1.5 yıllık evliyim .kayın validem maddi olarak faturalarım,pazar alış verişi desteği yapıyor...beraber yemek yiyoruz altlı üstlü oturuyoruz bide kayınpederim yok..sırf o mutlu olsun die okdar çok fedakarlık yapıyorum ki cnımın istemediği şeyleri sırf o mutlu olsun die yapıyorum sonra kendim de mutlu oluyorum.çünkü öylelikle bana ii davranıyor..fakat kendi isteğime göre davrandıgımda mesala yemekten sonra 3-5 gün hemen evimize çıkalım hemen bir surat bir surat..bana hiç bişey demez surat yapar,ama eşime vay efendim aman çık hemen evine durma zaten,yok ablanları aramadın ,falancayı filancayı aramadın vs...bir sürü sorun .o yüzden işten gidiyorum saat 8 de 9-10 a kadar oturuyorum sırf mutlu olsun die muhabbet sohbet.bide dul görümcem var..kendi çocukları benim kadar konuşmaz onla.ki ben kaynanamın torunlarından bile küçüğüm ben 24 kaynanam 70 yaşında.sırf o mutlu olsun die kıcımı yırtıyorum af edersiniz..pazar günleri kahvaltıyı beraber yapıyoruz sağolsun görümcem hazırlar bizi cagırır..hazıra iniyom yani.kahvalatıdan sonra hemen evime çıkmıyorum 1-2 saat otururum..kahvaltıya inmeyelim akşama kadar evimizde oturalım ya yukarı gelir yada surat sallar sonra eşime dır dır yapar hiç inmiyon aşagı ölümüyüz dirimiyiz sormuyon falan filannn bir sürü faso fiso..amannnn çok sıkıldım yaa acil yardımmmm.istiyorumm