüştüm. Çocukça ve saçma ama çok çaresizim nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum kadın gitmiyor gitmek istemiyor. aramızı bozmak için de var gücüyle çalışıyor kötü niyetli davranıyor. Eşim bana hep çok iyiydi. Sonra zamanla beni şaşırtan garip ve uç davranışlarda bulundu ki evliliğimizin ilk dönemlerinde benim de payım olmuştur bunda. Ama ailesi hiç bırakmadı bizi bozmak için var güçleriyle çalıştılar
Nerden başlasam bilmiyorum. Eşimin zamanla hareketlerinin değişmesi ve benden nefret ettiğini düşünmeye başlamamla birlikte bunların altında ailesi olduğunu anladım. Yine bir boşanalım nidaları ertesinde ailen boşan diyor değilmi demem ve inatla annesini aratmam sonucu kaynanam çıktı geldi aylardır beraber yaşıyoruz ve ben tükendim. Kadın gitmiyor arkadaş oğlumun başından gitmiycem diyor. İlk geldiğinden beri defalarca kavga ettik hatta dayak olayı oldu eşimden bana. Kaç kez ayrılmak istemediğim için alttan aldım. Kötü şeyler yaşandı. Her bu boyle olmaz diye çıkışımda ailemi aradılar beni şikayet etmek için çağırdılar. En son yine boşanalım dedi kavga sonrasında bende siz gidin evden dedim ve gittiler artık utandığım için ayrıntıları anlatmıyorum yine geri getirmek için çaba sarf ettim onlarda bir adım attı. Belkide yeniden eşya almamak için kaynana mahsus barışma süsü verdi. Şimdi eşim bana çok iyi hep sevdiğini soyluyor tabi ben bişeyleri sorgulamadıkça yoksa kızıp bağırıp ustume yuruyup boşanalım diyor. Kaynana gitmiyor. Bir kaç gundur yanlız kalıyoruz kaynanayla bana oğlundan soğuyayım diye turlu şeyler anlatıyor. Ben ne yapıcam , nolur tecrübeli insanların yardımına ihtiyacım var. Eşimden ayrılmak istemiyorum. Gurur diye bişey kalmadı paspas oldum. Ayrılmaktan korktuğumu biliyorlar. Sanırım beni istemediğini binbir türlü şekilde anlattılar. Ama eşim iyi olduğumuz zamanlarda beni öyle çok sevdiğini söyler ki yine de artık ona da güvenim sarsıldı. Şimdi biliyorum yurumez bu evlilik diyeceksiniz ama ben bu durumlada yuzleşmekten korkuyorum. Lütfen bişeyler soyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?