• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana terörü

Cicim ayları geçsin o da anası gibi olur. Çünkü senin kendine saygın yok onca lafı yiyip oturuyorsun ve hala gitmekten bahsediyorsun. Bir süre sonra kocanın da sana saygısı kalmaz.

Ben esimin bagimli olduğunu düşünüyorum bir şekilde bu beynine işlenmiş Türkiyedeki aile bağımlısı erkeklerin hepsi ailesine bağlı değil arkadaşlar bagimli olduğu için biz bunları yaşıyoruz

Görmezden geliyor diyelimmm

O zaman sorunu dışarıda aramayacaksınız.
Bir insan hayat arkadaşının yaşadığı sorunlar onun çevresindense oradaki sınırı iyi çizebilmeli.
Bakın görmeli demiyorum sınırı çizmeli.
Bu aileye küsmek falan değil atıyorum onun sınavı var deyip o gider yada gittiğinizde dışarıda vakit geçirirsiniz, gitme aralıklarını uzatırsınız vs...

O zaman sorunu dışarıda aramayacaksınız.
Bir insan hayat arkadaşının yaşadığı sorunlar onun çevresindense oradaki sınırı iyi çizebilmeli.
Bakın görmeli demiyorum sınırı çizmeli.
Bu aileye küsmek falan değil atıyorum onun sınavı var deyip o gider yada gittiğinizde dışarıda vakit geçirirsiniz, gitme aralıklarını uzatırsınız vs...

Bunlar kisa vadede belki is gorur ben esim oraya gittiğinde gördüğü ne onu oraya bağlıyorsa kendi silahları ile vurup evine baglayacagim

Gitmeyin
Selam herkese öncelikle yeni evlenecekler okumasın vazgeçmenizi istemem
Kısacık anlatayım
Arkadaşlar 6 aylık evliyiz bu süreçte balayında kayinvalidem oğlunun sevgilisi rolüne girdi çıkamıyor sevgilisi gibi arıyor bana hakaret ediyor herkesin içinde benim kızım diye övgüler kimse yokken kapı kilitleyip ağıza alınmaması gereken şeyler söylüyor isin kotu yani ben evlendiğimde beri her ay yanlarına gidiyorm memlekete hizmetçi gibi kullanıliyorum yakin bir yer de degil her gidişimizde eşimle boşanmak üzere olarak dönüp evimizde cok iyiyiz barısıyoruz her ay gitmesek eşimle de aram hep iyi olacak sınava hazirlandigim için ben çalışmıyorum eşimde surekli gitmek istiyor ben ailesinden soğudum ısınamıyorum çözüm önerilerinizi bekliyorm
Gitmeyin. Ne münasebet size hakaret ediyor. Tepkinizi koyun hem esinize hem kv belli sınırlarınız olsun yoksa başa çıkamazsınız benden söylemesi gitseniz bile misafir gibi oturun. Daha yeni evlisiniz zamanla alışacaklardır ilk aylar zorlarlar sizi ama sonradan karışmaz size. Ayrıca oğluyla i sevgilisiymiş gibi konuşsun sizi kıskanıyor çünkü bosverin önemli olan eşinizin size karşı nasıl olduğu

Kendinizi hasta ettiğiniz ile kalırsınız ve hayat böylelerini adam etmekle geçirmek için çok kısa huylu huyundan asla değişmez bir de çocuk olunca bu gitmeler çoğalır torunu görmek ister veya size yatılı gelir temelli kafayı yersin geleceğin ne yazık ki çok parlak değil kardeşim Allah yardımcın olsun

Back