• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana ve diğer aile üyeleri

Nerden başlasam bilmiyorum. Eşimin zamanla hareketlerinin değişmesi ve benden nefret ettiğini düşünmeye başlamamla birlikte bunların altında ailesi olduğunu anladım. Yine bir boşanalım nidaları ertesinde ailen boşan diyor değilmi demem ve inatla annesini aratmam sonucu kaynanam çıktı geldi aylardır beraber yaşıyoruz ve ben tükendim. Kadın gitmiyor arkadaş oğlumun başından gitmiycem diyor. İlk geldiğinden beri defalarca kavga ettik hatta dayak olayı oldu eşimden bana. Kaç kez ayrılmak istemediğim için alttan aldım. Kötü şeyler yaşandı. Her bu boyle olmaz diye çıkışımda ailemi aradılar beni şikayet etmek için çağırdılar. En son yine boşanalım dedi kavga sonrasında bende siz gidin evden dedim ve gittiler artık utandığım için ayrıntıları anlatmıyorum yine geri getirmek için çaba sarf ettim onlarda bir adım attı. Belkide yeniden eşya almamak için kaynana mahsus barışma süsü verdi. Şimdi eşim bana çok iyi hep sevdiğini soyluyor tabi ben bişeyleri sorgulamadıkça yoksa kızıp bağırıp ustume yuruyup boşanalım diyor. Kaynana gitmiyor. Bir kaç gundur yanlız kalıyoruz kaynanayla bana oğlundan soğuyayım diye turlu şeyler anlatıyor. Ben ne yapıcam , nolur tecrübeli insanların yardımına ihtiyacım var. Eşimden ayrılmak istemiyorum. Gurur diye bişey kalmadı paspas oldum. Ayrılmaktan korktuğumu biliyorlar. Sanırım beni istemediğini binbir türlü şekilde anlattılar. Ama eşim iyi olduğumuz zamanlarda beni öyle çok sevdiğini söyler ki yine de artık ona da güvenim sarsıldı. Şimdi biliyorum yurumez bu evlilik diyeceksiniz ama ben bu durumlada yuzleşmekten korkuyorum. Lütfen bişeyler soyleyin

Neden ? Ayrılmaktan neden korkuyorsun ? Neden kendini paspas ediyorsun ?

Eşim değişti demişsin.Görünen o ki eşin değişmemiş,özüne dönmüş.O zaten böyle biriymiş,evlenene kadar farklı davranmış.
Madem boşanalım diyor,sen de tamam boşanalım de,annenin yanına git.
Baktın pişman oldu,değişirim dedi,o zaman dönmeyi düşünürsün.
Böylelerinin değişeceğini sanmıyorum ama bir şans verilebilir.
Tabii geri çağırmama ihtimali de var ama zaten bitmişse bitmiştir,zorlamanın manası yok.

Beni istemeyeni ben hiççç istemem
Onursuz sevgi olmaz, silkelen bir kendine gel
Dayak bile yemişsin daha ne olmasını bekliyorsun

Arkadaşlar benim eşim 1 haziranda evi terketmişti beni 1 yaşındaki çocukla bırakıp gitti. Dünde ben geldim diye gelmiş ama şartları varmiş.. Kayınvalidem şehir dışında oturuyo benim. Ramazanda kurbanda gidecez diyor. Benim kızıma annem bakıyo. Annesi bakmıyo bile.. Bende ramzan bayramında gidelim kurban bayramında gitmem ben diyorum . O da kadının yanı kocasının yanıdır . Kabul edıyosan devam edelim yoksa boşanalım inceldiği yerden kopsun diyor bana.. Ne yapayım psikolojim bozuldu ...

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim eşim 1 haziranda evi terketmişti beni 1 yaşındaki çocukla bırakıp gitti. Dünde ben geldim diye gelmiş ama şartları varmiş.. Kayınvalidem şehir dışında oturuyo benim. Ramazanda kurbanda gidecez diyor. Benim kızıma annem bakıyo. Annesi bakmıyo bile.. Bende ramzan bayramında gidelim kurban bayramında gitmem ben diyorum . O da kadının yanı kocasının yanıdır . Kabul edıyosan devam edelim yoksa boşanalım inceldiği yerden kopsun diyor bana.. Ne yapayım psikolojim bozuldu ...

allah belasını versin kocamında ailesinindee..hayatı banada zehir ediyorlar..dayatma bir hayat yaşatmaya çalışıyorlar,kendimizi ezdirmememiz lazım..ne olcaksa olsun artık lanet olsun

Yollayın gitsin cehennemin dibine kadar yolu var. :47:

Amannn cok zor ya bu durumlar simdi git desem koz vermis olcaksin bir dahaki sefere yine aynisini yapar esin gitme desem bu yuzden kavga gurultu cikar Rabbim sabir versin sana

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Back