Kaynana sürekli aramızı bozuyor

Kendini sakın ezdirme kızım nasil alisirlarsa oylede giderler . Esinin iyi bir zamaninda evdeyken al karsina konus benim seninle sorunum yok annenin ve kardesinin yaptiklarina sende sahitsin ben artik onlarla gorusmek istemiyorum seninde yanimda arkamda duracagina eminim vs. Gibi bi konusma yap he baktin oda seni eziyor kendine saygindan dik dur . Bu insanlar büyü bile yapar sizi ayirmak icin ne pis zihniyetler var ya

Yanlış yaptın tabii ki. Her ne olursa olsun adını koymayacaksın. Mesela görüşmek istemiyorsun, görüşmeyeceksin ama görüşmek istemiyorum demeyeceksin. Sevmiyorsun. Araya mesafe koyacaksın ama sevmiyorum demeyeceksin.

Sessiz ve derinden.

İnanın o kadar yoruldumki
Eşim sadece evet haklısın diyor ama asla bu konuyu çözmüyor ve sürekli benden adım bekleniyor
Size yemin ederim ben hayatımda böyle aile görmedim
Daha ağzımı açıp şimdiye kadar bi saygısızlık yapmamışım onlara bana denilen ise biz sustuk diye sen böyle oldun
Ama asla asla susulmadı hiçbir zaman hep ortalığı karıştırdılar düğünümü mahvettiler aileme saygısızlık yapıldı bana yapıldı ne yapacağımı şaşırdım eşim bana tavır takınıyor küs değilim diyor ama kimseyle konuşmak istemiyorum fln diyor 2 senedir ben onun için çok şeyi alttan aldım görmezden geldim sustum ama eşim asla tatmin olmuyor hep daha çok susmam isteniyor
Ne yapacağımı şaşırdım eşimle aramda bizden kaynaklanan tek bir sorun bile yok severek evlendik zaten ama ben böyle bir hayatta istemiyorum ama eşimdende ayrılmak istemiyorum

Bunu dile getirmemin nedeni bana sürekli her sorunda özür dile diyorlar artık bunu söylememeleri için benim onlarla görüşmemi istemediğimi bilmeleri için tabi sizinle görüşmek istemiyorum demedim
Dedimki eşim bi önceki olayda annesiyle barışmam için benden ricada bulundu bende şart koştum birdaha annen bana hakaret ederse görüşmem ailenle diye bunu dile getirdim

Ay Instagram'da gönderme yapacak kadar küçükmusun ?

Aslında benim yazdıklarım normal insanlar için gecerliydi. Sşzinkiler çok çirkin davranıyor inanın o lafları okuyunca cok sasırdım. Kötüye catmışsınız Allah yardım etsin.

Kuzum senin yapacagin tek sey var dedigim gibi bi aksam mesela yemekten sonra cay koy veya kahve yap balkona cikin seninle konusmak istedigim birsey var de . Ikimizde olgun insanlariz ve seninle konusmak istiyorum seni seviyorum ve eminim sende beni seviyosun bizim kisisel bir problemimiz yok aile sinirlarimizi cizmemiz gerekiyor aileni at demiyorum fakat herkez sınırını bilmeli. Nasil ki benim ailem sqna bu sekilde davtanamaz ben buna musade etmem, senden de bunu bekliyorum yetiskin insanlariz gun sonunda biz basbasa kaliyoruz bize bizden fayda var vs. Bi konusma hazirla kendini hazirla konusmaya kendinden emin bir sekilde cık karsisina. Benimde basima bitakim seyler gelmisti ozelden yazarsan anlatirim dertlesiriz

E zaten kimse kimsenin evini temizlemek zorunda değil.
Kocan arkanda değilse sal gitsin, ne milletin afra tafrasını çekeceksin.

Bence senin kocana da rest çekmen lazım, görüşmeye zorlarsa ya görüşmeyeceğim ya boşanacağız sen seç diyeceksin. Kabul etmezse boşa kurtul zaten, ömür boyu çekeceğine dava süresi kadar çeker kurtulursun, bu insanlarla yaşanmaz

Bosanacaksin diyen kvnin evine neden gidiyorsun ki hala?
Gorumceyle küssün ama kvye küsmüyorsun anlayamadim? Küs oldugun gorumce sende neden ekli hikayeni nasil goruyor? Cok sacmaliklar var
Eskiden ekliydi küs olmadan önce küslük ordan çıktı zaten
Kv ise eşim konuşmuştu birdaha asla hakaret etmeyecek diye eşim bana söz vermişti ve eşim çok mutsuz olduğu için kapatmıştım konuyu

Hayır o okadar küçük düşünüyor ben dedim zaten bir sorunum olsa gelip yüzüne söylerim neden sana instagramdan laf atayım ben öyle bi karakterdemiyim
Sen de paylaşma ne ugrasiyorsun. Ağzının tadının bozulduguna degmez

Evet doğru yaptıniz... Bosan diyen kaynanaya sanane demek ona da müstahaktir. Ne münasebet. Üstelik ardı ardına hakaretler savurmus. Akıl alır gibi değil. En iyisi olabildiğince biraraya gelmemek. Zaten bu kadar ağır Hakaret eden insanlarla oturup çay kahve mi içilir ? Aynı seviyeye dusmeyip uzak kalırdım fazlasıyla ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…