• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana sorununu kafaya takmaktan psikolojim bozuldu...........

kankiw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
33
0
36
İzmir
1.5 yıllık evliyim .kayın validem maddi olarak faturalarım,pazar alış verişi desteği yapıyor...beraber yemek yiyoruz altlı üstlü oturuyoruz bide kayınpederim yok..sırf o mutlu olsun die okdar çok fedakarlık yapıyorum ki cnımın istemediği şeyleri sırf o mutlu olsun die yapıyorum sonra kendim de mutlu oluyorum.çünkü öylelikle bana ii davranıyor..fakat kendi isteğime göre davrandıgımda mesala yemekten sonra 3-5 gün hemen evimize çıkalım hemen bir surat bir surat..bana hiç bişey demez surat yapar,ama eşime vay efendim aman çık hemen evine durma zaten,yok ablanları aramadın ,falancayı filancayı aramadın vs...bir sürü sorun .o yüzden işten gidiyorum saat 8 de 9-10 a kadar oturuyorum sırf mutlu olsun die muhabbet sohbet.bide dul görümcem var..kendi çocukları benim kadar konuşmaz onla.ki ben kaynanamın torunlarından bile küçüğüm ben 24 kaynanam 70 yaşında.sırf o mutlu olsun die kıcımı yırtıyorum af edersiniz..pazar günleri kahvaltıyı beraber yapıyoruz sağolsun görümcem hazırlar bizi cagırır..hazıra iniyom yani.kahvalatıdan sonra hemen evime çıkmıyorum 1-2 saat otururum..kahvaltıya inmeyelim akşama kadar evimizde oturalım ya yukarı gelir yada surat sallar sonra eşime dır dır yapar hiç inmiyon aşagı ölümüyüz dirimiyiz sormuyon falan filannn bir sürü faso fiso..amannnn çok sıkıldım yaa acil yardımmmm.istiyorumm

rahat olmak istiyorum sadece kendi mutlu oldugum şekilde davranmak istiyorum.KORKUYORUMMM gene surat yapar laf sokar canım sıılır die..lafları çok iğneleyici.

Bunların kayınvalidelerin hepsimi aynı ben kayınvalidemi hiç sevmiyorum saygı duymak zorundayım daha 10 aylık evliyim birlikte oturmuyoruz ama uzaktanda yetiyor...

onları hiçbirşey mutlu etmez 10 yıl başında taşı 1 gün indir indirdiğin günü laf ederler boşuna yıpratma kendıni. kendi hayatını çiz bence.

olumyor yapamıyorum.kendi istediğim gibi davranınca surat üstüne surat..bide laf sokma huyu yokmu........ahhhhhhhhhhhh.hancer gibi saplanıyo içime.falancanın gelini şöle filancanın böle..ama onun istediği gibi davranınca benden iisi yok..bıktımm artıkkkk.1.5 yıl oldum evleneli daha hiç bişey anlamadım evliliğimden .

olumyor yapamıyorum.kendi istediğim gibi davranınca surat üstüne surat..bide laf sokma huyu yokmu........ahhhhhhhhhhhh.hancer gibi saplanıyo içime.falancanın gelini şöle filancanın böle..ama onun istediği gibi davranınca benden iisi yok..bıktımm artıkkkk.1.5 yıl oldum evleneli daha hiç bişey anlamadım evliliğimden .

banada anlatırdı şu gelin yatalak kaynanasına baktıda şuda buda bunlar bitmez boşver surat yaparsada yapsın aksamda oglu gorsün suratını ha yok aksam suratı bırakıyorsa sende onun taktiğini yap politik ol bıraz

bırakmıyor işte suratı bana surat ogluna dır dır yapıyor beni şikayet etmiyo.ogluna stem ediyo yok ablanı aramadın falancayı filancayı aramadın başka şeyler üretiyo .bana fikir verin yaa çıldırcam.

allah kolaylık versin kardeşim bende 9 aylık evliyim kaynanamın dırdırından eşimin psikolojisi bozuldu.eşin anasını çok dinliyorsa yandın valla.ama he he deyip geçiyorsa dikkate bile alma.huyunu biliyorsa eşin farkındaysa yine aldırış etme.ama çok alıştırmada.alıştırırsan her zaman aynı şeyi bekler.senin kapın ayrı onunkisi ayrı.tamam gidersin oturmaya ama süreklide herzamanda olmaz seninde kendine göre planların programların olacak elbet..başta nasıl olursa öyle devam eder.bide ben anlatsam neler çektimm...

yok cnm eşim herzaman beni dinler..mesala onlar eşimden bişey ister eşim direk reddeder.arkasından ben hadi cnm yaparmısın edermisin die hemen onu ikna ederim başka gelin olsa hayatta demez..ki öle yapmama ragmen suratı değişiyo beni dinliyo die.ara ara inmekde sorun.işten gidince hemen oraya giriyom ymek bulş.derken saat geçiyo zaten genelde yemekten sonra 1 saat falan otururuz 2-3 gün oturma hemen evine çık aman yarabbi suratı görmen lazım..

yok cnm eşim hep beni dinler.mesala eşime şuraya gidelim söle yapalım dediğinde hemen hayır yapamam edemem der.arkasından hemen ben yapalım cnm edelim cnm derim hayatta hayır demez maşallah.eşimle hiçç bir problemim yok Allah nazardan korusun..hasta bile olsa cnm bişey istesin kalkar alır.takmayayım diyorum kayınvalideyi olmuyorrrrr.yemegi ayırmayı denedik oda olmadı..çok büyük sorun oldu.1 gün ayrı yedik ertesi gün birleştik.yani 1.5 yılda 1 kere evimde başbaşa yemek yedik.haa dışarı çok çıkıyoz yemege ama insanın kendi evi gibi olmuyor..lafa gelince bak kızım ayrı yemek istiyosanız ayrı yeyin.ben hiç darılmam dio.ama anlamadım nasıl bir huydur dk.sında değişiyo.

Back