Kaynana terörü

Eceyse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2021
18
4
1
Selam herkese öncelikle yeni evlenecekler okumasın vazgeçmenizi istemem
Kısacık anlatayım
Arkadaşlar 6 aylık evliyiz bu süreçte balayında kayinvalidem oğlunun sevgilisi rolüne girdi çıkamıyor sevgilisi gibi arıyor bana hakaret ediyor herkesin içinde benim kızım diye övgüler kimse yokken kapı kilitleyip ağıza alınmaması gereken şeyler söylüyor isin kotu yani ben evlendiğimde beri her ay yanlarına gidiyorm memlekete hizmetçi gibi kullanıliyorum yakin bir yer de degil her gidişimizde eşimle boşanmak üzere olarak dönüp evimizde cok iyiyiz barısıyoruz her ay gitmesek eşimle de aram hep iyi olacak sınava hazirlandigim için ben çalışmıyorum eşimde surekli gitmek istiyor ben ailesinden soğudum ısınamıyorum çözüm önerilerinizi bekliyorm

Her kaynana sorununa yazdığımı yazacağım
Sorun KV değil, sorun annesinin memesinden ayrılamamış eşinizde. Eşiniz annesine dur dediği an sorun falan kalmaz

Doğru söze ne diyeyim esim toz kondurmuyor
O zaman toz kondurmadığı anacığına başka hizmetçi bulsun. Gitmeyin tavrınızı koyun. Eğer böyle devam ederse sıkıntılarınız artarak devam eder. Bir de bu süreçte eşim düzelir sanıp çocuk yapmayın düzelmiyor daha kötü oluyor

Bir ana kuzusu koca daha karşımızda.
Bunlar ne zaman anlayacak evlendiklerini acaba kendilerine ait yuva kurduklarını..
Kapı ardında sizesaydığı lafkarıda bir zahmet telefona kayıt edin ki kanıt olsun,koca bozuntusuna dinletin.

o tozun içinde bogulsun inşallah o kocan ,

sen gitme tek gitsin , oraya gittiğinde hiçbir iş yapmayacam yok kavga çıkarırım diye tehtit et kocanı
Daha kotu olur çözüm olmaz ki kendisi gider gidince de gelin gelmemis derler fişek gibi döner

Bunu soyledim yapacagimi ama yapmadım annesini aradım oğlunun evde olmadığını söyledim işte dedim kendisi direk giydirdi bana yarim saat eşimde kulağı ile duydu

Askim kusura bakma tesekkur ederim hala aradığın için devam et haftada 2 3 kez ara düzelir o dedi
Bence bu adam seni hasta eder. Antidepresan haplarla gezersin ilerde. Bence sen bu adama iyi bir ders vermelisin. Aile olduğunu bilmeli. Kesin olarak restini çek sınırlarını belirle. Eğer bu şeklide devam etmeyi kabul ederse bu evliliği sürüdür

Son kez rest çekisimin üstünden 1 ay geçti suan aramiz eski günlerdeki gibi muazzam iyi korkarım bu ay yine memlekete gidicez yine ayni olmaktan korkuyorum

Gitmemek için çözümünüz varmi
Çözüm kolay kocaya iyi bir ders vermek,ya annesiyle ciddi bir konuşacak olmadı başa dönüyorsunuz sonuç ayrılık olur.
Eşinizin size zerre saygısı yok,onun için annesi daha kıymetli,seven koruyan bir eş olsaydı annesini sustururdu onuda yapamamış..

Herkesin annesi kıymetli ama eşinizin annesine tavır koyması önemli. Ne demek size hakaret ediyor ağzının payını eşiniz verecek yoksa kadının sizi taktığı yok zaten. Kızmayın ama eşiniz çok pasif kalmış anası kırılmasın diye sizi harcıyor

Vala kocan her ay gitmekten vazgececek.. anasının dizinin dibinde otura evlenmeyeydi bu kadar ayrılamıyorsa bu ne yaa.. çocuk mu koskoca adam

Ya kabulleneceksin görmezden geleceksin ya da ipleri koparacaksın bu işler böyle maalesef ki. Sen de kullandırma kendini hizmetçi gibi. Kendinin değerini bil biraz sınırını koy. Sana kaynananın da kocanın da kötüsü denk gelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…